julcia-mnie się podoba!:skacze:
Printable View
julcia-mnie się podoba!:skacze:
Bardzo ladna przerobka.
Ta metamorfoza pasuje raczej do tematu"niedoroby roku", ale to nic. Pedzel musial mi sie omsknac na malym paluszku, nie wiem jak to zrobilam. Mimo tego wstawiam (płytki"przed prawie nie bylo, krotka, bardzo przepiłowana, az bolala Panią pod ciepłą wodą - ruszone skóry zaczęły pękać i kruszyć się jak pergamin) Dużo pracy kobitka musiała włożyć, aby doprowadzić je do takiego stanu-sama robi sobie pazurki, a potem sama je sobie zrywa;](czy ja nie moge miec jakiejs normalnej, ktora "nie robi"?-pozalila sie kura
faktycznie płytka bardzo przepiłowana :wow:aż mi ciarki przeszły , ale kurka piknie sobie poradzilaś :good::]
Dzieki elax-oraz wklęsła:skacze:
kura piekna metamorfoza:D:skacze:
ależ sobie gościówa załatwiła płytkę:o
julici metamorfoza tez mi sie podoba:good:
Kura poszalałaś z tymi pazurkami :D bardzo mi si podobają :D:good:
oj to musiały tą Panią pazurki boleć bo mnie od same mego patrzenia na nie boli :P
dzikakura Poradziłaś sobie z nimi świetnie :good:
Natomiast co do pierwotnego stanu to :wow::wow::wow:szok.Jak można zrobić takie akuku z paznokciami.Przecież to widać że one są jak papierek.
Dziekuje laski(nie zwracac uwagi na malego pazura, nie zwracac).To oczywiscie combo(szkielet z akrylu) zel chyba nie mialby szans.
Kura poradziłaś sobie w 100 proc, chociaż ja bym się wzbraniała przed taką długością przy tak krótkich pazurkach:)
prześliczne zdobienie :)
A ja się znów pochwalę Ulą, która współpracuje i nawet nie podgryza akrylu bo chce w końcu pomóc swoim pazurkom.
Pierwsza fotka przed, druga focia po pierwszym uzupełnieniu.
kurka - świetnie sobie poradziłaś...pełen profesjonalizm jak zawsze ;) :)
Zuza - rewelacja!! i to zdobienie mmm piękności :)
Zuza pieknie!! i kolorki swietne!!
Zuzanna RzeszewskaPiękna metamorfoza i kwiatuszki takie urocze:love:
nooo kochane świetna robota :yess:
Zuzka hohoho jaki świetny one stroke :)
Zuza piękna metamorfoza:):)
Ja mam praktycznie same klientki z takimi płytkami niestety...
Zuza swietna metamorfoza :) ślicznie wyglądają:)
Kurko, Zuzanno rewelacja :)
Kawał świetnej roboty! Ja bym się bała zrobić te uszkodzone pazurki :(
A teraz coś ode mnie:
1. Koleżanka lubi sobie zjeść coś niecoś paznokcie, a najbardziej smakują jej skórki :o
2. Paznokcie mają nieciekawy kształt, nierówne, dość szerokie, ciężkie pod szablony
Obie klientki chciały szpice.
Zuuzaneczka, jak dla mnie poradziłaś sobie świetnie z paznokciami :) Pierwsze jednak najbardziej mi się spodobały :ok:
No no no różnice kolosalne! Gratulacje :)
Zuza ładne metamorfozy.
Zuzaneczko slicznie zaczarowalas te pazurki, superrr:good::good:
zuuzaneczka piekne przemiany az milo popatrzec :)
te metamorfozy rewelka :) ale przed stylizacją to masakra...