Niech Ci się Jade następne przyśnia najlepiej kolorowe :przytul:
Ja własnie skoncyzlam paznokcia robic z probek :P
Printable View
Niech Ci się Jade następne przyśnia najlepiej kolorowe :przytul:
Ja własnie skoncyzlam paznokcia robic z probek :P
się naczytałam i idę spac ;P :*:*
dzidzia to to o pól do trzeciej nad ranem jeszcze książkę czytasz?? :D
a my juz spakowani,bede wnocy dopiero na miejscu
udanej podróży kasiu
Dzidzia współczuje tych uzupełnień.. fuj piłowanie :P
a ja mam ochote ztuningować szpicki :D i chyba zaraz sie ze to wezme :P
a ja niedługo jadę zawieść rodzinkę do babci a ostatnio jeździłam 3 mies temu ale może jakoś dam rade :P
a ja własnie wróciłam z zakończenia roku:skacze: Wrrrrreszcie wakaaaacje!:D
A ja sie musze wziać za uszycie nowego wkładu do wózka dla lalek bo się cały podarł eh zobaczymy co mi z tego wyjdzie haha
kurde wszyscy wakacje a mi wymyslili jeszcze 10 godzin zajec praktycznych w sobote i zaliczenie z depilacji woskiem...
no a ja czekam za klientka-kolezanką ;P miała byc wczesniej ale przyjdzie jednak po spacerku z córką , wiec mam jeszcze troszku czasu zeby tu posiedziec :D
dokładnie... wreszcie... ahh...
dzis po prawie dwu tygodniowej przerwie znowu musiałam ogladac te wstretne ryje :/: za przeproszeniem...
w ohóle przez ta pogode peka mi głowa i nie mam na nic siły od wczoraj :( i tylko leże... :(
zaraz z psem na spacer a leje.. cudownie.. zyć nie umierac...
a ja zrobiłam koleżance pazurki :) ide zjeść obiadek i szybko wracam na forum czytać co nowego :*
albo obiadek zjem przy kompie :D
a mnie czeka jeszcze jedna klientka i spotkanie klasowe :D bede dopiero jutro na forum chyba ze spotkanie bedzie nudne to sie tu pokaze :D:D:D
to miłego popołudnia i wieczorku Dzidziulko :) mam nadzieje ze spotkanie sie uda :*
no ja tez mam taka nadzieje :D
ja włąsnie skończyłam stópki :D Jutro wstawię zdjęcia :P
a ja wyprawilam meza do polski i siedze sobie samotna jak palec-no mala mi tu pluje jak traktorek bo nie chce spac.pospala pol godz i sie wyspala
Mała Twoja córcia chce dotrzymać towarzystwa mamusi ;)
ide oglądać z mamcią tv :* potem tu jeszcze zaglądne :]
ps. dziołszki a kiedy Chantii wraca? :P
hhah ja bym wolala zeby ta koza poszla spac hihi
maly tez oglada bajke ale w swoim tv
Ja będe kończyć 2 łapkę coś brak mi natchnienia 2 inne mam -.-
Byłam na zakupach jestem padnieta :P
no właśnie się ostatnio zastanawiałam kiedy Chanti wróci do nas , coś za długi ma ten urlop ;P takiej to dobrze :P
ja właśnie wróciłam z lasu bo na grzybkach byłam :)