hej mam pytanie chce zrobić sobie aktylowe kwiatki na paznokciach. na sylwestra tylko nie mam pojęcia gdzie moge dostać akryl i za ile można go kupić.prosze o odpowiedz
:)
Printable View
hej mam pytanie chce zrobić sobie aktylowe kwiatki na paznokciach. na sylwestra tylko nie mam pojęcia gdzie moge dostać akryl i za ile można go kupić.prosze o odpowiedz
:)
Jeśli dobrze wnioskuję to chcesz sobie zrobić same kwiatki na naturalnych paznokciach? Jeśli tak to nie wystarczy Ci sam akryl musisz kupić także liquid i pędzel do akrylu (np nr 4 albo 6), bo bez nich nic nie zrobisz... tak w ogóle to Ciężko Ci będzie tak od razu zrobić idealne kwiatki jeśli nie miałaś jeszcze styczności z akrylem, bo trzeba trochę poćwiczyć żeby coś zaczęło wychodzić. Ale próbuj a nóż się okaże, że masz jakiś ukryty talent:)
Zajrzyj jeszcze do http://forum.wzorki.info/ogolnie-o-p...-pobrania.html znajdziesz tu instrukcje jak robić kwiatki akrylowe.
a akryl liquid i pędzelek możesz kupić na allegro u np użytkowników allepazurki lub dekorynka albo na ich stronach:
Akrylowe paznokcie - Allepaznokcie.pl
Akryle :: dobrarada
zobaczyłam te kwiatki i zemdlałam:buja:
praca abigail ....poprostu mam szczęke na podłodze
niedościgniony wzór :]
Załącznik 12822
Cudne!!!
ta ostania świetna!!
zgodze się z miminką:D ostatnia super:good: i ten muchomor:D...
dziękuje :) przy tej ostatniej pamietam, ze sie starałam bo to był prezencik ;)
o kurczę... :szczena::szczena::szczena: śliczne
chcecie zebym dostala zawalu,ja mam slabe serce
sa przesliczne
ja bede ozdabiać na święta lusterko stojące dla teściowej dla mamy siostry i szwagierki lusterka takie do torebki i pokrowce do telefonów
a tu moje w sumie nic specjalnego pzy waszych pracach:D
udało sie wgrać zdjecie
Tusia i Soffii wielkie brawa:good: piękności aż dech zapiera!!!
moje skromniaczki:
super zdobionka :D
jej...ale cudne te kwiatki abigail :o przepiekne :)
Soffii ale superasne zapalajki :) ta ostatnia bombowa :) Lusill jak zawsze cudnie :)
z rosyjskiego forum
mnie zaszokowało:wow:
:szczena: zycie jest niesprawiedliwe ;( :P
prace flory wyglądają jak zrobione komputerowo...
ile w tym komputerowych poprawek to tylko ona sama wie...
a mi się wydaje że tylko podpis i kwiazdki dodane
Tusia te wzory sa do osiagniecia..ale tu wlasnie pracujesz odwrotnie, na mokrym jak i suchym akrylu..
przepiękne te kwiatki :D ... za 100 lat takich nie zrobię ...
o matko jaki szok :wow: Jak ona to zrobiła?!