Nanami, oj tak! Wyglądałaś świetnie! Bardzo dobrze, że zdecydowałaś się na taką kombinację, bo fryzura naprawdę śliczna. A w kolorze niebieskim Ci ślicznie. :)
Printable View
Nanami, oj tak! Wyglądałaś świetnie! Bardzo dobrze, że zdecydowałaś się na taką kombinację, bo fryzura naprawdę śliczna. A w kolorze niebieskim Ci ślicznie. :)
I tradycyjny "pelna geba" usmiech :)
Zawsze zadowolona Marta...
Niedlugo ( za rok :P ) slubuje brat od mojego chlopa i tez musze cos z wlosami wykombinowac bo moje sa ciezkie i zle sie je uklada a po dluzszym czasie nawet jestem bez fryzury :P
nanami ładnemu we wszystkim ładnie super fryzurka:ok::wow::ok::wow:
dziewczyny w ''kupie siła'' to teraz mnie doradźcie bo ostatnio sie spotkałam z opiniami ze w rudym wyglądam staro :/:a waszym zdaniem które lepsze ciemne czy rude no i strzelcie ile mam lat:D
http://forum.wzorki.info/%3Ca%20href...20/%3E%3C/a%3E
w rudym mlodziej :)
Ja daje 27 :D
PS. dziekuje za wszelkie opinie :* tez sie dobrze czulam :)
Trendy jak dla mnie jesteś super babka,zdecydowanie w rudym,nie wiem czy młodziej ale na pewno sexy i z tym makijażem z kreskami-bomba ;) i pewnie jestes w moim wieku tzn-bardzo młoda- i tej wersji będe się trzymać :D
Basia kto śmiał ci powiedzieć że wyglądasz staro?? Pięknie w tym rudym:) A ile lat masz to ja wiem :) i na pewno na tyle nie wyglądasz:) ja bym dała ze 25 :)
Rude! :) 25-27
Nanami - ja uwielbiam takie plecionki:) lubie sie też tak czesać i bez okazji:) Fajnie nowoczesnie:)
trendy juz chyba pisałam, że piękna z Ciebie kobieta?;) mi też w rudych bardziej sie podobasz i wcale nie starzej:) dodają Ci takiego pazura;)
Ja też obcięłam dość drastycznie włosy z sięgających do połowy pleców mam lekko zakrywające szyje, więc zmiana jest;) póżniej wstawie zdj:)
dobra dodaje, kolor wyszedł jakby był brązowy, w rezultacie są rude, później wstawie w świetle dziennym:)
Rudzielec mi sie baaardzo podobasz w tych krotszych :D
A plecionki sobie robie bez okazji owszem jak mam moja fryzjereczke pod reka hihi :)
Trendy w obu kolorkach wychladasz mlodziutko, chociaz w rudym mlodziej :) dalabym Ci 25 max 26 lat :)
Rudzielec w krotkich slicznie wygladasz :D
Dziękuje kochane:) <3 jeszcze nie moge sie do nich przyzwyczaić:D
ii ja w mocniejszym wydaniu rudego ;]
ja powracam do rudych akcentow ;) z czekoladowych przeszlam duzo jasniejszy odcien brazu wrecz w bez wchodzacy w swietle dziennym niestety na foto tego nie widac, z rudymi akcentami w dwoch odcieniach bursztyn i miedziano zlote
od wczoraj mam takie wloski :D
kochana - fajny kolorek:) dobrze Ci w nim:) szybko sie zmywa?;) iiiii masz fajne niebieskie oczęta:)
agulusia - po pierwsze - swietna fryzura!!! no i te kolorki mmm marzy mi sie taka kompozycja, ale nie bylam pewna jak to bedzie wyglądało, teraz już wiem że świetnie:) chyba za nastepnym farbowaniem tez takie cos zrobie :kwiatek:
a to moje obecnie
Losek pobiłaś wszystkich.... :love:
Rudzielec mam je ponad tydzień i kolor jaki był, taki jest, a nawet ładniejszy się zrobił :):)
Dziewczyny piekne macie kolorki :) Ja zdecydowalam sie w koncu na rudy :P Ale nie taki jasny hehe
blond czy brąz? szybka decyzja
brąz
oj tak brąz zdecydowanie:)
też jestem za brązem a jeśli blond to nie ten odcień tylko taki karmelowy/miodowy
brąąąąz Kasia, brąz !
Brąz i tylko brąz! :skacze:
Kasiu drugi raz głosuje na brąz:)
brąz :D
no wiec juz nie masz sie nad czym zastanawiac :D
Moim zdaniem też brąz :)
A macie może jakieś pomysły na długie włosy?
Ja mam długie i już mi się znudził kucyk. Chciałabym coś zmienić ale nie chce chyba obcinać . A może...? Sama nie wiem...
---------- Dodano o godzinie 16:49 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:49 ----------
Moim zdaniem też brąz :)
A macie może jakieś pomysły na długie włosy?
Ja mam długie i już mi się znudził kucyk. Chciałabym coś zmienić ale nie chce chyba obcinać . A może...? Sama nie wiem...
a może pokombinuj z innymi fryzurkami?? dla mnie inspiracją jest: ? Quick and easy hair tutorials and beauty tips ? - YouTube
dzięki dziewczyny za rady wiec rudy zostaje,fajnie ze oceniacie mój wiek jeszcze z 2 z przodu a tu niestety juz 31 na karku;)
rudzielec super fryzurka i faktycznie w takiej długosci jest ci do twarzy:skacze:
kasiu ja juz na fejsie głosowałam:Dale ja sie wybije bo jestem za blondynką
farbstiw fantastyczne te fryzurki od Ciebie :) :) :)
Ale wykonanie ich wszystkich na pewno jest pracochłonne . A ja teraz nadmiarem czasu nie grzeszę niestety...
Może pomyślę nad obcięciem włosów. Ale nie mam zupełnie pomysłu :([COLOR="Silver"]
większość nie zajmuje więcej niż 5 min ;) tu tkwi ich fenomen
fryzurki fenomenalne już dzisiaj w jednej chodzę :D
praktycznie wszyscy za brazem... ale kurcze tesknie za blondem . mysle , ze sprobuje blondu znow... najwyzej znow braz potem bedzie ;)
a ja napisze ze blond:) ale wsumie tym miodowym fajnie wygladalas:) pewnie to kwestia zdjecia, ale jest wty mcosze ciemne postarzaja, na tym zdj to taka zmeczona smutna wygladasz, moze dlatego ten blondm bardziej u Cibeie widze:)
trendy ja wole Cie w rudych, wygladasz tak cieplej i dalabym Ci jakies 26lat:)
osobgy , ktore nie mialy okazji ogadnac na fejsie ;) moj nowy kolor , teraz przymierzam sie do przedluzenia wloskow
Diamond ślicznie! :love: A jaki maluszek zadowolony! :)
Kasia tobie to we wszystkich wloskach ladnie . Maluszek jest rozkoszny !!:D