Kaniusia , ale pojechałaś normalnie, nigdy takiego nie widziałam. Dla mnie to już nie odrost, to już stylizację od nowa należy wykonać, ja bym nie mogla, aż tyle chodzić :huh:
Printable View
Kaniusia , ale pojechałaś normalnie, nigdy takiego nie widziałam. Dla mnie to już nie odrost, to już stylizację od nowa należy wykonać, ja bym nie mogla, aż tyle chodzić :huh:
to jest moja naj naj naj harcor-owa klientka:D hehhe
to 30dniowy dorościk
szkolne pazurki siostry maja ok 4,5 tyg i nic sie nie dzieje z nimi ale już marudzi żeby jej uzupełnić
Olesia super!!
Karolinka piękny odrościk!! Super się pazurki trzymają :)
Olesia, Karolinka pieknie:ok:
równo 3-tygodniowy odrost
wow niezłe odrościki :ok:
Red nie widac prawie go :)
Ja to nie umiem jeszcze dobrze wycieniowac przy walach wiec widac moje odrosty, no i covera jeszcze nie znalazlam odpowiedniego ;)
Też miałam problem żeby znaleźć sobie dobry cover, miałam chyba ze 4 i żaden nie pasował do mojej płytki więc sama sobie z kilku wymieszałam i teraz mam identyczny jak moja płytka. Niestety na tym zdjęciu kolory są strasznie przekłamane :/:bo w rzeczywistości cover jest lekko różowy, natomiast tutaj wszystko takie blade :/:
Kurczeee to i ja wstawie w koncu sie zebrałam zeby sie tu zalogowac odrost 61 dniowy mojej zakreconej klientki ktora nie ma czasu na nic :D oczyiscie byl to french z coverem moim zdaniem nie rozni sie mocno od plytki :)
---------- Dodano o godzinie 15:15 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:14 ----------
eee nie dodalo sie :( dziewczyny mam problem z ddooodaniem zdjecia :[
---------- Dodano o godzinie 15:16 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:15 ----------
http://images49.fotosik.pl/1197/1e0fad79e232fff2med.jpg
---------- Dodano o godzinie 15:17 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:16 ----------
jeeeest xD
wow!! Jaki odrost!! Klientka rekordzistka :D
o matko jaki odrościk, ale jak zelik sie pięknie trzyma, super
dziekuje :) chociaz ja bym nie mogla funkcjonowac z takim odrostem zmieniam praktycznie co tydzien jesli mam czas :D
odrost megaśny
odrost rzeczywiście mega.
Miała babka szczęście ,bo niestety chodząc z takim odrostem nie trudno o różne nieciekawe przygody:)
po prostu lekka praca hehe ;)
---------- Dodano o godzinie 20:41 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:39 ----------
ale wiele moich klientek tak chodzi niektore to az im ten zel po prostu zrosnie i wtedy chca hybryd :P
ja tez tydzien gora dwa i juz gmeram cos przy paznokciach i zmieniam. no odrost imponujący, cover naturalny bardzo, czytalam ze uzywasz modene wiec to pewnie od nich cover, tez go mam i nie zamienie:D
tak tak :) ale zawsze mieszam dodaje albo bialego albo czerwonego zalezy jaki mi przyjdzie ba zauwazylam ze nie kazdy cover taki sam :P raz przyjdzie taki za mocno rozowy a raz az podchodzi pod bez
jaaaaaaaaaa, ale odrost :D Grauluje dobrej pracy! ale żeby można chodzić z takim odrostem.. ??? :)
a to ja Wam wklejam.
Te czerwone to mojej mamy i ona ma już meega odrost po jednym tyg. Tu chyba mają ze 3, ale były zamalowane lakierem.
To drugie to miesięczny odrost.
A tu mojej siostry 5 tygodniowy odrost
http://images40.fotosik.pl/1326/5c6111b7d1d28e7fm.jpg
Pinusia, nanami śliczne odrosty.
Wklejam też swój osobisty, bez trzech dni ... dwumiesięczny :D. W tym czasie było jedno dolewanie akrylu. Na pazurach był tylko cover, który pokrywałam zależnie od zachcianki różnymi lakierami. Dlatego udało mi się dotrwać do dziś. A teraz zmykam założyć sobie nowe pazurki :skacze:.
Od razu zaznaczam, paznokcie robię tylko sobie, więc hobbistycznie.
A to mój wygrz***** z telefonu bodaj 4 tyg.
zakropkowało mi słowo wygrz e bany:D:D
super odrościk, jak ładnie się wszystko trzyma, żadnych uskoków przy skorkach, ładne zdobienie