-
Odp: French i Zdobienia Ślubne
dziewczyny prosze pomozcie mi z pazurkami dla młodej pani,ktorej przewodnim elementem w wystroju bedzie słonecznik,bukiet tez bedzie miala ze slonecznikow,i wlasnie nie wiem czy zrobic frenchyk z delikatnym zdobieniem tez bialym czy namalowac jakiegos slonecznika na jednym paznokietku :huh:????????Pomozcie artystki:D
-
-
Cytat:
Napisał
kaka80
dziewczyny prosze pomozcie mi z pazurkami dla młodej pani,ktorej przewodnim elementem w wystroju bedzie słonecznik,bukiet tez bedzie miala ze slonecznikow,i wlasnie nie wiem czy zrobic frenchyk z delikatnym zdobieniem tez bialym czy namalowac jakiegos slonecznika na jednym paznokietku :huh:????????Pomozcie artystki:D
wiesz zależy czy będzie tych słoneczników dużo na przyjęciu żeby nie przesadzić, jeśli symbolicznie np.tylko w bukietach to fajnie byłoby jej malutkiego namalowac a w innym wypadku zróbiłabym jej fajne stylowe ślubne białaski :)najlepiej zapytać zainteresowaną :D
-
Cytat:
Napisał
justyna nail
wiesz zależy czy będzie tych słoneczników dużo na przyjęciu żeby nie przesadzić, jeśli symbolicznie np.tylko w bukietach to fajnie byłoby jej malutkiego namalowac a w innym wypadku zróbiłabym jej fajne stylowe ślubne białaski :)najlepiej zapytać zainteresowaną :D
no wlasnie,zeby nie przesadzic :ok:mysle,mysle moze cos wymysle,slub we wrzesniu,wiec mam czas :P
lusil fajne te niebiesciutkie albo rozowiutkie,podobaja mi sie, moglabym takiego slonecznika wymalowac na frenchu,jak mi wyjdzie oczywiscie:skacze:
-
Dzięki dziewczyny, jak dorwę jakiś aparat to cyknę inną fotkę.
Lusil ja zawsze czekam z utęsknieniem na dawkę Twoich prac :)
-
dziewczyny jak zawsze piękne są wasze prace tylko podziwiać.
Dzisiejsza moja praca tylko troszkę zdjęcie nie wyraźne
-
pianka76 super te pazurki:)
-
lusill piękne :)
pianka76 super zeberka :)
-
Lusil piękne te twoje frenche:):) no i te uśmiechy:love:
Pianka te pazuraski bardzo mi się podobają:) idziesz w dobrym kierunku:) :kwiatek:
-
dziewczyny super pazuraki, :ok:lusil jak zwykle powala nas smiertelna dawka swoich prac :D
-
Lusill cudne frenchyki:ok:
-
lusill wiadoma rzecz- wymiatasz poprostu. te pierwsze przecudne ;)
-
Lusil fajna wrzutka pazurki są przepiekne :love:
Pianeczko tobie równiez coraz ładniejsze wychodzą :kwiatek:
-
Dziewczynki śliczne prace !! :ok:
-
-
Evelyn jakie piekne ja też chcę takie piekne robić:D
-
-
Evelynka, piekne pazurki, slicznie wygladaja :)
Ale ja Cie prosze, zmien uklad raczek do zdjec bo w takiej pozycji nie wygladaja zbyt ciekawie i psuja efekt pazurkow :kwiatek: Nie bij :)
-
Cytat:
Napisał
rudzia1985
Evelynka, piekne pazurki, slicznie wygladaja :)
Ale ja Cie prosze, zmien uklad raczek do zdjec bo w takiej pozycji nie wygladaja zbyt ciekawie i psuja efekt pazurkow :kwiatek: Nie bij :)
tzn?? nie wiem o co wam chodzi:huh:... to jak mam kłaść??
dziękuję kochane za miłe słowa:)
-
Chodzi mi, ze kladziesz lapke na lapke i wtedy palce masz miedzy palcami, tak jak wyzej na zdjeciu, w dodatku rozszerzone :)
Jak polozyc inaczej ?
Moze jedna lapka normalnie a druga pod katem ( na srodreczu ) na niej albo obie polozone i skierowane paluszkami do srodka ?
Nie wiem, tylko nie tak jak wyzej bo naprawde psuje Tobie efekt koncowy stylizacji :)
Jej, ale jestem wredota :( :kwiatek:
-
evelyn bardzo ładny frenchyl:ok: rudzia cos marudzi hehe, nie no moze i ma racje:D
-
Evelin piękny french:) to prawda ułożenie dłoni do zdjęcia bardzo dużo daje:)
-
Zgadzam się z dziewczynami - pazurki śliczne, ale ułożeniem dłoni psuje się efektowność całości...też jeszcze nie do końca zapanowałam nad tą techniką, ale się staram ;)
-
-