ja zakupiłam pare kolorków akryli... o oczywiscie jeden musiał mi się cały wysypac.. i wiadomo jak ze zbieraniem...;( z dywanu ciezka sprawa.. no i strata.. drugi tez mi sie wysypał ale tylko troche :(
Printable View
ja zakupiłam pare kolorków akryli... o oczywiscie jeden musiał mi się cały wysypac.. i wiadomo jak ze zbieraniem...;( z dywanu ciezka sprawa.. no i strata.. drugi tez mi sie wysypał ale tylko troche :(
szalenstwo kobitki, mam szczeke:o na podlodze....super zakupy dziewczynki:D ja przymierzyłam sie do zakupów u DR i prawie na 160 zł nazbierałam:)
[quote=Jade;73164]Szpila zakupy pierwsza klasa:)Woszkurka kozaczki takie posch:)
a ten zelik zajefajny juz mnie zaintrygowal,ale boje sie szukac bo znowu wydam kase a musze odkladac na cos waznego.
nie chce sie wtracac, ale taki zel w pisaku za 30 zlotych zastapisz zwyklym cienkopisem za 6 zeta (do kupienia w kazdym papierniku) mam uzywam, mozna wyrysowac precyzyjne wzory-polecam-pokryty glossem nie odpryskuje (trzeba zachowac zasade, swieta zasade, ze wzorek nie moze byc wekszy niz 1/3) powierzchni:) i nie odrprysnie nic-taki cienkopis swietnie nadaje sie do obrysowwywania konturow kwiatkow malowanych farbkami akrylowymi
sorry za offtopic-pozdrawiam:)
A ja z okazji hallowen hehe a raczej pierwszej od dawna nocy z mezem bez nieproszonych gosci zakupiłam..Tylko sie nie smiejcie hehe
czerwona bo czarnula jestem poszłam na całosc raz sie zyje:):DMam nadzieje ze nie bedzie sie smiał,chociaz gdzyby role sie odwrociły nie wytrzymalabym ze smiechu:P
ja sobie zamierzam kupić żele basic na Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna ale mam problem jak wkladam do koszyka wybrany oprodukt to nie pokazuje mi sie kwota do zaplaty ciagle jest 0zł-nie wiem dlaczego :/
rzeczywiście jak zwykle nie pomyslalam.
no własnie to samo miałam pisać, ze telefonicznie jest lepiej bo ci nawet babeczka poda nr konta, wszystko wyliczy i w ogóle:) ja tam telefonicznie zawiam i nawet szybką przesyłke maja:)
to super bo juz od jakiegos czasu mem chetke na te zele...nawsadzalam do koszyka a tu psikus...
Jak coś z niego zostanie to sie pokaze heheh a teraz uciekam maz za 10 15 min bedzie..:love:
Sylwunia stroik pierwsza klasa:)
no z tymstroikiem to nie pogadasz:D :D mazna pewno zadowolony hihi
mnie nareszcie przyszły szablony od dekoryrny i mój Xtereme Bra...
szablony nareszcie takie jak chciałam, rózowe i sztywne
stanior nawet spełnia swoją funkcje... cyc się zbliżył do drugiego mimo mojej mini rozmiarówki xxs i nawee mini rowek powstał :lol: , ale dodatkowo koryguje postawe i sie nie garbie wreszcie!! pokazałabym fotę ale +18;P
co do butów to wreszcie fotę wrzucam:) kolory oczywiście przekłamane, ale ten obczas to mnie powala... piekny krztałt i te noski ... ślip slip....
Co prawda nie kupilam, a "wytargałam" mamie ale chciałam się pochwalić:] Załącznik 10859
Nie wiecie może czy mozna to jakos zafarbować?
A przed chwilą przyszla paczka z Załącznik 10860:skacze: lecę ogladać:]
Woszczurku pokazuj pokazuj ;P ;P
a buty pierwsza klassa !!
Chocolata może bibuła+woda?
heh i przynajmniej masz co pooglądac ;]
właśnie pokazuj, bo też mam na niego chęć :D najwyżej potem skasujesz:P
dobra namówiłyście mnie ale jutro rano, bo na razie mam fachowców od przeprowadzek i będą sie smiac jak bede robic zdjęcia cyców w xtereme bra... robimy kafelki na podłodze w kuchni...... dzięki warsztatom... he he... chyba będe cześiiej porganizowac takie warsztaty bo mam jeszce do poprawki łazienke i cały pokój gościny :lol: :lol: :lol:
no to fajnie z tym xtremem:) buty też super, jakby co to możesz kopa i kogoś zabić:)
Thx natalia:] sprobuję- oby tylko potem kolor pod żelem nie puscił
o ja też czekam na fote z xtremem
póki mogłam edytować to usuwam już zdjęcia, bo kto miał sie juz napatrzec to sie napatrzał;P