-
Odp: [Rzęsy] Galeria zdjęć i komentarze
Cytat:
Napisał
Izi
Dziewuszki a to moje oczy z "double tapered lashes", zdania jeszcze do końca nie mam natomiast napewno zawiodłam się na długości. Te u mnie z fotek to B 0,2 10/11/12mm
Zazwyczaj noszę 12stki i jest OK w tych czuje się jak z conajmniej z samą 10tką:/:
Napewno należy przyjąć poprawkę na długość bo realnie są nieco krótsze.
Załącznik 58666Załącznik 58665
Narazie noszą się dobrze, nie widać przejścia z doklejonej na naturalną za co daje dużego plusa.
Właśnie wypadła mi rzęsa. Informacja mało interesująca co?;) Tak ale wypadła mi rzęsa podwójnie cieniowana a takowe zakładałam sobie tylko raz. I teraz tak zerknęłam kiedy pisałam o tym post, było to dokładnie 12 tygodni temu:) a ja nadal mam jakieś pozostałości. Dodam tylko że były klejone na HS5. Podejrzewam że jeszcze by wytrzymały ale wypadają z naturalnymi, które już się prawie wszystkie wymieniły od tamtej pory.
Tak trochę nie na temat ale chciałam się z Wami podzielić tym spostrzeżeniem;) :*
-
uzupelnienie kolejne
zalozone byly B 0,2 12,11,10mm jednak okazaly sie za krotkie i za malo podkrecone
po 3,5 tygodniach uzupelnilam C 0,2 14,12,10mm
-
4 tyg.. trzymały się pięknie.. dzień przed wizytą pani przetarła tonikiem.. i poszły! :)
dziura w prawym oku.. stawiam, że niechcący wyrwała.. jakoś zakleiłam..
króciaki.. 8,9 mm
na zdjęciu przekłamanie.. bo to 2:1.. z rozpędu napisałam 1:1 :)
-
miesiac temu prawie lyse rzeski. odrosly ;)
-
Sieciunia, bardzo-bardzo ładne!
bombelkowa, jakie gęste, pięknie załatałaś dziurę :D
agulusia, u mnie takich długaśnych na obecną chwilę nie ma. wolą naturel :)
Izi, jesteś dowodem, że rzęsy mogą się trzymać do trzech miesięcy :skacze: nie wiem, czy to sprawa Double Tapered Lashes, kleju Hs-5, czy dbania o rzęsy :)
-
to ja w końcu coś pokaże :)
bo dawno nic nie wklejałam:)
moje pierwsze poszkoleniowe noreczki :)
-
dawno nic nie wrzucałam, siostra mnie zmaltretowała i proszę, w ogole dawno nic nie kleiłam :D
1:1 i 2:1 9,10 mm
-
Sieciunia śliczne rzęsiska :)
Zen cudności wykleiłaś,siostra ma śliczne oczka :)
ode mnie noreczki
-
u nas to rodzinne :leze:Twoje też piękne :D
-
I moje - pierwsze uzupelnienie:)
http://pliki.wzorki.info/images/EUTD3.jpg
http://pliki.wzorki.info/images/2qXZe.jpg
http://pliki.wzorki.info/images/hXRM.jpg
na kaciki musialam zalozyc krotsze bo jak dawalam dluzsze to rzeski opadaly pod ciezarem...co zrobic w takiej sytuacji?
-
Bogusia popracuj nad kształtami, tu ewidentnie coś dziwnego si ę dzieje. Z tego co widzę nie wszystkie rzęsy wykleilas, mogłoby być ich więcej. Chyba ze naturalne takie są to zmienilabym na cieńsze rzesy. Kontroluj też to jak ci się układają, troszkę jest tu bałagan ale to nie jest kwestia wyczesania,.przy klejeniu musisz zwracać uwagę żeby rzęsa nie szła ci na bok. Niektóre rzeski wyglądają mi na sklejone u podstawy może dlatego o też tak się układają. w kącikach cieniutkie rzęsy 0,15 albo nawet 0 1, musisz bardzo uważać żeby nie posklejane ich z noworodkami bo będą uciekać, kluc i opadać
-
Cytat:
Napisał
Zen.
