-
Odp: Witam wszystkich
Witam mam na imię Mariola... Zawitałam tutaj, ponieważ chciała bym robić paznokcie akrylowe. Wiem że nie zawsze chcieć to móc :( także chciałam spytać czy jest to trudne??? Pozdrawiam Was wszystkie... Dużo czytałam Wasze komentarze widze że znacie się na rzeczy. Prosze o pomoc ;)
-
Witaj Mariolu. Trudne, nie trudne, każdy ma do tego inne podejście, ale pamiętaj... Chcieć to móc więc wszystko przed Tobą, u nas zawsze możesz liczyć na pomoc. Witamy ;)
-
Witam kobietki :)
Witam serdecznie, mam na imie Edyta, mam 20lat ( no w grudniu skoncze ;) ) od niedawna wzielam sie za stylizacje paznokci (narazie tylko tipsy, potem dojda akryle..) oczywiscie narazie tylko dla siebie, zastanawiam sie nad jakims kursem, jednak musze jeszcze troche kasy odłożyć... Fajnie ze stworzyłyście takie forum, jest naprawde bardzo pomocne :) pozdrawiam Was gorąco, :wstydek: ;)
-
Witam wszystkich ciepło i serdecznie w ten chłodny i wietrzny dzień.
Mam na imię Anka, odchowałam już trochę swojego kawalera, poszedł w wielki świat do szkoły...więc nadszedł moment,w ktorym podjęłam decyzję- teraz trochę ja!
Zamierzam zająć się pazurakami,bardziej profesjonalnie. Na kurs już się zapisałam, a amatorsko ćwiczę na swoich pazurach i znajomych od dwóch lat. Przyznam, że Wasze (od dziś Nasze) forum podglądałam już wielokrotnie, poczytałam to i owo,obejrzałam i w końcu się zarejestrowałam. Pewnie na początku nie będę zbyt wiele pisać (i nie z powodu nieśmiałości:)), raczej poczytam, pooglądam i popytam. Bardzo się cieszę, że dołączyłam do Was. Jeszcze raz serdecznie witam i pozdrawiam:master:
-
Witam babeczki!!
:skacze::skacze::skacze:
-
-
witajcie!
Mam na imie Kasia,jestem nowa na tym forum.Z zawodu jestem kosmetyczka,mieszkam na stale w Niemczech,obecnie zajmuje sie wychowywaniem wlasnych dzieci ;)
-
witajcie jestem tu nowa:)o forum powiedziała mi Kasieńka tzn Plushak:Ppozdrawiam Was wszystkie forumowiczki:D
-
Witamy koleżankę naszego plushaka :) i wszystkie inne nowe forumowiczki :kwiatek:
-
witam :) trafilam tu przypadkiem, spodobało mi się forum, więc postanowiłam do Was dołączyć :) paznokciami zajmuję się od niedawna jedynie amatorsko. na forum znalałam już wiele przydatnych informacji i mam nadzieje, że dzięki Wam wiele sie nauczę :) do tej pory na swoim koncie mam ok. 15 prac metoda żelową. mam nadzieję, że nastepne będą coraz lepsze :) oczywiście liczę na Wasze porady i opinie. Pozdrawiam serdecznie :)
-
My również mamy nadzieję że się dużo nauczysz pomożemy jak tylko będziemy mogli :)
Witamy gorąco :*
Daduś Skarbie :*
-
Genosha zapraszam do pokazania swoich prac w tym dziale Zdjęcia pazurków - Forum Paznokcie Wzorki.Info dziewczyny z pewnością wystawią rzetelne opinie i podpowiedzą co można poprawić.
-
Kamis jak tylko przygotuję mała galerie to napewno podziele sie nią z Wami :) na opinie będę czekac z niecierpliwością, a szczególnie na te negatywne abym wiedziała nad czym mam popracować i co udoskonalić :) już niebawem zaproszę Was do oglądania i oceniania ;)
-
-
witam serdecznie wszystkie nowe forumowiczki i forumowiczów
-
Witam Was serdecznie. Mam na imię Malwina, pazurkami zajmuje się amatorsko od ponad roku i wciągnęło mnie to na maksa:love:. Zastanawiam się nad zrobieniem kursu - muszę się jeszcze bardzo duuuuużo nauczyć. Czytam to co piszecie od jakiegoś czasu i jestem bardzo mile zaskoczono ciepłą i rodzinną atmosferą na forum, bo niestety moje dotychczasowe doświadczenia na tego typu forach nie były dobre (większość stylistek z doświadczeniem równała z ziemią takie raczkujące w tej dziedzinie osoby jak ja:() no ale przecież każdy kiedyś zaczynał i uczył się wszystkiego jak ja teraz. Mam nadzieje, że wśród Was zdobęde niezbędną wiedzę i mogę liczyć na pomoc i radę. Pozdrawiam Was wszystkie :przytul:
-
Witam bardzo serdecznie :D Z pewnością będzie Ci u nas dobrze,a i bez kursu możesz smigac ładne pazurki wystarczy tylko poćwiczyć i poczytać nas :przytul:
-
Mam Na Imię Martyna:) Jestem świeżo upieczoną absolwentką i od października zaczęłam szkołę na kierunku wizaż i stylizacja paznokci:D:)
-
-
-
Witam Wszystkich cieplutko, mam nadzieję, że poznam tutaj wspaniałych ludzi i sporo się nauczę od Was :):papa:
-
-
-
Witam wszystkich.Nazywam sie Marta, paznokciami zajmuj sie amatorsko i przewaznie wlasnymi:-)
-
witam serdecznie :kwiatek: