emilia te niebieskie sa rewelacyjne :) Piękne sa te Twoje prace :)
Printable View
emilia te niebieskie sa rewelacyjne :) Piękne sa te Twoje prace :)
emilia-piekne prace, juz wczoraj podziwialam je w twoim albumie!!
te ostatnie sa cudowne.
Annamon piękne malowanki :)
Emilia te z mychą - urocze :)
Laseczki Wasze pazurki są prześliczne :)
[quote=annamon79;95485]a tu cosik Mojego..:)
te pierwsze czadowe bo takie w klimacie grunge/tatoo , a ja zdeklarowana fanka tatuaży :D
emilia - te niebiesko czarne mi sie strasznie podobaja:D świetne są:D
Annamon pazurki naprawde sa mega sliczne tylko pozazdroscic talentu:D
Mi tez sie najbardziej podobaja te niebieskie, bo sa dlugie i maja za******y kolor ,oczojebne :wow::Dtakie jak lubie:):skacze:
śliczne :)
Paulinko piękne ! :)
paulinko-bardzo ladne!!
Aniu bajeczne róże!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moge wam coś pokazać mogę? :D
takie szpice wyhodowała mi zima:D
moze jakbym na konkurs wysłała to miałabym jakieś szanse?
hehehehe :D
dziewczynki mam pytanie... bo widziałam u paru dziewczyn że ich szpice sa bardzo długie...
najakiej zasadzie je przedłużacie bo ja mam jakieś za krótkie formy :D i nie chca byc mega długie :D
przepraszam za głupie pytanie ale tak się zastanawiałam....
ale ci zima prezent zrobiła, ha ha
a szpicki ja robię na formie przedłużonej jajeczkiem od spodu, lub można sklepić dwie formy ze sobą
nie pomyślałam :D dziękuję :*
piękne te wasze szpicki aż szczena opada ja zrobiłam tylko raz na formie akrylem i dałam sobie spokój bo zaraz sie połamały nie wiem co było źle zrobione wogule jeśli chodzi o formy to jestem zielona oglądałam filmiki próbowałam ale mi to nie idzie niestety
..
lusill-jak zawsze super!! te piewrsze mi sie podobaja najbardziej!!
annamon-piekne szpice, te roze-wow i jaki pdwazny zielony podklad
dzoana-super pazury
o lusill juz nie wspomne
Emilia B.-jestes grozna:D
---------- Dodano o godzinie 11:25 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:55 ----------
szpic jest dlugim paznokciem zazwyczaj, aby nie pekal na brzegu wlasnego pazurka i nie lamal sie jak oszlalaly na samym koncu przedluzaka musisz bardzo wzmocnic krzywa C oraz linie wzdluz srodka pazurka. Sa dwie szkoly robienia krzywej C-jedna, kaze ja przesuwac w strone wolnego brzegu im dluzszy paznokiec robisz(uwazam ja za absurd), druga, wzmacniamy zawsze w tym samym miejscu, czyli mniej wiecej od 2/3 paznokcia, a konczymy za wolnym brzegiem i ta jest poprawna, bo to w koncu nasz wlasny paznokiec "dzwiga" ten caly material, a jak damy C na wolnym brzegu to ona jeszcze obciazy i tak ciezki paznokiec. Wiec tak-odwazna krzywa C wychodzaca troche za wolny brzeg i wzmocnienie na linii srodkowej calego paznokcia(wzdluz calego po prostu nanies taki koci grzbiet z zelu lub akrylu), a potem.. piluj linie boczne:)
---------- Dodano o godzinie 11:36 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:25 ----------
[quote=zyza;96476]moge wam coś pokazać mogę? :D
takie szpice wyhodowała mi zima:D
moze jakbym na konkurs wysłała to miałabym jakieś szanse?
hehehehe :D
normalnie czad:) te sople.. jakby kogos.. przysypalo:D i zamarzl z dwoma szpicami uniesionymi do gory:D.
Dwie formy podkladaj, zlepiaj jedna z druga, choc mnie wystarczaja te klasyczne -do siodemki, to jest naprawde dlugi pazur:) jak laski juz nosza szpice to tak do piatki:)
Dzika kura...
ano sople sobie na północnej stronie domu urosły a ojciec wystawił przed dom jako figurę śnieżno lodową :D
ludzie sobie fotki zaczęli trzaskać :D
dzieki za instruktaż :D
chodziło mi o konkursową długość taka nie do noszenia :D
lusill jestes po prostu mistrzynia w układaniu barw :) Piękności
lusill sa booosssskie te szpicki super kolorki:good:
Lusill jak zawsze wymiata ze wzorami na pazurach :) :p
moje pazurasy:)Załącznik 14965