czy można zaprosić dystrybutora do swojego salonu żeby zapoznał nas z oferta ? (czy jest możliwość ze taki dystrybutor dowozi później również produkty ? ) -przyjeżdża reklamować nowe :)?
Printable View
czy można zaprosić dystrybutora do swojego salonu żeby zapoznał nas z oferta ? (czy jest możliwość ze taki dystrybutor dowozi później również produkty ? ) -przyjeżdża reklamować nowe :)?
ja wczoraj testowałam 3fazowe i jestem zachwycona konsystencją i pracą na standard :) zobaczymy jak będzie sie trzymał
ja zamówiłam paczkę w zeszły czwartek i jeszcze nie doszła :( pisałam do firmy ale jeszcze nie dostałam odpowiedzi :(
stefcia92: zadzwoń do naszego przedstawiciela handlowego na Łódź (508 171 463), przyjedzie do salonu wszystko wytłumaczy i doradzi :) Produkty ma ze sobą, więc od razu możecie je kupić :) Jest przy tym bardzo sympatyczne, więc polecam :)
jumpi: pracujemy od 8:00-16:00 tylko, że dzisiaj dziewczyny z Biura Obsługi Klienta mają do południa szkolenia, dlatego może być problem z kontaktem. W każdym razie jest osoba na zastępstwo, więc zostaw jej swój nr telefonu, a na pewno oddzwonimy :)
a ja mam takie pytanko odnośnie pojemnosci hybrydek te ktore posiadam maja 11ml teraz po zlozeniu zamowienia zauwazylam ze na stronie jest podana pojemnosc 9ml wiec jak to z nimi jest?
dziewczynki czy pod żel 3fazowy konstrukcyjny Standard kupować bazę czy sam dobrze się trzyma? chodzi mi o to jak sprawa wyglada w praktyce, bo opis żelu czytałam ;)
jeśli już padło takie pytanie, to bardzo przepraszam, ale zależy mi na szybkiej odp. bo chcę złożyć zamówienie, (a siedzę z chorym i marudnym dzieckiem w domu i nie da mi poczytać ;) więc proszę o wyrozumiałość ;)
Jumpi pod STANDARD nie potrzebujesz bazy. Ten żel nadaje się również do utwardzania paznokci naturalnych.
właśnie otworzyłam moja pierwsza paczuszkę i juz wtopa :P uszkodzony primer ;/ którego nie oplaca mi sie odsylać :/:
mam nadzieje ze zele beda lepszej jakosci ;p (opakowanie piekne)
Po przetestowaniu polecam na pewno cover beżowy. Jest ciemny, ale bardzo gęsty i nie spływa jak inne, a do tego krycie 100% i wszystko jasne. Na pewno biały forte , nie zmieniam na inny. Niestety nabłyszczacz top cristallo nie przypadł mi do gustu. Owszem szybko się utwardza, ładnie błyszczy, ale tylko kilka dni, a potem jest matowy i szybko się rysuje. Miałam kilka, ale ten nie jest lepszy, nie za tę cenę. Teraz kupiłam preparat standard, zobaczymy co z tego wyjdzie :)
Dziewczyny potrzebuje szybkiej odp bo chce zamowic zele. czm sie rozni esperto od standart. w praktyce ktory lepszy jesli chodzi o przyczepnosc, ktory rzadszy? Oraz czy jest mozliwosc zamowienia probek podstawowych zeli z mistero? W jakiej cenie?
mnie dziś przyszły hybrydy , zielony groszek i grapefruitowy sorbet ( to taki koralowy :) ) są przepiękne !
natomiast ogniste pasadoble jest mało kryjące ...
muszę jeszcze zamóić od nich baze pod hybrydy , bo się oczywiście przygapiłam i nie wziełam w tym zamówieniu :(
wilczus w opisie masz, że ogniste pasadoble to kolor półtransparentny :P Dziewczyny go nakładają na biały podkład ;)
Bożena P wejdź na ich stronkę, mają próbki po 5,90 za 4 ml ;) Mi osobiście lepiej pracuje się na 3-fazowym konstrukcyjnym standard ;)
Mi ten 1faz. konstrukcyjny clear Esperto przypasowal z probek ktore wyprobowalam i odrazu go zamowilam ;)
15ml za 30zl, a próbka 4ml za 5.9zl to w przeliczeniu wychodzi lepiej kilka probek wziaśc niż jedna 15ml z promocji bo wyjdzie niecale 23zl za 15ml. tak sobie wyliczyłam :P
---------- Dodano o godzinie 17:58 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:52 ----------
hyh ktoś to dobrze przemyślał... próbki mozna zamawiac po jednej sztuce
plushak pytanko mam bo ty sie chyba na tym dobrze znasz;) a ja zamierzam skusić się na te promocje mistero tylko nie do konca wszystko rozumiem :/
-u nich pod jednofazowki daje sie baze a pod trzy fazowe nie ,czy moze lepiej do tych trzy tez dac? bo niektore firmy pisza ze nie wymaga bazy ale mozna dac. jak to u nich wyglada?
