ja tez mam teraz niedoczynosc i leki do konca zycia ... a nie powinnasc tez caly czas brac lekow???
Printable View
ja tez mam teraz niedoczynosc i leki do konca zycia ... a nie powinnasc tez caly czas brac lekow???
Mój endokrynolog stwierdził ze mam wyniki w porządku i kazał przestać, ale minęło ponad pół roku i znów czuje ze jest coś nie tak. Chyba bede musiała sie do niegio znów wybrac.
wiecie co dziewczynki uczylam sie o chorobach tarczycy i babka od anatomii nam powiedziala ze jezeli ktos ma niedoczynnosc to oprocz brania lekow moze sobie raz dziennie rozpuszczac mala lyzeczke soli jodowanej w polowie szklanki wody i wypijac.
tarczyca coraz częściej atakuje nas -to wynik Czarnobyla moje drogie ,wyszło po czasie:((
a ja szukam grzywki dla siebie, bo wreszcie mogę pójść do fryzjera :skacze: tylko coś nie mogę znaleźć żadnej ciekawej :(
Oj ja bym tez sie obciela tak na krotko jak kiedys ale mi maz nie pozwala,buuuuuuuu i musze nosic te dlugie kudly
ja dopiero usiadłam umyłam 4 okna wysprzatałam całą chatę jestem gotowa na przylot teściówki czekają mnie marne 2 tygodnie dzidzia też mam takie podejście ale niestety jestem zmuszna i muszę zacisnąć zęby ;(
mi to się taka grzywka podoba:
http://www.stylistka.pl/fryzury/fryzury-dlugie-657.jpg
a ja niechce miec ale musze,e tam szkoda gadac te chlopy maja czasami jakies schizy!!!
ładna ale ja chcę trochę dłuższą :) już miałam kiedyś taką i potem zapuszczałam;)
myślałam o takiej długości Fryzury z grzywką ale ona jest taka zwykła :P
znalazlam jeszcze taka:
http://ikf.com.pl/img6585.items.9134.jpg
chce się zrobić na blondynę:P ale nie wiem czy da rade wyjść na blond z mojego balejażu :(
a Twoje włosy maja naturalny kolor czy malujesz?:)
---------- Dodano o godzinie 23:17 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:16 ----------
Pati nawet fajna ale nie wiem czy się odważę:) bo jak ostatnio sobie zrobiłam taka którką to do tej pory zapuszczałam:P
ten kolor który mam na miniaturce to mój prawie naturalny :) tzn taki sam jaki miałam kolor odrostów po rozjaśnianiu :D mam wielką chęć zrobienia sie znowu na świetlisty jasny blond.. ale musze jakoś wytrzymać żeby włoski sobie odpoczęły :]
kolorek masz świetny:) aż Ci zazdroszczę :P
popieram .. zawsze chciałam taki kolorek włosów.. ale farbowac jakos nie chce bo wiem ze później bede żałowac i nie bede miała pieniędzy by ciągle farbowac te odrosty ;]
wrrrr ja własnie dostałam okresu i zwijam sie z bólu ;( ale chyba wezme proszek i ide gdzies kupić żółte kolczyki bo mam ochote ! ;]
A ja za chwilę znikam i jadę do mojego tatuśka złożyć mu życzenia i wręczyć prezent z okazji Dnia Taty. Gościu jest super:good::good::good:
Dziękuje dziewczynki :* mi tak średnio podoba się kolor bo jak dla mnie troche za szary :P
Iwonko Twój tatuś wygląda na bardzo sympatycznego i fajnego człowieka :) i widać kocha wnuczke i ona jego :]
Natalko współczuje okresu :*:przytul: ja na szczęście nie mam aż tak bolesnych..
a u nas tak goraco ze szok
wiec siedzimy na podworkieszymy sloncem, a w Polsce slyszalam ze zimno,tutaj nie mam klientek narazie wiec mi sie nudzi
a u mnie duchota i znowu na zmiane deszcz i slonce .... masakra
dziwnie sie czuje bo nie mam dzis pierwszy raz od nie pamietam kiedy klientki hehe to sobie odpoczne w sumie :D
a ja tesknie za robieniem pazurkow a bede tu jeszcze z dwa tyg
, jak mi sie uda wstawic fotki to pokaze wam piekne klify, ocean, tu jest ponad 30st,goraco,ale ja uwielbiam sloneczko
mnie zostało do umycia jescze tylko jedno okienko w kuchni i już koniec sprzątania
próbowałam kiedyś z czarnych przejść na blond ale zawsze kończy się tym że po paru dniach z pasemkami znowu farbuje na czarno