Ale kurcze to nie było stare - ja tamta paczkę pamiętam i na bank była inna:)
Mniejsza o to, odebrałam 3 paczki więc mam mój ukochany Lenor na 3 prania:P
Printable View
Ale kurcze to nie było stare - ja tamta paczkę pamiętam i na bank była inna:)
Mniejsza o to, odebrałam 3 paczki więc mam mój ukochany Lenor na 3 prania:P
a mojemu facetowi w wawie powiedzialaw rossmanie ze sa 2 kody bledne:/.. ciekawe jak bledne.. jak spisalam z rossnetu.. wrr
jeszcze mi sie nie zdazylo
no wlasnie.. jak kod moze byc bledny?? mowila tez ze ludzie przychodzili i wymyslali kody(a moze sie uda trafic)... no coz trudno.. balagan tam z tymi prezentami maja.......
podobno dwa razy wbijala i nic...:/
może źle przepisałaś? no albo specjalnie wbijała zły kod :/
Ja odebrwła właśnie niedawno swoją paczyszke i nie było na szczeście żadnych problemów :)
pomyślałam tak samo jak Bożena że może specjalnie źle wbijała kod :huh:
calkiem mozliwe ze sobie kobitka tak wykabinowala...
dziewczyny a da się jeszcze zamówić te darmowe cienie????????
Ja też się pochwalę. Dostałam cienie tylko że ten kolorek zielony nie bardzo mi pasuje.:(
Ja tez dostałam próbki tych cieni :)
chyba każdemu dają zielone cienie:D
ja mam takie szczęście że zawsze w gratisie dostaje srebrne holo:leze:
a ja nigdy nic w gratisie nie dostaje , tylko jeszcze na mnie przycinają, np zakupy za 1000 zł, i za przesyłkę, 40 zł, śmiechu warte, ale cóż
Co do allegro to ja pisze maila do sprzedawcy gdy zamawiam u niego kilka produktow i zawsze pod koniec maila prosze zeby mi nie wkladal ozdob bo mam ich pelno wole farbki akrylowe lub akryl kolorowy :D
No i zwykle mi cos innego wloza, moze zamiast kilku woreczkow dostaje jedna farbke ale to przynajmniej cos co bede uzywac, bo ozdob mam dosc ^_^
przyniósł właśnie mi listonosz próbki kawy douwe egberts z ilością tej kawy to tak poszaleli:P
kurcze ja to mam szczęście... albo mi nic nie przysyłają albo takie rzeczy co innym oddaję...
ja dostałam próbki dziś tych cieni, zielone oczywiście;) ale oddałam szwagierce!^_^
tez dzis dostałam. pokazuje mamie.. a moja mama 'czego to ludzie nie wymyslą' albo 'a nie mogłas zamowic brazowych, bo te zielone to nie moje kolory' hahahahahha:D
hahahha :D trzeba było wykręcić do nich numer i dać słuchawkę mamie by poprosiła o wymianę próbek hhahaha :D
U mnie dzisiaj kawka :)
u mnie też kawa:)
ja też kawę dostałam :)
a ja dzisiaj dostalam wkladki higieniczne ... kilka tipsów i form z Witamy w świecie LaLill ( pani sama do mnie zadzwonila z zapytaniem czy moze wyslac ;) ) tipsy sa superasne :D bardzo elastyczne !!!
ja wczoraj kawke dostałam :) tak poza tym to nic nie przyszło :/ a tyle tego zamawiałam :/
Ja dostałam juz kawki, dwie probki z Clon czy cos takiego, jedzonko dla pieska, dlugopisy, katalogi z domkami i firankami.. Wszystko z waszych linkow :*
takie obcykane jesteście to może pomożecie. Jakbyście gdzieś utrafiły próbki podkładów dobrze kryjących to będę bardzo wdzięczna za linka. U mnie na zadupiu w sklepie kosmetycznym dostałam jedną próbkę jakiegoś astora mega ciemną jak dla mnie, a w aptece to nie ma szans. Szkoda mi wydać te 50-60zł na podkład żeby okazało się że mi nie pasuje. Z góry dziekuje za pomoc :*
1. Rejestracja - Serwis Harlequin -zarejestruj się na stronie zaproś 3 koleżanki nagroda gwarantowana to pakiet książek harleqin -:(potrzebuje jeszcze 3 dziewczyny będe wdzięczna.2.-Trzeba się zalogować w Strefie Royal-Canin i wypełnić dane zwierzaczka. Można zamówić maksymalnie 2 próbki, ale trzeba zarejestrować 2 zwierzaczki. Możliwość zamówienie próbki pojawi się na dole strony w zakładce zwierzaka. 3.Zgłoszene - Astra.com.pl próbki kawki i herbatki -trzeba mieć konto na facebooku :( ja nie mam.4. Noviplast - Skóra ekologiczna, skaj. Tkaniny i materiały powlekane | Noviplast -materiały skóropodobne.5. Ziaja wysyłają próbki + swój katalog wystarczy im napisać meila z prośbą ja dostalam ok .15 próbek a w kremiku różanym sie zakochałam:) 6.Dzień dziecka z Rodzinną Krainą
W promocji może wziąć udział każdy kto kupi minimum dwa objęte promocją artykuły. Nagroda gwarantowana to dziecięca, świecąca zabawka do kąpieli.
W akcji biorą udział produkty z portfolio Procter&Gamble: Pampers, Vizir, Lenor, Always, Gillette, head&shoulders oraz blend-a-med. organizuje sklep cerrfur -u mnie go nie ma Dzień dziecka z Rodzinną Krainą - Marketing i reklama w marketingowiec.pl , CuDerm - Free Skin Care Analysis Sample Kit zestaw do zbadania rodzaju cery.
narazie tylko tyle udało mi sie wygrzebac :/::/:
jeśli chodzi o ziaje to mi napisali ze próbek nie wysyłaja...
u mnie dziś próbki wkładek a myślałam że o mnie zapomnieli:D