nie ma ich jeszcze na stronie :) dopiero będą się produkować
Printable View
nie ma ich jeszcze na stronie :) dopiero będą się produkować
Paletki mini będą dostępne pod koniec lipca. Jeśli mogę Wam zasugerować celujcie w nietypowe rozmiary i skręty, których uzywacie "od wielkiego dzwonu". Dla przykładu- jesli najczęściej używacie rzesy Mink Premium B 0,2 11 mm, to nie ma powodu, aby kupować je w palecie mini, bo normalną paletę też zużyjecie. Jeśli natomiast ktoś dla przykładu potrzebuje 8 mm A 0,1 w palecie mini, bo używa ich tylko do wyklejenia kącików, to możemy poprosić o wyprodukowanie takiej palety mini. Albo np potrzebne są Wam rzęsy o rozmiarze 17 mm, ale uzywacie ich dla jednej klientki etc, etc.... Czekamy też na Wasze sugestie co do palet mini tutaj, na forum publicznym z uzasadnieniem.. dlaczego, a co.. zabawmy się:skacze:
A tutaj aplikacja objętościowa przy użyciu rzęsy Mink Premium profil C
ooo, takie paletki z małymi rzęskami do kącików wewnętrznych to ja bym brała.
Mi to zawsze brakuje tych małych 7,8 czy 9- tzn na początku nie brałam bo miałam w paletkach z mixów, ale już się koczy i nie chce mi się wielkich palecior brać bo zanim ja to wykończę... :) więc jakby po rozmiarze z nich lub chociaż po dwa w mini paletce to się piszę :D
Ja bym chciała też te mniejsze rozmiary najlepiej o grubości 0.07 :D Chciała bym też wypróbować skręt C w standardowych rozmiarach czyli 10, 11 i 12 :D może o grubości 0, 15
A mnie byście uszczęśliwiły maluchami 6, 7mm w grubościach/cienkościach 0,07, 0,1 i 0,12 skręt B :D
Niezbędne do wyklejania wewn. kącików. Cierpię strasznie z powodu ich braku ;(
Mała paletka mix 6mm + 7mm skręt B 0,12 mi się marzy. (kąciki)
i analogicznie
Mała paletka mix 8mm + 9mm skręt B 0,12 (kąciki)
oraz
Mała paletka Mix kolorówki jesiennej długość 10 lub 11mm skręt C. jakieś losowo wybrane odcienie
a dlaczego? :skacze:
żeby pieniędzy nie mrozić.
Ja to bym sobie zamarzyła (7,7,8,8,9,9) z 0,7-0,10-0,12 i 0,15. Brałabym z miejsca :)
Albo dla moich gwiazd ( 15,15,16,16,17,17) chociaż podejrzewam, że by wam to nie szło :) ?!
Gorzka, nie jestem pewna, czy te 15,16,17 by nie szły, ja również mam wariatki na takie długości ;)
7,8,9 też jest dobrym pomysłem
Nooo to widzisz :) już jesteśmy dwie chętne. Ja zawsze zaopatruję się w LL, ale po 1) chyba już nie mają ich 2) są takie syntetyczne aż przykro 3) z paska łatwej :D
W sumie jak dla mnie to mogłyby być też całe paletki 17stek :skacze:
Ja już mam całą paletę 14 na boczku (9 pasków) w ogóle mi te długości nie idą. :P
Ja kiedyś najwięcej używałam 13,14,15 i tych słynnych 17 a teraz po przerwie zmieniła mi się klientela i 11,12m13 to znikają aż miło :) 14 sie kurzą :D
mi do szczęścia brakuje Ombre wszystkich kolorów w wersji mini.
Do mini-paletek:
1. Jak najbardziej skręt C rzęsy 16,17 czy nawet więcej :) Albo jakiś śmieszny mix 16,17,18mm :D
Taki do sesji albo na ekstremalne przypadki :) Najlepiej 0,15mm.
2. Mixy jednokolorowe (niebieski, fiolet, zieleń, brąz) w 3 długościach paletka 1 kolor, 0,15mm !
3. Tak samo ombre w 3 długościach 0,15mm...
Póki co były 0,15mm w noble granat i fiolet ombre B i C, ale po kilku dniach zostały tylko 0,15mm C fioletu...
Nie wiem dlaczego wszyscy na siłę te 0,2 wstawiają :/ Całej stylizacji tym nie zrobię, 0,15mm jest o wiele bardziej uniwersalne i praktyczne. Czekam kto pierwszy mi takie udostępni ;)
A tak po za mini paletkami do na wish-liście mam:
-rzęski B i C, 0,12mm lub 0,1mm kolorowe do metody objętościowej.
-rzęski o większym skręcie niż C, wg skali MINK PREMIUM/SILK DIAMOND
-rzęsy w kolorach neonowych - neon żółty, różowy, niebieski, zielony, pomarańczowy itp.
-wszelkie rzęski dziwne, nietypowe, dajcie mi rzęsy w kolorowe paski, z metalicznym połyskiem, cudawianki, im ciekawsze tym lepsze ;)
No to mamy koncert życzeń pełną parą :)
Neony to faktycznie by teraz szły, gorzej jak się szaU skończy :)
mi przydałby się rzęski w mini paletkach 7,8,9 Skręt B, grubości 0,1; 0,15; 0,12 :)
No jasne laski i hyy, zasmażka, oraz wisienka na torcie:skacze::skacze::skacze: ale załapałyscie o co chodzi. Dla nas przekaz jest prosty. Potrzeba Wam bardzo krótkich rzesek w paletach mini i bardzo długich- no tak jak przypuszczałyśmy .. kurde no... jednak stylistka stylistkę zrozumie najlepiej, bo my właśnie często tego tez potrzebujemy. Rzęs do kącików, których nie idzie aż tak wiele i rozmiarów dla wariatek chcących mieć długasne patyki na oczach:skacze:
No właśnie dzika kurko. Fajnie by było jakby mix kończył się na 13 właśnie a te 14 dać do palety długościowej :ok:
Tak myślę, ale ja to taka mała myszka rzęsowa jestem ;)
a jest szansa na dużą paletkę 17stek? 0,15 :cwaniak2:
Ja właśnie chciałam sobie kupić całą paletkę 7 mm 0,15 i w żadnym sklepie nie znalazłam, Tylko te allegrowe występują w małym miksie 6,7 i takie sobie też wymarzyłam.
dzieki za sugestie dziewczyny, niestety 7 mek nie bedzie bo producent nie bardzo produkuje.. ale w gore w sensie 17 tki.. spoko:D
Ach ja ja zwykle życzę sobie niemożliwego ;p
ja takie długaśne bym wzięła a co ! :)
Mogłabyś podrzucić jakiś link?
Dziewczyny Kochane dacie tutaj znać jak się pojawią te rzęsy mini ? Czekam z zamówieniem :D
Są szanse na wprowadzenie płatności DotPAY ? Tak mi się fajnie w innych sklepach płaci kartą :D nie lubię tego czekania aż dojdą pieniądze przelewów opłat za prowadzenie polskiego konta :/
Dostałam klej D plus. Dla mnie śmierdzi gorzej niż Ultra plus i wiąże w sekundę. Może ja jakiś mocniejszy dostałam. Niestety ten D jest dla alergiczki nie do wytrzymania. Musze szukać dalej :(
Dziewczyny a macie może rzeski D 0,20 mix dlugosci?