U mnie dziś katalog z Bon Prix;3 informatory+pocztówka z powiatu działdowskiego;mapka+informator oraz herbatka z Tarnowa :)
Printable View
U mnie dziś katalog z Bon Prix;3 informatory+pocztówka z powiatu działdowskiego;mapka+informator oraz herbatka z Tarnowa :)
tu jest link do perfum, są damskie i męskie, klikasz że dodajesz do koszyka. oni przysyłają maila że musisz poczekac na dostawe do wybranego sklepu. i spokojnie sobie odebraliśmy te perfumki Oferta Specjalna
anchel prosze bardzo:) my tez trochę kupiliśmy :) wypatruję czy gdzieś nie ma moich d&g light blue ale na nie jakoś nei dają promocji:(
A do mnie to nic nie chce przyjsc ;(
do mnie też:(
A ja to ostatnio zaczęłam pisać do różnych miast i gmin o informatory i gadżety i coś nie coś mi przychodzi.Bardzo lubimy podróżować więc takie informatory itd na pewno się przydadzą,a jak przy okazji coś wpadnie to też się cieszę.Ja to jestem taka,że z wszystkiego się cieszę :)
Sa prezenty na rossnet ! ! ! :)
musze sprawdzic,dajcie jakiegos linka bo ja po formacie nigdzie nie moge wejsc
u mnie ikonka byla od razu jestem w szoku
Mi też pokazała się zaraz po zalogowaniu i mam już kod na mój pierwszy prezent z rossmana :skacze:
aaaaaaa... a u mnie nie ma.. jestem nieprzyzwyczajona że czegokolwiek może nie byc...jest z 20 rosmanów.. popróbuję jeszcze a jak się nie uda to dam wam kupony...natalia masz?
u mnie też nic nie ma;/
nati już wiem!! weż swoje województwo, albo i byle jakie i weź szukam-przejdzie dalej i w tym spisie są wszystkie miasta do jednego worka wrzucone, w końcu znalazłam swoj sklep. a w ogole nie ma go jak wezme po województwach
Ja już odebrałam dziś 2 zestawy, nawet fajne :)
W skład prezentu wchodzi:
- Lenor Parfumelle, Płyn zmiękczający do płukania tkanin, koncentrat, 45 ml
- Nivea for Men, Nawilżający balsam po goleniu, 30 ml
- Colgate Max Fresh Beads, Eksplozja Mięty, Pasta do mycia zębów, 19 ml
- L'Oreal Men Expert, Nawilżający żel wzmacniający do pielęgnacji twarzy dla mężczyzn, 2 ml
- Garnier Skin Naturals, Mleczko do ciała, Intensywna pielęgnacja nawilżająca 24h, 6 ml
- L'Oreal Dermo-Expertise, Age Perfect, Krem na dzień + Intensywne serum przywracające gęstość skóry, pielęgnacja twarzy dla skóry dojrzałej, 3 ml
Próbowałam jeszcze zarejestrować mamę ale już ponad godzinę czekam na link aktywacyjny i nic... :(
a mojego miasta nie ma na liście:(
a dzisiaj przyszedł mi pilniczek do paznokci z onozis:) ostatnio dostałam tez paczkę z vichy i perfecty:)
ja jeszcze nie odebralam ale moze jutro mi sie uda
mam drugi prezencik z rossnetu znaczy się mój małżonek także się zarejestrował :skacze: i od razu wyskoczył prezencik
Też mam już drugi na moją mamę,ale musiałam założyć jej nowe konto mailowe i dopiero wtedy przyszedł link aktywacyjny. :skacze:
ja juz właśnie odebrałam:good:
ja sobie tez pobralanm dwa:) i siostrze hihihi i wysle ja zaraz na miasto:P jestem w szoku ze dali, ale fajne :)
a ja sobie pobrałam a u chłopaka mi pisze ze nie można wydac prezentu:(:(