Zosia tak u mnie dzieciaczek w drodze:)
Marshall ale pięknie i kolorowo u ciebie:)
Olcia bardzo ładne:)
Printable View
Zosia tak u mnie dzieciaczek w drodze:)
Marshall ale pięknie i kolorowo u ciebie:)
Olcia bardzo ładne:)
Marshal - pięknie u Ciebie i kolorowo, futbolowe są świetne !!!!:skacze:
Olcia - śliczne prace :ok:
dwie siostry z krogulczymi naturalkami
Marshall nie dość że zdobienia super i kolory to samo to jeszcze ja jestem pełna podziwu wykonania tych paznokci, naprawdę zazdroszczę techniki opanowania pedzla :)
Moja szalona koleżanka :P zawsze coś sobie wydziwi :P
Evelyn.Piękne maziajki na pazurkach mi takie nie wychodzą:/
Ojej Olcia,ale bogactwo na pazurkach ;) nie w moim guście,ale ślicznych kolorków użyłaś :)bardzo ładnie pocieniowane,czy pod brokatem są farbki?
heheh ona jest strasznie zwariowana, w moim guście też nie są :P ale ważne że ona się cieszy, Tak są to farbki :P
Marshall -swietne pazurki!, wszystkie!,
A tu moja wersja pazurków pt. Euro 2012 :-)
Niestety wersja z telefonu...
Marshall powiem Tobie, że po tym kursie robisz o wiele piekniejsze pazurki (jesli chodzi o budowe) :)
Na prawde jest na czym oko zawiesic :):)
koko koko euro spoko :skacze:
na drugim zdjeciu pazurki mojej babci 75 lat ,jak stwierdzila rob za moich czasow tego nie bylo,to teraz sobie poszaleje-chociaz bez zdobienia ale dla niej to tak szalenstwo ;D
majac od 3 do 5 klientek dziennie sam sie człowiek wszystkiego douczy na błędach :D
---------- Dodano o godzinie 16:37 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:35 ----------
dzieki , a co do pedzla to żadko uzywam , wiekszosc to konad stempelki :D
ale mnie chodziło o budowę i taką ogólna schludnośc tych paznocki. bardzo mi siepdoobają i sama chciałabym takie robić niebawem :D
wszelkie kolorowe a ja wrzuce same róze :) popularny ostatnio french u mnie :)
a tu moje raczkowanie z one stroke na pazurkach, pierwsze podejście na moich własnych pazurkach
Spro tutaj nowych bardzo ciekawych prac,malinowa podoba mis ie Twoje raczkowanie z one stoke, oby tak dalej. Pare moich kolorowych
Moje osobiste ;)
Zuuza- przesliczne,uwielbiam takie!!
Moje yyy :D krowy :D
ewa71 śliczne kolorki w tych Twoich pazurkach, a na pierwszych kwiatek akrylowy przepiękny
Zuuzaneczka w takiej długości migdałki najbardziej mi się podobają
plushak te krowy świetnie wyszły, bardzo fajne zdobienie
moje wiosenne stylizacje :)
konkursowe kociaki:P
plushak ale one świetne są, bardzo mi się podobają
DiamondShine ładne te Twoje zielonki- nadzieja:D tak mi się spodobały, że chyba następne będą takie - zainspirowałaś mnie:przytul:
Plushak - super krówki :D
DiamondShine - śliczne, wiosenne pazurki :ok:
Kaka80 - tak tak, widziałam w konkursie :D
a tutaj moje konkursowe, różową łapkę pokazałam w konkursie, oczywiście niczego nie zdobyły :leze:, ale cieszę się, że chociaż się dostały :skacze: a do "pastelowego" konkursu jeszcze coś zrobię mam nadzieję :cwaniak2:
hehe mućka jest świetna muuuuu :)