dziekuje angelfree
a 15 tki... sa dla mnie.. ja je noszę:skacze:
Printable View
dziekuje angelfree
a 15 tki... sa dla mnie.. ja je noszę:skacze:
Jestescie pewne ze 15stki sa najdluzsze? moja znajoma zaklada i cos wspominala ze specjalnie dla klientki zamawiala nowsc 18stki hm ale na www ich nie widzialam:)
nie jestesmy pewne, ale ja chyba tylko raz widzialam 16 tki, ale nie pamietam gdzie.
mam tez takie rzeski, na ktorych napisane jest ze 13 mm maja, a na moje oko to 16 tki wlasnie
to moje :)
sama sobie zrobilam blink&go:D
suuuuuper!!!!!!!!!
---------- Dodano o godzinie 08:58 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:09 ----------
Będziesz tak miła i zapodasz instrukcję Agulusiu ?? :) No jakiego kleju użyłaś.....
jessu ale fajnie, wlasnie jakiego kleju uzylas, bo ja probowalam czarnym SL i ledwo do oka zblizylam, juz plakalam:(
Aguluś, jak Ty to zrobiłaś? jaki masz klej? Proszę o instrukcję
Pieknie wykonałaś robotę :)
cześć dziewczyny..ja z takim pytaniem...........czy któraś z Was miała może do czynienia z takimi okularami? LUPA NAGŁOWNA OKULARY 3 SOCZEWKI ŚWIATŁO LED (1330802634) - Aukcje internetowe Allegro zaczełam się zastanawiać nad ich kupnem po ostatniej aplikacji.
Pierwszy raz trafiła mi się klientka która miała rzęsy 4mm?:/ i w dodatku bardzo jasne w takich kępkach,na głęboko osadzonych oczach.
Roddzielanie ich graniczyło niemalż e z cudem ,a jeszcze dziewczyna uparła się na 12mm.
Przyznam, że była to moja najdłuższa aplikacja od czasu kursu..6h;].Mimo świecenia lampą pod każdym kątem,trudno było mi chwycić takie cienkie,prawie niewidoczne rzęsy.
Widziałam w EXT.Lashes że dziewczyny pracują na takich okularach..co o tym sądzicie?
Wow Agulusia!! rewelacja jak sama na sobie! Podpowiedz jak to zrobiłaś no i jaki klej :D
zrobilam klasycznego blinka :) na normalnie otwartym oku, zajelo mi to ok 35minut
kleju uzylam z looksus lashes robilam 2 sekundowka i szybciutko poszlo
rzeski 12mm i 10mm profil C 0,20
dyskomfort czulam dopiero wykanczajac kaciki
jejku, ale macie piękne te oczka, chyba oszaleję i zrobię sobie jakiś kurs
ja sie tez zastanawialam nad oswietleniem na glowe i moze nawet to z lupa jest fajne, nie jest kolosalnie drogie wiec mozna sprobowac kupic:D ale jak ktoras probowala tez chetnie uslysze opinie
Ojacie dziewczyny macie niezłe rzęsioki he he :skacze: ja bym chciała taki kurs, ale podejrzewam, że by mi ręce wysiadły przy robieniu. Dziergając pazury to max 2 godziny i kręgosłup i nadgarstki mi umierają :placz: o maj gosz, ale długo pisałam odpowiedź, mam szpice zrobione pierwszy raz od ponad pół roku he he dziwnie na klawie się pisze. :haha: A mam pytanie, ile kosztuje taki zabieg przedłużania, a ile uzupełniania? Kompletnie się nie znam na tym,ale bym sobie fundnęła ;] robi któraś w Lublinie, lub Łęcznej ?:)
Hej,
te okulary-lupa widziałam i nawet mierzyłam, ale tamte nie miały światła. Dziewczyna, która ich używa mówiła, że nie wyobraża sobie pracy bez nich, a zaczynała kleić bez. Mówiła mi też, że lepiej od razu zacząć pracować z okularami - lupą, ponieważ trudno się później przyzwyczaić, a jest z nimi o wiele lżej.
profesional plus:)
czym się różni ten klej od kleju do Blinka go ?? podziwiam Cię że sama go na siebie zrobiłaś:)
wera nie mam pojecia bo blinka nie uzywalam widzialam tylko jak sie go robi;)
hej:)
dziś mam totalnego doła.... nie wiem czy to już ten klej musze wymienić bo mam od września BL i jakoś dziwnie długo schnie i nie przyciąga rzęs jak "magnesS":D a rzęski kupiłam na próbę SL...i są fajne:ok:
Mam pytanie dziewczyny odnosnie rzęs: Y,V oraz W.... czy może dają lepszy efekt zagęszczenia?? i które są fajniejsze z tych trzech??może któraś z Was coś wie na ten temat...i zastanawiam się w jaki sposób się aplikuje takie rzęski?????
