Nie no tutaj tez kilka latek sa w sprzedazy ale ja jednak ewentualnie w domu jako kapcie:)
Printable View
moje mini zakupki, cyrkonie, mają bardo ładny szlif ale na zdjęciu nie wyszedł, plastikowe pierscionki beda jako obrączka do pierścionków akrylowych i 3 cudaczne świeczki:)
No Asienka widze ze podchwycilas pomysla z pierscionkami:)powodzonka
a ja kupiłam sobie spodnie w aggi, fajny gruby golf i kolczyki-cudowne w c&a:)
A gdzie zdjecia?:)
zrobię fotkę dziś to wstawię:)
---------- Dodano o godzinie 11:57 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:52 ----------
złozyłam również zamówienie na Yves Rocher... ciekawe kiedy mi przyślą:)
woszczur czekamy na fotki butów:D
Ja mam w planach pazurkowe zakupy, musze kupic formy, żel do frencha, kilka kolorów akrylu, pedzelki, line off i jeszcze wiele wiele pierdół;) masakra^_^
A ja jutro na zakupki się wybieram :D:D:D:D Porobie zdjęcia i powrzucam ;P
ja tylko przypominam (wiem że to rola modów, ale wyręcze) co napisał szef w poście http://forum.wzorki.info/uwagi-o-for...html#post30318
Raczej nie kupiłam, ale dostałam :D:D
A mój tato wczoraj wróciiiiiiiiiiiiił!! :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
Zadzwonił do domofony, my otworzyłyśmy i czekamy.... czekamy z 10 minut, se myślimy, może winda się zacięła :huh:? No ale jz się winda otwiera, a tam tato wychodzi i prosi o pomoc bo wtaszczał do windy 5 Gigantycznych toreb podróżnych każda 20-30kg!! :wow:
Wszystko ponad godzine wypakowywałyśmy :D Największy prezent - tato :D Reszta to jakieś 9 perfum np. od Pink, 212, cK, Adidas, itd. Różne kremy, olejki, mgiełki od Ahawy, chyba milirdy koszulek z adidasa (mama powiedziała że już w szafie miejsca nie ma to musiała powywalać parę starych :D) spódniczka bombka dla mnie, koszulka na ramiączkach, fioletowa sukienka sportowa z adidasa, skarpetki z adika, koszulki nocne, gacie (haha :D):P, jakieś trofea mojego taty, płyty, książki, odbiornik cyfrowy, zegarki, spodnie.... ja pierd...... sklep by można otworzyć!! :D I jeszcze do tego 3 hałwy, 4 kilo ciasteczek chrupkich i 4 kilo taki fajnych z Egiptu, takie nasączone syropem. każde inne... mniam :D!!
Później za to, wybieram się po buty, torebkę, spodnie, bluzkę i parę innych rzeczy do sklepu
aaaaaaaa i jeszcze zapomniałam dodać o fajowskim moździerzu, nożach japoński, tarkach itd. (mój tato był szefem kuchni ;P) a także o przyprawach (2 kilo , w tym chyba pół kilo z tego to sam szafran!! :O)
Szpila - no gratulacje! Chwal sie jakimś foto bo popadamy z ciekawości:]
:o wow szpila, czekamy na cała serie fot;)
aaaaa i jeszcze zapomniałam o najważniejszym (dla mojego taty... ) 7 butelek różnych alkoholi i dwie wielkie 4 litrowe wódy... :crazy:
Wszystkiego zdjęć nie zrobię, za dużo czasy by zleciało :D Może poszukam w internecie pare rzeczy żeby pokazać ;)
A właśnie z zakupów wróciłam i kupiłam botki czarne, sweter taki długi(tunika tak jakby), pasek, torebkę i spodnie :D
AAAAAAAAAAAA sorrrrrryyyy!! Mam tylko one sa nie we wszystkich tematach :P Ale spostrzegawcza jestem :gafa:
Tylko parę zdjęc. niewyraźne bo fonem robione ;(....
spodnie z TROLL'a są czarne z takimi jakby białymi "pajęczynkami", ale na zdjęciu wogule tego nie widać ;/, botki czarne z CCC, pasek szary, sweter z TROLL'a, torebka ze sklepu jakiegoś tam nie pamiętam jakiego (na zdjęciu ywgląda badziewnie ale w rzeczywistości jest świetna... ;(), koszuylka niebieska do spanka :P, koszulka i gacie z "pipusiem" :D hehe, zwykłą czerwona bluzka pamiętkowa znad morza czerwonego, bluzka z adika, sukienka z adidasa (w rzeczywistości fioletowa) i tato kupił dla żartu, takie "cichobiegi" nam (skarpetki) hehe :D jest tego więcej, ale nie chce mi się po raz 5 latać z pokoju do pokoju i cykać zdjęcia ;P
o matko!! ile tego... ja dziś kupiłam wreszcie buty.. oczywiście n ic niebyło na moje kulasy zeby jeszcze z mózgiem wspólgrało, ale wybrałam...
Tweed Baldowski Jesień/Zima 2009/2010
jak sie naładuje bateria w aparacie to wrzuce fotkę, moje są jaśniejsze, ale też takie szare:)
Szpila.. aleś poszalała:o
Woszczurku - zarąbiste buciki!Nie zabij sie nam w nich;)
No to poszalałam i zamowilam
walize na moj "burdelik"Załącznik 10772i żel UV w pisakuZałącznik 10773
Szpila super masz z tatuśkiem takie prezenty i jeszcze tyle tego wszystkiego:)
EKSTRA RZECZY!!!
---------- Dodano o godzinie 16:35 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:34 ----------
Woszczurku świetny zakup,kozaczki są rewelacyjne:)
---------- Dodano o godzinie 16:38 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:35 ----------
Ta waliza jest super,też by mi się taka przydała,bo nie mam już gdzie się pomieścić z tymi Moimi pierdołkami,lecz narazie brak kasiurki:( (inne wydatki)
Szpila zakupy pierwsza klasa:)Woszkurka kozaczki takie posch:)
Chocolata kufer super chyba taki jak moj ale ja sie nie mieszcze juz:)w swoim a ten zelik zajefajny juz mnie zaintrygowal,ale boje sie szukac bo znowu wydam kase a musze odkladac na cos waznego.Ja dzisiaj wlasnie z tego powodu kupilam tylko jeden filmik na dvd i szczotke do klakow:)
baby! ale szalejecie :D moje ostatnie wieksze zakupy to w spożywczaki HAHAHA