Izago psina normalnie jak dama, nie pogada:)
co to za rasa?
Printable View
Izago psina normalnie jak dama, nie pogada:)
co to za rasa?
Goslava to angielski cocker spaniel o umaszczeniu sobolowym :)
Ona jest cudowna <3 :love::love::love:
Izago piękna niunia :love: kochany pyszczek
milenka ja wiem że jak widzę, że ty coś tu wrzucasz to lepiej nie zaglądać :D
Iza śliczna psina :D
jaka sesję miała :D
izago no ten twój psiak jets po prostu świetny a jak mądrze patrzy :)
Moj pies przeszedl dzisiaj samego siebie :[ Udusze gada, wstretny szczur jeden :(
Poszlismy do znajomych na kawe, on zostal sam na kilka godzin i jak wrocilismy to sie przezegnalam lewa reka - zezradl moje jaja stryopianowe, potarglal zajace i jaja juz skonczone, rozwalil mi moje niedokonczone jajo, gdzie byly szpilki :( :(
A najsmieszniejsze jest to, ze wszedl do pokoju, ktory byl zastawiony i sobie odsunal to co mial by przelezc i wlazl na kanape i z niej na duzy stol, gdzie wszystko lezalo w katonie i powyciagal nozyczki, wszystkie moje wstazki, rozsypal pudelko ze szpilkami a przy okazji zrezarl papierosy mojego chlopa - katastrofa :[
Musze wszystko robic od poczatku :placz:
skąd ja to znam..:) mój jak był mały też tak rozrabiał:) np. patrze a tu połowy brokatów nie ma ale widzę błyszczącą dróżkę za łóżko... zaglądam tam a on niby nie wie co się dzieje a cały w brokacie:D
:o współczuję Rudzia :przytul:
Milenka, ale jaja :haha: chciałabym go zobaczyć w brokacie :D
uuuuu Rudzia współczuję.... skąd ja to znam hehe
Milenka nieźle hehe :D
Ten szary Micho nam zginął...Suczka Norka oddana do mamy...Papuga zginęła śmiercią tragiczną...Stary Citun ją oszamał :( Na ślimaka też miał chęć .... I został jeszcze drugi kot Hrabia nasz ...:)Załącznik 39343
Załącznik 39344
Załącznik 39345
Załącznik 39346
fotka kota ze ślimakiem po prostu wymiata
Ale fota z tym slimakiem :D
Moj dostal kare :p Od wczoraj siedzi w swoim lozu, przez tydzien czasu. Dosc, bo kurna smok maly mnie nie slucha a jak tylko moj chlop ryknie to sie posika z wrazenia :p
Wczoraj o polnocy jak sie wydarlam na niego to tez narobil na podloge...
a ja przed chwilą zrobiłam zdjątka mojemu sierściuchowi jak sie wygrzewa i łapie różne dziwne pozycje :P :D
Załącznik 39384Załącznik 39385Załącznik 39386Załącznik 39387
Jaaaaaki słodziak i pieszczoch!! :D Świetny kot!! ;) :love:
No te kociaki to super sprawa ale takie to namolne czasem ,że nie można wytrzymać..he he :)
fajny ten twój rudzielec :D
nasz nowy członek rodziny zdjecia słabe bo z kamerki:)
jest na razie bardzo malutki i rozrabia jak tylko moze TIMON:) pozniej wstawie zdjecia typowe z aparatu siersc ma siwa wrecz pod niebieska i strasznie błekitne oczka powiedzcie mi co to za rasa bo nie mogę dojsc
Sandra piękny kotecek :love::love::love: przesłodki :D
ooooo ja uwielbiam kotki :D prawie tak śliczny jak mój :D
mały słodziak :):D
ooooj, Sandra, jaki misiu :love: futerko ma świetne, kochany kociak ;)
Czemu szczeniaki czy kociaki nie moga zostac male na zawsze ? :D
Sandra jest sliczny choc ja wole psiaki :)
Moj Asti :) Tu ma prawie 6 miesiecy...
A teraz zaczepia mnie bo chce isc na dwor a ja na kompie :P
kobietazpazurem - slodzitki ten twoj kociaczek,, ja tez mam kociczke wielokolorowa hahaha ale ten malutki jest taki slodziusi heheh