Odp: nasze zwierzaczki :)
Sunshine miałąm już dwie :D a teraz mam dwa szczurki i dwa psy więc narazie starczy :P ale nie wykluczam że świnusia znów się pojawi :P (mąż mnie zabije i z domu wyrzuci haha)
to Wam wrzuce moje psiny dla przypomnienia :D
Załącznik 36379Załącznik 36380Załącznik 36381
Aaa rozumiem:D :)
Twoje psy to też ślicznoty:love: Pierwsze zdjęcie jest boskie:D
Emilka przesłodkie psinki :)
A psiak na pierwszym zdjęciu boski, jakby mówił "dużo jeszcze tych zdjęć będzie? zmęczony jestem..."
Emilio ale masz śliczne morduchny w domciu:love::D.
Emilia śliczne :D :D Kurcze też chce takiego byka :D :kwiatek: A jak słodko śpią i w ogóle że się mieszczą razem , musisz mieć ubaw w domu :)
Dziękuję w imieniu piesków :* oj tak ubaw to z nimi jest hehe :D
a biała bokserka od jakiegoś czasu ma nową ksywkę - Misiu samo złooo :D
te brazowe plamki dodają uroku.. jejjuu.. no słodziaki:love:
"Paulko, chyba mamy podobne psiaki :-) "
faktycznie jeśli chodzi o ubarwienie to bardzo podobno tylko ze moj to bardziej taki tluscioszek jest hihih a Twoj to taka drobineczka...ale fajniusi:D:skacze:
Pamiętacie moją "bojową" rybkę która wyskoczyła z akwarium ? w Czwartek zdechła ;( Ze starości. Nie wyskoczyła ponownie ;) Z racji że to był już czwarty bojownik mojego brata, stwierdził, że już nie chce więcej rybek. Dziwne ale zaczęło mi jej brakować. Stało takie puste akwarium... Już następnego dnia zaczęłam za nią tęsknić i stwierdziłam, że sama sobie kupie rybkę:D nie musiałam :P dziś rybkę dostałam od mamy :D Tak symbolicznie z okazji "walentynek" :D
Oto moja Doris :)
Załącznik 36780
zła jakość zdjęcia, bo ruchliwa jest skubana :D Ciężko ją uchwycić w kadrze :D
Powiedz tylko że nie trzymasz jej w kuli:)
ja miałam kiedyś takie:)
http://republika.pl/blog_rl_3488001/...2/tr/welon.jpg
oj tez takie miałam swego czasu .... w sumie jak byłam mała to tata 'hodował'
ja Wam pokaze co moj pies dzis wymyslił...
a wyjasniajac, i dokladnie mowiąc opalał sie.. łapał promienie słonca.. poczatkowo lezał na dywanie i gdy słonce sie przesuwało on tez.. az słonce doszło na komode to tam wlazł.. a ja miałam niezły ubaw :skacze:
Jak już jesteśmy przy rybkach to miałam kiedyś takiego:
oo raju.. co to takiego?:huh:
To jest trzciniak spotkałam się też z nazwą trzcinnik.
Bardzo fajne i nawet głaskać się dało:D
fajny, wyglada ja waz wodny :P
ta ryba z pierwszego ujecia ma niezla "mine" :D
Cytat:
Napisał
samaron
To jest trzciniak spotkałam się też z nazwą trzcinnik.
Bardzo fajne i nawet głaskać się dało:D
:wow: głaskac rybe.. tego jeszcze nie bylo..
Nooo, stresowała się czyszczeniem akwarium, potrafiła nawet wyskoczyć, na podłogę, ale jak się ją głaskało, to się uspokajała, hihi.
piękne rybki dziewczynki, katerina15 szkoda ze jzu nie masz tej słynnej rybki:(
A ja kupiłam sobie nowego pajunka:) Na razie malutki jeszcze jest ale jak urośnie będzie wygladał tak:
Milena ale piękny a jakie ma kolorki:love:.
Milena :strach::strach::strach::strach::strach:
ja mam arachnofobię i jak widzę małą, czarną, przemieszczającą się kropeczkę na ścianie to nie panuję nad emocjami i wrzask jest gorszy niż na rollcasterze (tata biegnie z kapciem i działa). Gdybym zobaczyła coś takiego to.. pisząc to już przechodzą mnie ciarki...:placz: Mój kuzyn też ma takie wielkie wstr...piękne pająki i jest nimi zachwycony, ja za często go nie odwiedzam ;] Ale gratuluję odwagi i podziwiam za takie...hmm.. egzotyczne zamiłowania.
Milenka bez urazy, ale jedyne co mi się podoba w tym pająku to jego kolor. Boję się i brzydzę pająków, ale rozumiem i szanuję, że ktoś może mieć do nich zamiłowanie ;)
Gdybym ja zobaczyła takiego pajączka, to bym go ..rozdeptała. Naprawdę.
Moja psina :D
Jezu kocham psy! Jak je widzę to wariuję :D gadam do nich jak do małych dzieci :skacze: Jak się wabi to śliczne stworzonko? ;]
Nie no piesek słodziak :) (ja bym nie rozdeptała, bałabym się, nie podeszłabym nawet. one tak szybko uciekają i skaczą że masakra. Mój kuzyn pokazywał mi kiedyś jak zwilża mu tą ziemię to ledwo kropelka uderzyła o szybkę, a ten z drugiego końca terrarium już był przy niej :placz: wrrrr..)