eh no to teraz do roboty i ćwiczenia:)
Pianka ładne pazuraski:)
a na zdjeciach to wszystko jakoś tak lepiej widze zwłąszcza jak napisze ktoś co mogłoby byc lepiej ja od razu patrze i no kurde faktycznie.....:D
Printable View
eh no to teraz do roboty i ćwiczenia:)
Pianka ładne pazuraski:)
a na zdjeciach to wszystko jakoś tak lepiej widze zwłąszcza jak napisze ktoś co mogłoby byc lepiej ja od razu patrze i no kurde faktycznie.....:D
takie tam sreberka
Kasandra sliczne pazurki,wydaja sie super estetyczne,brawo!!
a to pierwsze ślubne,całokształt na zyczenie;]
ps: tylko bądzcie łagodne :P:D
lena tez tak mam, że niektóre niedociągnięcia zauważam dopiero na zdjęciach :P
Ładne pazurki dziewczynki :D
kasandra ładniutkie:)
a to moja wczorajsza praca, troszkę nie wyraźne bo musiałąm tel zrobić fotke:/ ja byłam z nich bardzo zadowolona ale zapewnę zaraz się coś znajdzie:P:P:P
Lena zdjęcie ciut niewyraźne, ale ładny kolor brokatu i przy tym idealna budowa :ok:
Kaka80 boczki jednak lekko bym zwęziła i troszkę bardziej uśmiechnęła frencha, codo zdobienia, skoro tak się klientce podobało, to spoko ;)
Lenanails budowa ogólnie nawet ok, ale też bardziej bym uśmiechnęła frencha, bo teraz wyglądają trochę sztucznie, jak tak coverkiem jest wyciągnięte - jeśli klientka upiera się przy takim kształcie uśmiechu, to robię trochę krótsze pazurki i nie daję aż tyle coverka, żeby nie wystawało go aż tyle na wolnym brzegu...hmmm...mam nadzieję, że wiesz, o co mi chodzi, bo się chyba trochę zamotałam :D
Lenka siczniutkie... uwielbiam ten kolorek :)
jeszcze świeże hi hi ,klientkowe :)
klanat śliczne:)
klanat bardzo ładne:ok:
Evelyn. bardzo ładne, delikatne zdobienie :) Nawet nie wiem, czy nie wykorzystam pomysłu w sierpniu, bo koleżanka prosiła, żebym Jej pazurki na ślub zrobiła i wstępnie mówiła o czymś delikatnym :)
Evelyn super zdobienie:)
Evelyn piekne pazurki. Podoba mi sie barzo zdobienie :love:
Evelyn piekne pazurki...Malowana koronka dodaje im uroku i slicznie sie prezntuja :)
Evelyn. super:)
evelyn pazurki pierwsza klasa:ok:
klanat - super frenchyk i te kwiateczki :)
Evelyn - boska koroneczka :D
Evelyn bardzo ładne :love:
klant - ale śliczne frenchyki :D bardzo czyściutkie i urocze te kwiatuszki :)
Evelyn - ale słodziutkie i urocze :D bardzo eleganckie :)
evelyn świetne!
dziękuję Wam:*
( jak zwykle coś mnie forum w jajo robi z ilością ptaszków... zawsze mi brakuje:D)
Klanat bardzo ładny frenchyk :)
Evelyn super, mają dużo uroku :)