Brawo dla dzielnej mamy :)
Rudi Gratuluje ! ! !
Printable View
Brawo dla dzielnej mamy :)
Rudi Gratuluje ! ! !
A ja dzisiaj byłam w szkole rodzenia... pierwszy raz-BYŁO SUPER :D Uczyli się nasi mężowie jak wyczuć tętno dziecka i jak wyczuć gdzie główka a gdzie pupka dzidziusia hi hi hi było wesoło. Na koniec musieli pomadkami namalować swoje dzieci.
Oto zdjęcie jak mój mąż namalowała naszego synka ;P
Załącznik 19745
Załącznik 19746
W Sulechowie do Rani Piórkowskiej, jest najlepsza :) W Zielonej też ma szkołę rodzenia. Ja płacę 25 zł raz w tygodniu za wizytę ... naprawdę warto :D
Chanti świetne zdjęcia:D a malunki na brzusiu super:D:good:
Niczym Picasso mój mężuś wymalował hi hi hi
Martuś super zdjęcia i co ty opowiadałaś że źle sie czujesz, wyglądasz fantastycznie!!
a poza tym ważysz dużo mniej niż niejedna kobietka bez ciąży!!!!
Rudi gratulacje !!! dużo zdrowia życze dla Was obojga !!
ja pierwszą wizytę w szkole mam w środe :D we wtorek ginekologa moze bedzie wiedziec juz co mam za stworzonko w sobie?
i moja szkola rodzenia jest darmowa ale trzeba chodzic jak sie chce rodzic w naszym szpitalu :d ja nie narzekam bo bedzie pretekst zeby wyjsc z domu :D
my juz po kontroli w szpitalu i sie polepszylo na szczescie i nie musielismy zostac :)
jeszcze tylko raz we wtorek ale mysle ze przy tej ilosci co on je bedzie dobrze
Rudi to super :skacze:
a karmisz piersią?? :)
Chanti brzusio uroczy i przesłodki ;) nie mogę się napatrzeć na Te fotki :):)
Dziękuje nanami :*
A Rudi jak karmisz maluszka piersią?
kamila, chanti niestety nie karmie piersia-nie wiem czy to przez ten stres ale mleka brak :(
musialam niestety przejsc na mleczko z apteki
jak tam ciężaróweczki Kochane zdróweczko?? :D
u mnie wszystko oki..choć tragedia z soboty mną wstrząsnęła i nie mogę się ogarnąć..
tak czy siak od dziś zostało mi równe 3 tyg o porodu :strach: generalnie nic sie nie dzieje i wszystko w domu prawie przyszykowane na przyjście dziecka :D jak skończę prasować poszwy na kołderki to wrzucę fotę jak chcecie ;) torba prawie spakowana, ja nadal rosnę, ale im bliżej tym adrenalina coraz bardziej skacze :skacze: troszkę się boję jak to będzie, bo boję się, że będą mnie znów męczyć 9 godz zanim zrobią cięcie..choc gin mówi, że od razu jak tylko zacznie się akcja porodowa dostanę znieczulenie i będą "mi rodzić" hehe :) ale obawy mam, bo te nasze szpitale to szkoda gadać :(
do tego obawy o Amelcie, z która musze się roztać na te 5-6 dni, a to nasza najdłuzsza rozłąka i serce mi pęka jak pomyślę, jak ogromnie będę za nia tęsknic ;(wynagrodzę jej to po powrocie, ale jak się spędza z dzieckiem 24 h na dobę od ponad 2 lat, to będzie to ciężko nawet na ten krótki okres :(
poza tym zaczynają się obawy czy mały zdrowy, czy wszystko jest ok...ehh hormony daja o sobie znać, ale mam nadzieję, a raczej musze być pewna, że wszystko będzie dobrze :) trzymajcie kciuki...będę pisac co ze mną :) choć jak się zacznie to mamuski uciekać sprzed monitora coby wszystkie nie zaczęły rodzić :D
Kmilus napewno wszystko bedzie dobrze. Mowia, ze drugi porod jest szybszy. A wiec glowa do gory, szybko pojdzie. A Twoj maz napewno poradzi sobie doskonale z opieka, a wiec nie ma co sie martwic:) Trzymam mocno kciuki:)
Kamiś wszystko będzie ok:przytul: i niedługo bedzie z nami kolejne dzieciatko forumkowe:D czekam na fotki:D a o Amelcie nie martw sie kochana na pewno będzie Ciebie odwiedzać więc rozstanie nie będzie aż tak długie jak Ci się wydaje:) :*
Kamilko ty sie juz lepiej nie denerwuj :D
mi mowia ze zachowuje sie jakby mi kto piorunem pod ogon strzelil takie eksplozje emocji u mnie występują...
czy wy tez tak szybko sie nakrecacie?
Moj Arek nie wie o co chodzi a moj tatuś chodzi i powtarza - to ciąza, minie :D
Kama będzie ok, ja już się nie mogę doczekać, kiedy urodzisz i zobaczymy wszystkie Twojego syneczka :)
Zyza ja mam to samo ha ha ha wystarczy sekunda i już wybucham ha ha ha dobrze mój mąż już wie że to ciąża i bierze na mnie poprawkę ;P Ale po chwili mi przechodzi jakby nigdy nic-dom wariatów w tym naszym organizmie hi hi hi
A to zdjęcie wszystkich malunków dziewczyn z grupy-mój brzuszek jest najmłodszy o jakiś miesiąc od pozostałych. Tu dokładnie widać jak na buzi i w udach mi poszło ha ha ha ale mam to gdzieś , bo po ciąży i tak zgubie -TRENING I DIETA czyni mistrza ha ha ha
Załącznik 20057
super fotka :D same brzucholki :)
chanti co ty opowiadasz !! wygladasz przeslicznie ... i nie wydaje mi sie zebys gdzies za grubo wygladala :) sluzy ci ciąza naprawde :)