Kaka - świetne zdobienia i bardzo fajne połączenie kolorów: pomarańcz z fioletem nie spodziewałam się, że może to tak ciekawie wyglądać:ok:
Ewa - ładnie ten niebieski się mieni:D
Nimrodel - ciekawe propozycje zdobień :]
Printable View
Kaka - świetne zdobienia i bardzo fajne połączenie kolorów: pomarańcz z fioletem nie spodziewałam się, że może to tak ciekawie wyglądać:ok:
Ewa - ładnie ten niebieski się mieni:D
Nimrodel - ciekawe propozycje zdobień :]
Asiek i milenka zmasakrowalałyscie wszystkie prace po prostu bosko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ok :
Dziękuję jesteście kochane:love: Tak zdopingowana w rzucę jeszcze parę foto.
te ostatnie przesliczne:D
Mi też najbardziej spodobały się ostatnie,co nie znaczy,że inne nieładne :)
nimrodel84 te ostatnie sa cudne :) zrób kpk :)
Moje ćwiczenia , żel na lakierze do paznokci, żeby odleciało, ale nie chce jakoś odlatywać :/
nie korzystałam jeszcze z moich kolorowych żeli więc postanowiłam się pobawić, najpierw miały być tylko jednokolorowe, ale potem sobie przypomnialam o białym żelu gęściochu i wydumałam coś takiego, żel na formie, ufff ciężko
daleko od skórek specjalnie :)
powiem Ci, że całkiem fajnie to wyglada:ok:
Wygladaja jak cukierki Alpenliebe w roznych smakach :P
edit: Dzieki Marta :)
Alpenliebe Rudzia :P
ale są śliczne te pazureczki. Takie słodkie :) dodaję moje przy okazji.
felerny pastel orange
dlaczego felerny? Kolor śliczny, ogólnie pazurki też:)
felerny bo musiałam dać aż 3 normalne warstwy koloru, gdzie z reguły daję 1. :( i wyszło co wyszło ale klientka zachwycona. A w ogóle to mogłam zrobić zdjęcie samej płytki bo to co zrobiła kobita tej pani w jednym z naszych miejscowych salonów nadaje sie do jakiegos programu w tv. Jeszcze tak przepiłowanej płytki nie widziałam, a klientka wyła z bólu podczas robienia paznokci u niej. M-A-S-A-K-R-A w salonie przez duże S za równie duży cash( taki rym $.$ mi wyszedł :D ). Moze ja dlugo się tym nie zajmuję i do ideału brakuje mi bardzo dużo, ale czegoś takeigo w życiu nikomu nie zrobiłabym...
no nie dziwię się jej, ja tez bym była:D
nimrodel, widze ze mamy nowa zdolna duszyczke na forum :)piekne prace:)
a tu pazurki sister jeszcze cieple:):)
souki bardzo fajny,ciekwy efekt wyszedł :)
Paulka jakie śliczne pazurki jej zrobiłaś ;) kolorki cudowne,takie letnie i tęczowe :)
a dzisiaj przyjechałam moja psiapsia z Gołdapi i zrobiłam jej pazurki na formie, pazurki były robione po innych paznokciach, wymęczyłam się strasznie jak tamte zdejmowałam, ale ze względu na fakt, iż nie chcę mieć problemów nie wklejam zdjęcia przed ...efekt końcowy moje pierwsze szpicki na formie dla klientki ;p
zawsze mogło być gorzej
Paulka_ cudowne;)) chyba tez się skusze na takie;PP
suoki bardzo udane pierwsze szpicki;))
Zen- mam teraz na pazurkach identyczny kolorek;PP
Souki te wydrążenia bardzo pomysłowe:ok:
Paulka extra cieniowania!!
u mnie te czarne miały być pół na pół ze złotym(wyglądały dużooo lepiej...ale klient nasz pan...)
Evelyn swietne,a ten efekt na drugich bomba :ok:
oooo Evelyn Twoje kolorowe tez sa super:) sliczne letnie kolorki:slina:
dziekuje laseczki za mile słowa:)
Evelyn cuuudne te drugie :)
Evelyn super wykonanie aahhh te kolorki ;)
i te drugie tez swietna robota :ok:
Evel super pazurki! Powiedz mi kochana co to za turkusik?? na tej pierwszej pracy??
Red to jest zieleń...z Global cosmetics, a na żywo niestety ciemniejszy.