mariet,kliknełam :) daj znać czy to naprawde działa :D Powodzenia ;)
Printable View
mariet,kliknełam :) daj znać czy to naprawde działa :D Powodzenia ;)
podaj w swoim profiu dane(uzupelnic trzeba) i newstailer trzeba wlaczyc. u siostry tez tak bylo. i powlaczalam nr tel podalam i dane wszystkie. w nowym oknie otworzylam rossnet i pobralo sie. spróbuj.
ale ja juz raz za niego odbieralam prezent
hmm to moze sprubuj uruchomic ponownie kompa... i sprobowac dopiero wtedy.. alebo wlacz nowa przegladarke..
dzizas przetrzepałam wszystkie województwa zanim znalazła swojego rossmana:[ ale bałaganu narobili:D na szczęście znalazłam swój sklep i wydrukowałam kupony:skacze: jutro pojde odebrać:D:skacze:
a u mnie Rossman zamknięty z powodu remontu na 3 tygodnie ;(;(;(;(;(;(;(
Hej, jestem nowa :D
Próbuję właśnie kupona zdobyc, ale wyskakuje mi 'Nie udało się wydac prezentu' :(.
Ja od tylu miesięcy jestem na rossnet.pl a o tym nie wiedziałam :(.
A u nas nie ma Rossmana tylko w Olsztynie :(, jak mi się uda zdobyc kupon to siuuu do Alfy i mam :D.
A znacie jakieś strony z darmowymi próbkami perfum?
Hugo Boss,Escada,Lacoste mam.
a ja dzisiaj 4 paczki odebrałam w Rossmanie :skacze::skacze::skacze: mała rzecz a cieszy. . . :D:D:D
Noo, ja walczę z kuponem, nie chcą mi go dac :skacze:.
Ja już też dzisiaj odebrałam dwa prezenty z Rossmanna :)
ja tez dwa;) sadze ze wczesniej fajniejsze dali:P
ja z corunia dzis odebralysmy prezenty
dziewczyny tutaj macie cos takiego jak wkladki.. jeżli któras z was używa!
Wypróbuj bezpłatną próbkę środków TENA stosowanych w nietrzymaniu moczu u kobiet - TENA
ja wyslalam hehehh
Ja nie wytrzymam :(
Nie chcą mi wydac kuponu :(
Chyba się załamię :(
musisz mieć coś nie wprowadzone
Ja jutro ide do rossmana:D
Katarina, ja wszystko wprowadziłam...
Do newslettera się też zapisałam i nic :(.
wyloguj sie,zaloguj albo zresetuj kompa,nieraz pomaga
wylogowałaś się i zalogowałaś ponownie?
Teraz kicha, bo nie ma :(
A próbowałam wszystkiego...
Może znacie jakieś inne strony z kosmetykami na 100% darmowe, mi przyszła kawa, 4 pocztówki, 15 tkanin...
U mnie dziś 2 długopisy,kalendarzyk na biurko,katalogi,odblaski,naklejka,opaska na ręke(taka gumowa),pocztówki,mapy,informatory,kalendarzyki :) Jak ktoś coś chce to piszcie co,to podam :) A za zakupy za ponad 100zł w drogerii Schlecker dostaje się prezent-ja dostałam bransoletke z L'oreal Paris,ładnie opakowana :) Owocny dzień :skacze:
jak na rossnecie mam znaleźć swoje województwo?
ja bym prosi łoa o namiary na informatory (jak rozumiem są to "atrakcje turystyczne" różnych gmin itp? jeśli tak to poproszę:)
natii tam masz okienko w którym się zaznacza województwo
zabijcie mnie,ale znalazłam tylko drogerię,która" jest najbliżej mnie" ale to tylko wskazuje adres drogerii i nic więcej ;)