Bogusia popracuj nad kształtami, tu ewidentnie coś dziwnego si ę dzieje. Z tego co widzę nie wszystkie rzęsy wykleilas, mogłoby być ich więcej. Chyba ze naturalne takie są to zmienilabym na cieńsze rzesy. Kontroluj też to jak ci się układają, troszkę jest tu bałagan ale to nie jest kwestia wyczesania,.przy klejeniu musisz zwracać uwagę żeby rzęsa nie szła ci na bok. Niektóre rzeski wyglądają mi na sklejone u podstawy może dlatego o też tak się układają. w kącikach cieniutkie rzęsy 0,15 albo nawet 0 1, musisz bardzo uważać żeby nie posklejane ich z noworodkami bo będą uciekać, kluc i opadać
zgadzam się.. ale z drugiej strony moje pierwsze uzupełnienia wyglądały o wiele gorzej :)
ćwicz, ćwicz, ćwicz!
-
Dziekuje Zen i Bombelkowa. Postaram sie stawiac to rzese prosto - bede teraz troche wiecej cwiczyc wiec zobacze co da sie zrobic:D Ta pani miala przyczepiane kiedys kepki i po tym bardzo jej wlasnie sie pogorszyly..ostatnio przyczepilam 0,15 i efekt nie byl zadowalajacy - dlatego teraz zdecydowalam sie na 0,20 bo klientka juz chciala wrocic do tych kepek:wow:
I wlasnie w kacikach chcialam jej dac 0,20 ale rzesa opadala i normalnie kaladla sie na powieke pod ciezarem...........i co ja mam zrobic?>>>> dlatego dalam krotsze 0,15 ale teraz widze, ze to byl blad......tylko, ze dluzsze 0,15 tez opadaly- to co pozstaje w takiej sytuacji? jeszcze tylko kilka rzes naturalnych w kacikach.....
Dziekuje za pomoc!!!
-
dawaj i krotsze i ciensze, mieszaj, na mocn daj grubsza, na slabsza ktrotsza i ciensza
-
5 tygodniowy odrost..
2:1
długasy :) 9,11,12,13mm :)
-
W końcu mam 2:1 :skacze:
Dł. 11, 10, 8 ;)
-
bombelkowa, bardzo ładny odrost, i aplikacja, taka równiutka! :love:
-
dziękuję marchewko :D dzięki Wam dziewczyny.. powiem tak.. forum i szkolenia edytki mnie uratowały :) :skacze:
wisienka.. ja jestem fanką 2:1.. a nie mogę znaleźć nigdzie żeby mi zrobili :(
-
baby okropne! czuję się niedoceniona! :D :skacze:
-
Cicho Zen:skacze:Ja Cię docenię:skacze:Przepiękne rzesiory, rowno, czysto, sliczniuchy:ok:
bombel- super odroscik
wisienka- mrauuuu
-
Zen- piękne gęste, równiutkie , śliczny kształt:) ktoś kiedyś też mi taki ładny wachlarzyk zrobił :)
Iraa-fotki z pierwsze aplikacji są idealne:) powinnaś sprzedać je jakiejś firmie handlującej rzęsami :)
Bogusia - mi też się wydaje, że powinny być cieńsze rzęski, skoro opdają...ale to już powiedziały bardziej doświadczone kobitki:)
-
a ogolnie to firmy kupują takie zdjęcia? tak serio pytam się..
-
Zen., wyczarowałaś bardzo gęste rzęsy, jak popatrzyłam na zdjęcia, to poczułam twoją satysfakcję. wydaje mi się, że 10mm masz dłuższe, niż te, co ja mam, inaczej wyglądają na oku :D
-
a nie wiem, wysłałam Ci pw :)
-
:tuptup: pięeeekne te wasze rzęsiorki. też szykuję się do noszenia 2:1 :cwaniak2:
Bogusia, rzeczywiście masz długą drogę przed sobą.
wydaje mi się że lepiej zrobić mniej a dokładniej. :wstydek:
ile czasu Ci ta aplikacja zajęła? może trochę więcej czasu a będzie ta aplikacja bardziej "czysta"?
jako klientka wiedząc że dziewczyna ma mało doświadczenia (o ile mnie uprzedza) wolę poleżeć dłużej a mieć dokładniej i równiej zrobione.
Widzę tu parę takich posmarowanych klejem ale nic do nich nie przyklejone... Zdarza się że rzęsa naturalna jest wredna i nie chce sztucznej ale wtedy to ją lepiej "umyć" removerem, bo to jakoś niezbyt wygląda...