Kurko a ten french jaki świetnie mieniący :D Slicznie!
Printable View
Kurko a ten french jaki świetnie mieniący :D Slicznie!
eno kura:D idiesz jak burza...niedawno golądałam jedną metamorfoze a tu juz kolejna:D
:skacze: bjutifull:D
Kurka- bomba !!
i moja metamorfoza ...
Basiu świetnie sobie poradziłaś :)
trudna metamorfoza bo płytka bardzo szeroka, ale poradziłaś sobie świetnie :)
Emilio, Kurko, Basiu świetnie sobie poradziłyście :) bardzo ładne stylizacje "po" :D
dzieki dziewczyny
baska-koszmarna ta plytka, obgryziona trapezowata, "po"-pazur nie ten sam!:good:
Kura Ty dzikusie :D swietny french :ok:
Basiu super po zmianie wygladaja :)
Basiu piękna metamorfoza :)
Basia - śliczna metamorfoza :)
Kura - Świetny frenchyk i malowanki
Basiu - podziwiam b.trudna płytka, szeeroka. Profesjonalnie sobie poradziłaś;)
ostanie metamorfozy. mam nadzieję, że uda mi się przekonać klientki żeby przestały obgryzać paznokcie:)
kalaga4 Miałaś bardzo trudne pazurki a poradziłaś sobie z nimi pięknie:wow::wow:Te kolorowe to są pierwsza klasa:good:
Kalaga - niesamowita zmiana w obu przypadkach :) super !
te kolorowe mi sie podobaja :P takie zywe :D
ja nie wiem jak Ty to zrobilas! nie moglas zrobic tego lepiej! mam nadzieję ze te kobitki skakały ze szczęscia :P
no Kalaga - 6+ normalnie..pięknie!!:ok: poradziłaś sobie rewelacyjnie :) a te kolorowe mmmmmm:love:
Kalaga pieknie !!:)
Kalaga zgadzam się z dziewczynami:) bardzo fajne metamorfozy i te kolorowe mi również się bardzo podobają:)
Kalaga boskie cieniowanki:)
kalaga, swietnie, nosz tylko w tylek dac za takie obgryzanie, az az opuszek ejst wyzej niz pazur, widac, ze ta druga kobietka (te piekne-pomaranczowo zolte), to chyba juz miala kiedys jakies przedluzane pazurki, bo plytka czerwone, nie wroze jej, aby oduczyla sie obgryzac niestety, ale ta pierwsza.. rokuje;]
Kalaga piekne a te drugie to juz rewelacja,piekne kolorki
Kalaga metamorfoza nie do poznania normalnie szok i cudo!!!!
Kalaga mistrzostwo !! :)
kalaga metamorfozy powalające, a neonki są przepiękne:good: