A ja w tym tygodniu scinam wlosy...Obecnie mam proste do polowy plecow a ciacham do ramion bo koncowki mam juz takie zniszczone, no i koncowka farbowanych. Pierwsze sciecie od ponad roku :P No i juz nie farbuje...
Printable View
A ja w tym tygodniu scinam wlosy...Obecnie mam proste do polowy plecow a ciacham do ramion bo koncowki mam juz takie zniszczone, no i koncowka farbowanych. Pierwsze sciecie od ponad roku :P No i juz nie farbuje...
w końcu się zdjęć doczekałam ;) i pokazuję Wam :) :)
Nanami,podziwiam dziewczyny,które na włosach takie cuda robią :ok:
Ślicznie ;)
Iraa ja tez ja podziwiam, bo potrafi zrobic cos z niczego 5 minut przed przyjsciem gosci :P juz kilka razy tak robilysmy ;) hihi
Kwiatek wpiela tesciowa, kiedy fryzjerka opuscila mieszkanie i poszla czesac panne mloda.
I mowi tak "widzisz Marta, od poczatku mowilam, ze musisz miec kwiat we wlosach" :D
i cyk, wyrwany z doniczki i we wlosy. Wprawdzie po dwoch pierwszych kawalkach na weselu musialysmy go wyciagnac bo padl, ale co mialam to mialam :)
A mi się rudego zachciało, najgorsze jest to, że z czarnych....oj wielka porażka. Fryzjerka powiedziała, że dekoloryzacja potem farbowanie itd minimum 200 zł mnie wyniesie. Nie mam aż takich długich włosów ale za to dużo ich... Niestety szkoda mi kasy i od wczoraj kombinuję sama... Pewnie wiecie jaki jest tego efekt, w dodatku ten rudy to miał być taki złocisty, jesienny a ja jestem pomarańczowa;( Najpierw rozjaśniałam, bardzo to nieregularnie chwyciło, u nasady bardziej końcówki mniej...No i dlatego u nasady są pomarańczowe a od powiedzmy połowy włosów ładny ciemny rudy....Jestem załamana... Może jutro kupię trochę inny odcień rudego, albo jakiś czerwień czy wiśnie i zakryję te pomarańcze:torba:
widzisz ty możesz jeszcze rudym to zakryć... ja robiłam z czarnych na blond i przez miesiąc chodziłam z żółtym jajkiem na głowie...
Od kiedy mam fryzjerke pod reka to juz sama nie kombinuje :) ale czasami fajna zabawa jest jak sie samemu robi :D nie przejmujcie sie bo zawsze mozna sie znow zafarbowac na kolor pierwotny :)
tylko szkoda wlosow bo sie niszcza przez takie eksperymenty.
Ja sie teraz zastanawiam nad jednym kolorem i zrezygnowac z ombre... ale mam dylemat, bo te ombre mi sie widza :) ale chce odmiany. Myslalam o takim brazie jak mam na calej dlugosci i pasemka jakies? co myslicie ? macie jakas wizje na moje wlosy ?
ja ostatnio gustuje w ciemnych wloskach w czwartek zrobilam sobie ciemny czekoladowy brąz. a co do omre w sumie ladny jest ale mi juz zbrzydl chyba za duzo dziewczyn w szkole ma ;)
Diamond a u mnie wlasnie te ombre sie nie przyjelo ;) rzadko kto ma i rzadko kogos widze z takimi wloskami.
No coz... moze rude albo blond ? :P haha facet by mnie chyba wydziedziczyl xD
nie nie... wracam chyba do brazu po calosci.
no u mnie wlasnie strasznie duzo dziewczyn w tym chodzi. na poczatku mi sie to podobalo a teraz juz przesyt ;)
ja zawsze robilam pasemka blond, ze jak bede miala odrost zeby tak nie bylo widac go bo znow by trzeba bylo farbowac. i kiedys farbowalam sie raz albo dwa razy na rok. no ale mlodsza bylam. teraz jak chodze do szkoly fryzjerskiej , produkty, farby wszystko za darmo to glupieje... mialam blond, potem rudy, potem jasny brąz, potem troszke ciemniejszy teraz ciemny czekoladowy braz... smieja sie ze do czarnego zmierzam stopniowo.
mój ciemny czekoladowy brąz wygląda tak:
Super kolorek :ok:a tak na marginesie to BARDZO już schudłaś, w czym tkwi Twój sekret DiamonadShine????
kasiulka -> zapraszam tutaj ... http://forum.wzorki.info/zdrowie/499...dzanie-43.html Diamond pisała co nie co;)
No i jestem rudzielcem.
Na początku jakoś mi się nie podobało, ale teraz coraz bardziej się sobie podobam:P
i bardzo dobrze, bo wyglądasz super ! :)
Dzidzia super wyglądasz w tym kolorku:)
a ja wracam do blondu, w którym jednak najlepiej się czuje :) jutro idę się zapisać do fryzjera :)
dzięki Kochane:*
Czuję się jakoś tak jaśniej w tym kolorze, no i gitara...na wiosne w sam raz:D
a ja z rudego coraz bardziej w blond idę znów, czułam się super jako rudzielec,ale za szybko się wypłukuje i odrost dziwnie wygląda:
http://img233.imageshack.us/img233/3056/mg0333copy.jpg
http://img99.imageshack.us/img99/322...0428161759.jpg
i jutro znów schodzę na jaśniejszy kolor + refleksy
farbstift - w blondzie wyglądasz baaardzo delikatnie. ale rudy tez śliczny nie wiem co lepsze ;)
w obu kolorkach fajnie:)
W rudych wyglądasz chyba na bardziej pewną siebie, energiczną i żywiołową
W blondzie natomiast na słodką, miłą, cichą myszkę...:P
Mi się chyba jednak myszka bardziej podoba:*:P
Madzia, a miałaś kiedyś taki jasny brąz ? Ciekawe jak byś wyglądała...:)
ja jestem za Twoim blondem
naturalnie mam taki bardzo ciemny blond zmierzający ku brązowi i było mi nie do twarzy, za buro ;)
Znam ten ból-moje naturalne też są takie mysi blond-pod brązowe. Farbowałam jakiś czas na brąz-taki czekoladowy. Jak byłam troszkę opalona to było ok ale jak cera zbladła to wyglądała jak śmierć-taka blada.
Od jakiegoś czasu robię blond pasemka i czuję się dobrze w tych włosach. Ostatnio zachciało mi się dodać troche brązowych pasemek i wyglądałam jak stara baba.Modliłam się zeby się ten brąz jak najszybciej wypłukał.
u mnie sa zmiany ;) pochwale sie pozniej :D
nom ja cały rok blada, więc taki bury kolor mi nie pasuje ;)
nanami- chwal się:kwiatek:
Ja kiedyś miałam blond przez jakieś 4 lata i non stop miałam włoski zniszczone, nic nie mogłam zapuścić, cały czas się kruszyły. Teraz mam ciemny brąz i włoski mam długie, do ponad połowy pleców. No i zdrowe i błyszczące są. Nigdy więcej blondu!!!:)
Widac na zdjeciu ze masz piekne wloski :) Ja sie w koncu zdecydowalam na rudy :) Zrobie zdjecia i dodam jak bede lepiej wygladac bo chora jestem ale obiecuje pokaze sie :*
Chwalę się :) hihi
ta grzywka była źle wyprostowana i ułożona bo dzień wcześniej miałam ładniej ;) ale wkurza mnie jak leci na oczy.
No i kolorek uległ zmianie ;)
Nanami ... tak naturalnie ;)
a ja sobie wlosy przedluzylam na klipsach :)
DiamondShine - świetnie Ci w tych dłuższych włoskach :ok:
Diamond ślicznie wyglądasz :)
nanami -ladniutko ,naturalnie ,tak grzecznie :D
Kasia a tobie to we wszystkim ladnie . Jednego mi tylko zawsze brakuje u ciebie na fotkach USMIECHU!!!!
dzieki dziewczyny
asiek kurde ja jestem niefotogeniczna :d nie umiemm tak na zawołanie sie usmiechnac u mnie od razu widac ze to sztuczne hehe
a oto moje włoski i powiedzcie jak mi lepiej czy w rozpuszczonych czy spiętych:)
krasta zdecydowanie rozpuszczone :)
tylko mam problem bo musze jakos miec w pracy szybko zwiazane wlosy bo musze je chowac pod czepek gdzie maja nie wystawac:) moze macie jakies propozycje ze zdjeciami jak je zrobic. koka nie da sie zrobic bo mam bardzo cieniowane i wychodza wszedzie gdzie tylko moga;/
Ja polecam pałeczki do włosów, sama jestem fryzjerką więc często miałam rózne eksperymenty na głowie i nawet jak byly baaaardzo mocno wystopniowane to nie bylo problemu z przytrzymaniem kosmyków :)
w tej fryzurze czulam sie zdecydowanie lepiej niz na poprzednim weselu :P
Tu swiadkowalam i kwiat we wlosach nawiazywal do koloru butow :)
Bok byl zapleciony a reszta wlosow wymodelowana delikatnie podniesiona a konce przejechane prostownica ^_^
Nanami wyglądałaś świetnie,fajna fryzurka,taka oryginalna,fajnie,że miałas je rozpuszczone,bo wiele dziewczyn od lat czesze się na wesela w kok,a tu niespodzianka :) bardzo fajny dodatek w postaci tych kolczyków i kwatka,ładnie Ci w niebieskim :ok:
Diamond zapomniałam dopisać- aleś ty śliczna w tych dłuższych włosach-powinnaś zapuścić własne,bo wyglądasz obłędnie :)
Iraa dziekuje :) mialam zaplecione bo chcialam spiete a moj chlopak mnie lubi w rozpuszczonych wiec mialam dwa w jednym :) bardzo dziekuje za opinie :*