czekam na info i pozdrawiam!!:macham:
ja mam rzesy V i to tak jakbyć końcowkami rzęs skleiła dwie do 1, dla mnie kiepskie, ale wykorzystam do klejenie jak zabraknie mi 11 :)
reszty nie znam
czy ten klej szczypie w oczy ?? czy rzęsy długo się trzymają ?:)
mnie nie szczypal, w kacikach tylko czulam pewien dyskomfort jakbym mentol przy oku miala ale to sekundke i juz ale kilka lezek mi polecialo;]
co do trzymania ja milam 4 dni i sciagnelam o w nocy sobie strasznie je zwichrowalam i musialam zdjac:)
1:1 trzyma bardzo dlugo:)
Cześć dziewuszki:)
Jestem tu nowa i chciałabym się do Was dołączyć, ponieważ od jakiegoś czasu zajmuję się przedłużaniem rzęs. Ogólnie meeega ukłon w Waszą stronę i Waszą wiedzę-podziwiam. Jesteście niesamowite - szczególnie niektóre - normalnie chodzące encyklopedie z przedłużania rzęs. Szukając odpowiedzi na niektóre moje wątpliwości natknęłam się na te forum i tak już tu zostałam i mam zamiar aktywnie uczestniczyć:) Od jakiegoś tygodnia próbuję czytać od początku ten wątek, ale że mam mało czasu na to to jestem dopiero na 25 stronicy. Obiecałam sobie, że najpierw przeczytam całe, a potem zacznę pisać, alem żem ja niecierpliwa to już napisałam. A cały wątek doczytan na pewno, bo nie chce pytać się o rzeczy, które już wcześniej były omawiane przez Was. Na pewno będę miała do Was mnóstwo pytań i chciałabym również podzielić się z Wami moimi pracami oczekując szczerych opinii. Mam nadzieję, że będziecie ze mną:) Jeśli chodzi o moją przygodę z rzęskami to zaczęło się tak.....:
we wrześniu zrobiłam kursik ze starterem w pewnej firmie w Łodzi (nie polecam), do tej pory maltretowałam rzęsy moich koleżaneczek, a teraz postanowiłam zacząć zarabiać:) i już troszkę zaczęłam:) tylko muszę jeszcze bardziej skompletować swój kuferek, bo tamten to troszkę kiepski był. Kompletuję po woli z firmą oczywiście SecretLashes. Jakieś pół godz temu zamówiłam ten klej Ultra Plus, bo tamten co dostałam był w miare ale ostatnio jakoś mi zgęstniał. No i mam chętkę jeszcze na kolorowe rzęsy, ale ze względu na funduszę chyba poczekam troszkę, bo dziś już 160 zł mi poszło bo ciągle czegoś mi brakuje. Jak mąż zobaczy konto to mnie kilim chyba:) Bo tyle pieniążków już wydałam na to (kurs, dojazd, łóżko, okularki, kuferek i ciągłe uzupełnianie jego), a klientek jeszcze mało.
Dziewczynki, jeszcze raz podkreślę, że Was podziwiam i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie ciepło. Mam też nadzieję, że szybko ogarnę i rozgryzę te forum, jak tu fotki dodawać i w ogólę.
Pozdrawiam (ale się rozpisałam:)
Hej Kuciak super ze do nas zawitalas...:) i cos o sobie napisalas;)....a powiedz mi jakich okularkow uzywasz??:):)
dorkaz dla mnie chyba najlepsze Y, zageszczam jak normalnymi 1:1. Stosuję wtedy kiedy klientka "przeoczy" hmm, termin dopelnienia rzeski jej odrosna, zaczyna skubac i wyskubie razem ze swoimi, a swoje z natury ma dosc mocne,ale ze wyskubala to.. wylysiała.... dobrze zageszczają, W bardzo mocno obciazaja pojedyncza rzęse, a V sa przyzwoite... polecam grubosc o,15 albo 0,10, bo przez to, ze podwaja sie ilosc rzes(kazda taka rozdowjona, czy jak w przypadku W-potrojna), to wachlarzyk wychodzi dosc gesty. Juz pokazywałam, ale pokaze jeszcze raz:
pierwsza, druga fota:zageszczenie rzesami Typu "Y",
:trzecia, czwarta -zageszczenie rzesami typu "W" na slub.. mialo byc spektakularnie i bardzo dlugie mialy byc z tych pizdryków co dziewczyna miala to mozna bylo takie efekt wykrzesac tylko jedna metoda, potrojnym profilem