-i drugie pyt- jak kupie sobie 3-fazowy konstr. STANDARD i drugi 3-faz konstr. ESPERTO to z tego co wyczytalam to standard lepszy jest na naturalna plytke... tylko jak nim zrobic czystego frencha skoro on jest rozowy polprzezroczysty? czy w takim wypadku mam go dac tylko na pierwsza warstwe nastepnie cover french i zalac to tym ESPERTO?
- czy moze na naturalna plytke to lepiej dac ten 1-fazowy standard a pod niego baze? tylko ze on też ma rożowy odcien :/ ... i co dalej do czystego frencha?
- które żele lepsze na tipsa, STANDARD czy ESPERTO?
-i który nabłyszczacz polecasz? bo boje się pękania(pajączki takie na niektórych się robią) i zapowietrzeń
Kurcze ale się rozpisałam...;) z góry wielkie dzięki :*
Więc tak...
Pod żele 3-fazowe nie musisz dawać bazy, no chyba że sama chcesz i np. będziesz czuła się pewniej.
Żel 3-fazowy konstrukcyjny STANDARD jest minimalnie różowy. Bądź pewna że nie zmieni koloru frencha. Nie potrzebujesz już 3-fazowego ESPERTO. ESPERTO jest żelem gęstym, jak dla mnie za gęsty. Wolę Standard 3-fazowy różowy. W zupełności wystarcza do frencha.
Co do pracy na tipsach nie mam doświadczeń z tymi żelami, gdyż robię wyłącznie na formie i nie chcę Ci pisać które lepsze, które gorsze gdyż sama jeszcze tego nie przetestowałam. Sądzę, że ESPERTO powinien się sprawdzić bez zarzutu.
Do nabłyszczania polecam TOP CRISTALLO. Jak dla mnie świetny. Nie pęka, nic się nie dzieje.
aż miło się robi gdy ktoś się tobą zainteresuje i rozwieje twoje wątpliwości :) no to zamawiam póki promocja ważna :P
Witam serdecznie.Jestem tutaj nowa i zaczynam przygodę z żelami.Chcialabym pracowac na zelach Mistero Milano.Mam juz żel 3 fazowy standart.Moje pytanie czy robiąc frencha robie calosc tym zelem tylko białym żelem koncówke paznokcia czy moge polozyc zel 3 fazowy standart, a pozniej cover rozowy.Nie mam pojecia jak prawidlowo wykonac french na naturalnej plytce i jak na tipsie .Będę wdzieczna jak któs mi to w punktach opisze. :)
Matri na forum masz masę tematów dotyczących prawidłowego wykonywania żelowych paznokci np:
Metoda żelowa - Forum Paznokcie Wzorki.Info
http://forum.wzorki.info/metoda-zelo...ukcje-zel.html
http://forum.wzorki.info/metoda-zelo...akladania.html
Możesz poczytać i poszukać tego co Cię interesuje. :)
Z tego co piszesz wnioskuję, iż jesteś osobą początkującą, pamiętaj o tym że forum nie zastąpi Ci szkolenia. Dopiero na szkoleniu instruktor wyjaśni wszelkie Twoje wątpliwości, odpowie na pytania i wychwyci błędy jakie popełniasz.
Co do pytania, french wykonujesz w zależności od swoich preferencji - albo z coverem albo bez. To już zależy od Ciebie i tego co Ci się podoba :)
dziewczynki, wczoraj testowałam hybrydy MM i kurcze nakładam nabłyszczacz i kolor zostawał na pędzelku :(... żarówki mają miesiąc, lampę mam tą z sensorem i osłonką. Komuś się to już przydarzyło? Może żarówki jakies lipne są..
Mi z kazdej hybrydy zostaje troche koloru na pedzelku :) wydaje mi sie ze to normalne bo przeciez hybryda to tez zel i jakas czesc tego nie do konca sie utwardzi i moze brudzic pedzelek :) jesli sie myle to mnie naprostujcie, ale pracowalam na roznych hybrydach i roznych lampach i zawsze troche kolor brudzil pedzelek.
ja nie zauważyłam ,żeby mi kolor zostawał na nabłyszczaczu - mam PB hybrydy .... dziś zrobię sobie MM to napiszę wam jeśłi coś zauważę
Zabarwienie pędzelka z topu świadczy o nie do końca utwardzonym kolorze - albo słabe już możesz mieć żarówki albo za krótki czas w lampie.
mnie się coś zdaje, że te żarówki są do pupki ;) niemożliwe, żeby były już słabe, bo maja dopiero miesiąc, a robię powiedzmy 1 pazurki dziennie ;)
Kupione w Gabrielle :) na promocji