Ok będę próbowała dalej :D :)
Printable View
Ok będę próbowała dalej :D :)
aniu jestes mistrzynia
Lusill piekny frenchyk...a jakie zdobionko :) bomba...
Ania powinnas dodatkwo robic ozdoby akrylowe na torty weselne te na samej gorze :) piekna robotka :) znajomi musza byc bardzo zadowoleni :)
fotka tylko jednej reki bo na drugiej na jednym palcu bylo ala i jeden pazur musialam zdjac dlatego klietnka jedna reke chowala
Elegancki frenchos,a co to za żel niebieski jeśli można ?:D
to jest jasny niebieski z pmn (tej firmy uzywam )albo z eubecos (od nich tez mam zele kolorowe)
mala piekne:good::good:
dziekuje
TAki frenchyk:]
co o nim sadzicie?
moje dzisiejsze prace
lusill piękne malujesz te kwiatuchy. Ja próbuje i nic mi nie wychodzi a tu wczorajsze moje bazgroły na siostrze
A to moje :)
Załącznik 9687
Oto moje ulubione przez klientki zdobienie.http://images47.fotosik.pl/211/a0cf813034e03ca9med.jpg
Piękne zdobienie ! i ten frencz idealny !!
skromny ale sliczny:good::good:
A to moje pazurzyska ślubne:)
Ej no...toż już jest:good:heh
---------- Dodano o godzinie 23:23 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:16 ----------
Wzór białasty wyplaszczony -na życzenie klientki...cóż ja mogę gdy ktoś życzy sobie?
Ja też nie jestem zadowolona ze swojej pracy,no ale...raczej nie zostanę mistrzem w tej dziedzinie;) chociaż bardzo lubię grzebać w pazurkach:)
ja to powiem szczerze że tez kiedys tak robiła, na zyczenie, ale po tym jak poem poszła o mnie opinia to mówie:"albo robię po mojemu jak Bóg i instruktor przykazał, alebo zostawiam tk jak jest i zapraszam do zawierciańskich salonów. fuszery nie odwalam bo potem chodzą różne nieciekawe opinie, ze na bloga wstawiam cuda, a w rzeczywistości robie chłam"... i działa:)
Super pazurki :)
A to takie wczorajsze :)
Przy Waszych to aż wstyd takie wystawić ale trudno.. wybaczcie technikę bo to moje pierwszaki żelowe na kimś. Do tej pory tylko sobie robiłam.
Załącznik 9733Załącznik 9732