Witam wszystkich serdecznie :)
Ewelina Chełmno kujawsko pomorskie ;) Kosmetyczka na etapie pisania pracy mgr
No i wkrotce otwieram swoj saloon :))))) pozdrawiam wszystkich :)))
Printable View
Witam wszystkich serdecznie :)
Ewelina Chełmno kujawsko pomorskie ;) Kosmetyczka na etapie pisania pracy mgr
No i wkrotce otwieram swoj saloon :))))) pozdrawiam wszystkich :)))
witam goraco :D
Hej Hej witam wszystkich Sylwia wawa manicurzystka pedicurzystka i mężatka z niedługim stażem:):DJestem tu od wczoraj a juz kilku ciekwaych rzeczy sie dowiedziałam..
Ogromne dzieki i jescze raz witam:macham:
Witam :)
Jestem nowa na tym forum. Troszkę się jeszcze tu gubię i wydaje mi się ono takie obszerne i dość rozbudowane. Mam nadzieję, że szybko się tu odnajdę i miło spędzę czas :):):) Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów :):):):)
Witam wszystkim maniaków pazurków ;)) ;* jestem początkująca, chcę na tym forum dowiedzieć się i nauczyć czegoś o przedłużaniu paznokci, bo chciałabym się tym zająć ;) pozdrawiam wszystkich! :*
Witam Wszystkich bardzo serdecznie dopiero co się zalogowałam i też jestem tego zdania aby sie przywitać:] Mam na imię Anna ale niektórzy mówią na mnie Anita :)mam 27 lat i 2 dzieciaczków zaczynam moją przygodę z paznokciami dopiero teraz mimo ze interesuje mnie to juz ładnych pare lat.Pewna bardzo miła osobo powiedziała mi że mam tutaj się zarejestrować a moja przygoda z paznokciami nie tylko skończy sie samomą pasją ale może również dobrym sposobem na zarabianie pieniążków:)To by było chyba tyle ,no i licze na Was:]:]:]Pozdrawiam gorąco wszystkich zaglądających na forum;)
Witamy Aniu napewno poczujesz się tu dobrze :przytul::przytul:Pamiętaj,że każda kiedyś z nas zaczynała i nie ma głupich pytań więc wal śmiało:D
Witam wszystkie nowe dziewczyny :kwiatek:
Witam witam bardzo serdecznie nazywam sie asgnieszka trafilam do was przypadkiem przez jakas strone :)
pazurkami zajmuje sie od n iedawna :)
pozdrawiam wszystkie forumowiczki :):]:]
Witam wszystkich:)
Mam na imie Ania jestem z Gdyni:)
Pazurkami zajmuję się od 2 lat , właśnie zakończyłam kurs zaawansowany pazurków w ECK .
Poza tym studiuje zarządzanie na UG:):P
Witamy :kwiatek:
Witamy Witamy i zaparszamy ;]:kwiatek:
Witam wszystkie nowe pazurko-maniaczki;)
Witam, pazurki robię od roku i 3 miesięcy z lekką przerwą w radosnej twórczości- głównie sobie ale coś się ostatnio rozwija i męczę jeszcze parę innych szponek. Tragedii nie ma ale poprawić jest jeszcze co- jak na razie jestem bezkusowa. Jeśli macie ochotę spojrzeć to tu jest moja galeria:
Logowanie do nasza-klasa.pl
Witam raz jeszcze
witam katarina :kwiatek:
witam :*
to moj pierwszy post , mam na imię Dominika :) dzisiaj zrobilam swoje pierwsze paznokcie żelowe:) dzisiaj odebralam wszytsko co potrzebowałam:) nawet wyszly mi ladnie nie spodziewałam się :D pewnie dlatego zee od jakis 2 lat ja mialam robione i się zawsze przypatrywałam :) nie mam kursu na razie ale badz co badz zaczynam robic :)) hehe pozdrawiam ! :]:]
Witam wszystkich jestem nową osobą na tym forum :) Przedłużaniem paznokci zajmuję się od jakiegoś czasu,ale jeżeli chodzi o zdobienia to jestem osoba początkującą.
Mam nadzieje,że jeżeli będę mieć jakieś problemy to będę mogła liczyć na waszą pomoc :good:
Pozdrawiam wszystkich :P
Witamy młoda:) Na pewno pomożemy:) znajdziesz tu mnóstwo pomocnych informacji
:kwiatek:
hej hej madziu :*:* Tu są wspaniałe kobietki które Ci chętnie zawsze pomogą. na pewno nauczysz się tu tak wiele jak ja ;) pozdrawiam :*
Dziękuję ;) ..
Muszę po malutku za klimatyzować się na tym forum, bo jak narazie to gubię się jeszcze ..
---------- Dodano o godzinie 15:27 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:25 ----------
Dziękuję Etna to dzięki Tobie trafiłam na te forum ;]
jak masz jakies pytania czy wątpliwości to wal śmiało :D
---------- Dodano o godzinie 15:29 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:28 ----------
hehe proszę bardzo :* niepożałujesz, że tu jestes ;)