nooooo...to sie nazywa mak :o wyglada jak zywy przyklejony na pazury :)
Printable View
nooooo...to sie nazywa mak :o wyglada jak zywy przyklejony na pazury :)
przyszły mi akrylki :D obiecałam wystawić fotkę pirwszego kwiatucha to wystawiam, dzieło sztuki to to nie jest, ale kiedyś się nauczę :P noi muszę stwierdzić że pędzelek mam do d... rozczapirza się i w ogóle makabra.
zdjęcia ciut nieostre, jakoś nie mogę takiego małego pizdructwa dobrze uchwycić :)
pędzelek faktycznie wygląda nieciekawie na tej fotce, ale kwiatek bardzo fajny:) podoba mi się też ten malowany na twoich pazurkach:D
dziękuje asia, co do malowanych kwiatków na pazurkach to dopiero prawa ręka pomalowana, a ja lewą ręką jedyne co potrafię to podrapać sie po tyłku hihi dlatego trochę krzywe te kwiatki, jak zrobię lewą rękę to wrzucę fotki :)
Buziaki!
hersa, Tobie przynajmniej wyszedł kwiatek :D a mi wyszło jedno wielkie G ... ! :skacze:
zrób tak,weź pędzel, śmierdzący zgniłym czosnkem liquid, puder akrylowy (dleikatnie 1 sekunda) niewydarzona niby kulka na ręznik papierowy 2 sekundy, tą cipe na przedmiot na którum ma być kwiatek, wygładz delikatnie żeby wyszła ciapowata kulka, policz do czterech i formuj co chcesz :) jak masz dobry pędzel zrobisz cuda, moim się dało tylko niby płatki. Powodzenia nanami7
no Hersa kwaietek niczego sobie :D ale tak jak Asie mnie zaciekawily Twoje malowidla na pazurkach :skacze:
Hehehehe Hersa.. poczekam aż zrobisz" krok po kroku" wg wlasnej instrukcji cyt." tą cipe na przedmiot na którym ma być kwiatek, wygładz delikatnie.... "
Hehehe uśmialam sie do łez;)
wow hersa :D niełzy instruktaż:hahaha:
Bo to tak mniej więcej wygląda w moim przypadku jako początkującej z akrylem :P
A to moje pierwsze próby z kwiatkami akrylowymi. Czasem idzie lepiej czasem gorzej ale co tam...próbować trzeba:)
jak na pierwsze próby to całkiem niezłe ale żebyś sie nie męczyła to kilka rad os starej ciotk:)
- nabieraj mniejsze kulki
- zanim połozysz kulkę na pazur/telefon/pudełko (to co ozdabiasz) połóż ta kuleczkę na 2sekundy na papier lub ręcznik papreiowy lub wacik bepyłowy po to aby odsączyć nadmiar liquidu
- odsączoną kulkę nałóż na przedniot/pazur najpeiej zmatowiony zeby sie kulka nie ślizgała i mocno unieć 3-4 dotknięciami pędzla, nie klep tak "ciap ciap" tylko porządnie dociśnij
- kulkę rozgniataj wtedy dy po nałożeniu na pazur jest juz lekko matowa nie błyszczy się
no i najważniejsze: ĆWICZ ĆWICZ I JESZCE RAZ ĆWICZ :)
Dziekuje:) spróbuje na pewno:)
Woszczur świetne rady :) trzeba będzie zacząć się uczyć takich kwiatuszków
izabelats jak na pierwsze próby to wydaje mi się że są całkiem niezłe ;]
Dziekuje. A to wczorajsze wyniki wieczornej nudy:)
Tak cover:) Alle paznokcie cover pink. Próbowałam robić tak jak mi radziłaś Cioteczko:), i musze przyznać ze jest to dużo lepszy sposób.
Cienie do powiek :P
pluszaczku przpieknie!!
Izabelats - no taaa...po dobrych radach starej ciotki to kwiatuchy juz wygladaja inaczej :) brawo ! :ok:
Pluszak fajne masz teraz te klapki od cieni :) te rozowe mi sie w oczy rzucily :)