hehe no widzisz i po co tyle nerwów wczoraj było ;)
mi się druga podoba
Printable View
hehe no widzisz i po co tyle nerwów wczoraj było ;)
mi się druga podoba
sie nie potrzebnie Szpila stresowałaś :) no i widzisz teraz już będziesz miała swoją gitarkę :skacze: jak już zaczniesz grac to weź no nagraj i dawaj na forum się posłucha :D
miałam spac ale du*a blada z tego wyszła :/
mi najbardziej jednak się podoba 1 i 2 :D Jeszcze sie zastanowię :P
mi ta druga :skacze:
a teraz mam jeszcze większy kłopot... mama powiedziała ,że moze mi kupić gitarę , albo coś do pazurków co tylko chcę i nie wiem co wybraaać..... :P
będę musiała sie naprawde zastanowić, a ze długo to robię to napiszę dopiero o wieleee później co wybrałam :D
ja wrocilam z pracy,szybkie przytulanie,obiad,ciasto,forum:D:D
jakie ciacho zrobiłaś? :)
Szpila a co byś chciała do paznokci?
biszkopt z owocami i kremem tofi
no ja sie spakowalam i zaraz wiśta wio nie ma mnie w tej miescinie :D 3 dni wolnego iiiihhhhhhhhaaaaaaaaa:szabelka:
Mama powiedziała ,że mogę wybrać co chcę :D Żeliki mi się kończą :( Przezroczystego już wogule nie mam, różowego też nie, a kamuflaż mi się kończy ;/ może bym sobie jeszcze przy okazji akrylki kupiła i kwiatuszki poćwiczyła?? Dzisiaj miałam sen o tym, że lepię kwiatuszki z akrylu :D
hehhehe no to moze proroczy sen :*
ja sie szykuje i zmykam na hity na czasie.. ale sie wybawie :skacze:
ja tu tylko na chwilunie wlazlam zobaczyc co sie dzieje i widze ze bede miala pozniej duuuzo do czytania...
ja sniadanko zjem i na spacerek,piekna pogoda,potem poczytam he
ja niedawno co wstałam, jeszcze srednio kontaktuje... zaraz śniadanko, kąpiel i coś się pomyśli co dalej robic...
ja też nie dawno wstałam weekend był ciężki więc dzisiaj będę dochodzić do siebie
a ja w pracy i tak zajrzalam do Was na momencik
a ja mam chwilke czasu i próbuję nadrobic zaległości...
a ja sie dzisiaj tyle nałaziłam, że ide sie zdrzemnąć ;P
a ja wrocilam z dzialki,prysznic, kapiel malego, do karetki na godiznke, powrot i etraz moge posiedziec i odpoczac,odrobic zaleglosci forumkowe:D:D
siedze i popijam sobie winko z kolezanka i jej facetem , ale jestem towarzyska to masakra coo , zamiast z nimi gadac to ja prawie caly czas na forum siedze :D ale co mi tam jeszcze na mnie nie krzycza hihi i mam nadzieje ze nie zaczna :skacze:
zaraz idziemy z mezem puszczac lampionki-musi sie tylko pozadnie sciemnic:skacze:
wróciłam do domu niedawno, humor do bani i w ogóle :/:
to poczytaj troche napewno ci sie humor poprawi,ja co chwile biegam do malego bo sie budzi i placze:(
słaby sen ma maluszek..:(
nio,mam nadzieje ze wkoncu ten sen sie poprawi
oby :*
jejku tak bym poszła na basen jutro a nie mam z kim :(
a wy wszyscyto co?? spać poszliście czy co, do ajsnej anielki?? nie chcecie gadać to ja też idę spać:P
czemu te klientki nie szanuja wogole naszego czasu?;(wczoraj wieczorem dzwonila baba na paznokcie sie umowic koniecznie na dzis bo na urlop jedzie, ublagala mnie zeby mogla przyjsc na 9-nie chcialam za bardzo bo jak maz z trasy wraca to wiem ze jest bardzo zmeczony i chce pospac sobie dluzej. ale zgodzilam sie, wyrzucilam meza z lozka o 6.30 a ta malpa wogole jeszcze nie przyszla, nawet nie zadzwonila ze sie spozni i tak wlasnie czekam na nia, dam jej jeszzce kilka minut a potem moze mnie pocalowac.
ooo nie fajnie, :/: tak się nie robi...
te babska co niektóre takie są że tylko wziąśc i .... aż sie we mnie zagotowało hehe, nastepnym razem jak zadzwoni to bedziesz wiedziala co robic- nie przyjmowac ;P
a ja nie wiem co ze soba zrobic nie wiem kiedy ostatnio mialam tyle wolnego ale jutro wracam i od 11 do 21 mam zajeb i nie bede miala pewno czsu na forum ;(
to teraz korzystaj ile się da ;)
ja standardowo arbuza tworze na pazurkach, może mi humorek poprawi...
ja dzis zrobilam lapki i nozki kolezance,na dwozre pada wiec nici ze spaceru
ja właśnie skończyłam swoje łapki teraz czytam forum później wkleje fotke
ahh miałam juz nie robić nic na nóżkach do wyjazdu, ale to silniejsze ode mnie... chciałam zrobic fotke ale jakies nie wyraźne wychodzą :( nie wiem czemu.. później jeszcze popróbuje...
teraz idę sprzatać.wrr
teraz skonczylam czytac to co pisze Sisi i gotuje sie we mnie,musze jakos sobie poprawic humor,Woszczurku powiedz cos fajnego albo daj jakas extra fote,wiesz ta w stylu szlafroczek:skacze::skacze::skacze::skacze:
A ja się zajadam kanapeczką :D:D:D
a ja piję drineczka :skacze: i zaraz będę jeśc obiadek , ale dziwnie tak wcześnie pic heheh
patrzę na 4funTV ;)