-
Odp: French i Zdobienia Ślubne
Cytat:
Napisał
dorota_pazurki89
ja bardzo chcialam tak zrobic jak rowniez french usmiechniety ale ona sie uparla ze chce taki i koniec wiec sie nie wyklucalam, nasz klient nasz pan ;P
---------- Dodano o godzinie 20:40 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:35 ----------
no ja bardzo chcialam tak zrobic ale skoro tak jej sie takie podobaja to nie chcialam sie wyklucac przeciez to ona je bedzie nosic... a co do slubnych ona lubi takie szersze i nie chciala zebym ani milimetra przypilowala, co do covera masz racje ale caly czas sie ucze na bledach rowniez... na szczescie dziewczynie sie baaardzo podobaly wiec i ja bylam zadowolona ale dziekuje za rady na pewno sie dostosuje ;D
Niby klient nasz pan, ale tak, jak piszą dziewczyny - dla Ciebie tak na prawdę to antyreklama...Ona je będzie nosić, ale jak ktoś zapyta, kto takie robi i powie, że Ty, to nie koniecznie może przysporzyć klientek...Ona nie będzie tłumaczyła, że sama takie chciała, a raczej mało kto pyta o takie rzeczy, tylko patrzy się na całokształt i "wystawia" swoją opinię - często niekoniecznie od razu na głos.
Ważne jednak, że będziesz nad sobą pracować - ćwiczenia czynią mistrza :D
-
moja przyjaciółka juz ma zakodowane i zawsze jak przychodzi to mówi, że chciałaby takie czystego frencha z takim glebokim usmiechem, ale potem dojrzy coś fajnego i zmienia zdanie ;p
-
Dziewczyny ja się nauczyłam słuchać ludzi. Klientka powie, że stylistka zrobiła to co ona jej kazała, że jest zadowolona, bo się nie wymądrzała, tylko zrobiła życzenie klientki. Znam to z autopsji. Często robię pazurki płaskie, prosty frencz, bez covera i co wam powiem taka klientka wraca do mnie i chwali mnie innym, ze się umiem dostosować. Z tego co pamiętam ostatnio nawet nasza Emilka B. zrobiła prostego frencza i wiecie co? Bardzo mi się podobał, bo z pod jej pędzla zawsze wychodzą piękne pazurki, nawet te niepoprawne :D
-
ja tam pazurkow komus zrobilam kilka tylko, ale nie wydaje mi sie zeby dobrym pomyslem bylo robienie komus bohomazow na czyjes zyczenie. nie chce tu nikogo obrazac, sa milosnicy usmiechu i prostej kreski... ale wyznacznikiem dobrze zrobionego frencza jest nie co innego a usmiech, wiec tu bym raczej byla za tym, zeby robic go poprawnie. a zyczenie klientki swiete i owszem... ale bez przesady.
-
-
nie było mnie tylko weekend a tu prosze tyle łądnych pazurasków:)
-
Koki, bardzo ładne, skromne pazurki :)
-
a tu moje piątkowe niezapowiedziane:D
-
koki1980 ładnie :)
---------- Dodano o godzinie 21:21 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:20 ----------
lenanails bardzo ładne tylko jakby boczki do lekkiego spiłowania:)
-
mhm nie wiem jak to jest jak zrobie wydaje mi się ze wszystko jest ok a na zdjeciu widac inaczej:/ eh chyba w okulary muszę zainwestować:D
-
Cytat:
Napisał
sztynka
Dziewczyny ja się nauczyłam słuchać ludzi. Klientka powie, że stylistka zrobiła to co ona jej kazała, że jest zadowolona, bo się nie wymądrzała, tylko zrobiła życzenie klientki. Znam to z autopsji. Często robię pazurki płaskie, prosty frencz, bez covera i co wam powiem taka klientka wraca do mnie i chwali mnie innym, ze się umiem dostosować. Z tego co pamiętam ostatnio nawet nasza Emilka B. zrobiła prostego frencza i wiecie co? Bardzo mi się podobał, bo z pod jej pędzla zawsze wychodzą piękne pazurki, nawet te niepoprawne :D
Wszystko spoko i owszem dobrze zrobiony french nawet prosty może ładnie wyglądać, ale trzeba zachować pewne proporcje wtedy...bo niestety nie wiesz nawet ile kobiet mogło nie rozmawiać w ogóle z Twoją klientką, popatrzeć na te pazurki i pomyśleć "O nie, do tej stylistki za nic się nie wybiorę". Ale wiadomo, każdy robi, jak uważa za słuszne. Jednak zgadzam się też ze zdaniem Coralick:
Cytat:
Napisał
coralick
...nie wydaje mi sie zeby dobrym pomyslem bylo robienie komus bohomazow na czyjes zyczenie. nie chce tu nikogo obrazac, sa milosnicy usmiechu i prostej kreski... ale wyznacznikiem dobrze zrobionego frencza jest nie co innego a usmiech, wiec tu bym raczej byla za tym, zeby robic go poprawnie. a zyczenie klientki swiete i owszem... ale bez przesady.
I jeszcze raz zaznaczę, że owszem można zrobić mniejszy uśmiech i też będzie wyglądać dobrze, ale wszytsko w odpowiednich proporcjach. Odrobinę wygięty french będzie lepiej wyglądał niż taki niemal od linijki - takie moje zdanie :D Każdy ma prawo do swojego :D
-
Koki śliczny frenchyk :)
Lenanails boczki do poprawy, ale i tak mi się podoba :)
-
Lena boczki stanowczo do spiłowania a poza tym piękny frencz:ok:
-
Lena ładny delikatny uśmiech:ok:
-
Lenka no jak z obrazka :)
-
Frencz klientkowy na naturalsach:)
-
Piekny... jak to ludzie hoduja takie pazurki??
-
jakaś namiastka kwiatków ...
-
minimousePrzepiekne:love:
coralick Ano hodują po żelem:)
-
mini... nie musze sie powtarzac... sliczne :)
-
Edit ślicznie wyszło
Minimouse też super :)
-
minimouse bardzo ładne pazurki dopracowane
editt śliczne zwłaszcza, że na naturalnych :love:
lenanails skromne i delikatne :kwiatek:
rudzielec, julcia śliczne :love:
klant ciekawy pomysł
koki przepiękne :love: nie ma nawet nic więcej do dodania :)
meg twoje zawsze sa przesliczne :love:
dorota pierwsze wogóle mi sie nie podobaja a drugie są łopatki, ja swoim klientkom mówię wprost, że tak i tak to będzie po prostu brzydko i zwykle potem pada tekst to niech pani robi ja się zdaję całkowicie :cwaniak2: i o to chodzi :)
-
edit no cudne, naturalki pierwsza klasa;]
minimpuse - swietne kwiatki;)
-
edit śliczne
minimouse piekne kwiatki:)
-