Biedna Sunny jaką ma traumę :glaszcze: Takiego wielkiego pająka i takiego włochatego na żywo nie widziałam. Pewnie jakbym zobaczyła to bym zareagowała tak samo jak Ty. Brrr.. aż mnie ciarki przeszły
Printable View
Biedna Sunny jaką ma traumę :glaszcze: Takiego wielkiego pająka i takiego włochatego na żywo nie widziałam. Pewnie jakbym zobaczyła to bym zareagowała tak samo jak Ty. Brrr.. aż mnie ciarki przeszły
piesek śliczny:) ja mojego zaprowadzę do fryzjera i też wstawie fotke bo teraz to wygląda jak bobek z muminków :D A co do pająka to nie wszystkie takie szybkie są. Ja do terrarium tego mojego niebiesko pomarańczowego normalnie ręce wsadzam żeby mu np. miske umyć czy coś do jedzonka wrzucić a on tam mnie olewa...
a oto mój kochaniutki malutki pieseczek
moja kochana wiewióreczka :D
Piesio ma na imię Odys :)
Paula nie chciałabym spotkać się z twoim pieseczkiem sam na sam :D
Asiu ale mordka poczciwa ojej :love: słodziak
Milenka jak ty coś wrzucasz to zawsze mam dziwne przeczucie, żeby lepiej nie patrzeć :D ale kolorek ma ładny :D choć nie lubię takich zwierzątek domowych wrrrr
Śliczne pieseczki dziewczyny.:love: Co do pająka, to zawsze je podziwiałam. Co dziwne to najbardziej podobały mi się ptaszniki, z reguły nie przepadam za tymi małymi, które czają się po kątach w domu;). Ptaszniki mają w sobie to coś co przyciąga wzrok i karze zatrzymać się na dłużej. Nie kocham ich na tyle by je nosić na ręku, ale przez szklaną szybę mogłabym się na nie gapić godzinami:).
Odrazu mówię że pająk to nie zabawka i nie powinno się brać go na ręce. Takiego zwierzaka niestety nie da się oswoić i zawsze istnieje ryzyko że zaatakuje. Dlatego jak dla mnie branie pająków na ręce i traktowanie jak np. chomików a potem płacz że mnie ugryzł to głupota światowa. Ja z facetem na mojego pająka patrzymy czasem częściej niż na tv:D moja mama się śmieje że takie animal planet w domu :D
Emilka york mojej mamy jest groźniejszy niż moje maleństwo :)jest to pies zaczepno obronny ( on zaczepie , ty go bronisz:)
Każdego kto do nas przychodzi wylizuje i cieszy się strasznie bo to towarzyski pies
Chłopak mojej siostry ma ptasznika. Na całe szczęście nie widziałam tego pająka, ale siostra mi mówiła, że jej chłopak go karmi małymi myszkami :placz::zly:
paula99996 Twój pies chodzi po drzewach ? :skacze: od razu mi sie przypomniała reklama 'to jest psukot, pół pies pół kot...'^_^
Pokaże Wam jakie cudo ostatnio miałam w domu :love: Niestety musiałam się z nim pożegnać, bo tato się nie zgodził, ale poszedł w dobre ręce ^_^
oooooj, Ducek, jaki piękny :love: zakochać się można ;)
Ducek :D Ale śliczny :D Jak bym nie miała dwóch kotów na głowie to bym brała psiaka :D
A wiecie jak mi było smutno jak się musiałam z nim pożegnać? ;( Nie wiem jaka to rasa, ale to takie malutkie i większe ma nie urosnąć. Mam telefon LG Shine (podaję, żeby było wiadomo o co chodzi - wcale się nie chwalę :D) i przystawiłam mu do głowy, to miał główkę wielkości mojego telefonu. Jeju jeju no takie kochane stworzonko, że aż mi się smutno robi, że już go nie zobaczę ;(;(;(
A to mój maluszek:)
Milena masz drugiego czy to ten sam ?
Wydawal mi sie wiekszy jak zdjecia wstawialas :)
będę miała koszmary senne :placz: już czuję jak coś po mnie chodzi, brrr ;( słodki maluszek ;]
moje zwierzątko to połączenie wiewiórki i psa :D
a co do pająka to mój facet miał takiego ale na szczęście zanim go poznałam to się go pozbył bo napewno bym nie spędziła ani minuty w jego domu razem z tym stworzonkiem bo niestety się ich boję choć uważam że to ciekawe i intrygujące zwierzaki:)
niestety pająki nie zaliczają się do zwierząt ;]
to mój nowy maluszek:)tamten jest duużo większy od tego:)
No ja mam moja niunke juz pol roku, a dzisiaj wlasnie konczy 8 miesiecy.
Jak byla malutka:
http://img541.imageshack.us/img541/4766/cimg4021.jpg
By izago1 at 2010-09-13
Troche wieksza:
http://img96.imageshack.us/img96/2005/cimg4142h.jpg
By izago1 at 2010-10-07
I teraz:
http://img683.imageshack.us/img683/7278/cimg4380.jpg
By izago1 at 2011-02-13
Kocham ja bardzo mocno!!
Iza wcale się nie dziwię, że kochasz ją bardzo mocno jest przesłodka i przeurocza:love::love:.
Ajajaj jakie cudo! ^_^^_^
piękności:)
Izago, boska psinka!!!:love: