-
Odp: Evolashes - rzesy, kleje, removery, norki, rzesy z norek
Kurde dziewczyny zrobilam zamówienie najpierw :
Rzeski Ombre czarno-fioletowe
Rzeski Mink Premium
Pierścionek do kleju
Poźniej sie dopatrzylam ze jeszcze chcialam:
Rzeski do metod objetościowych
Prosze wyslijcie mi to za jedna przesylka platna przy odbiorze abym nie musiala płacić dwa razy za przesyłke.
Przepraszam i Dziekuje
Już nie moge doczekać sie przesyłki pierwszy raz bede kleić Waszymi rzęskami niah niah:cwaniak2:
-
Dziękuję bardzo za błyskawiczną przesyłkę:). Mam pytanko takie malutkie. Miałam dzisiaj klientkę, która ma bardzo rzadkie rzęsy. Użyłam norek, dokleiłam dosłownie do każdej jej rzęski. W sumie wyszło super, ale jak dla mnie trochę za rzadko. Co zrobić w takiej sytuacji. Możecie mi coś doradzić? Chyba, że to tajemnica :) więc zrozumiem. Pozdrawiam
-
-
Nie no. 2:1 jak zawsze :-(. Nie wiem co poszlo nie tak;(
-
hej dziewczyny, powiedzcie mi czy i kiedy będzie dostępny u Was mix 0,12 B ?:)
-
Dziewczęta , jak na coś nie odpowiedziałam na priv proszę i się dopominac.
B 0,12 będzie dostępne za tydzien, - poszly jak swieze bulki, az się nie spodziewalysmy powiem Wam szczerze, bo to co my czasami uważamy za osmy cud świata Was wcale nie zachwyca i odwrotnie, czyms się zachwycacie, a nam to tak się podoba.. na dwa razy:))) ale po pierwsze tyle osób ile gustów, a po drugie, ciesze się, ze w stosunku 0,12 tek jestesmy jednomyslne:skacze:
paletki mini też za tydzien,
iza, krótka norka na słabiakach naturalnych nastepnym razem (maks 11 tka i 3:1)
edytkaa- kochana, ktory numer zamowienia, alb nazwisko podaj, albo co:))), na priv np
-
Dzięki Kurko za pomoc. Jestes kochana :-* . Dokleiłam dzisiaj tej mojej klientce jeszcze po 1 rzęsce i wyszło zaje...fajnie:]. Jeszcze raz wielkie dzięki.
-----------------------------------------------------------------------------------
http://iza281.pinger.pl
-
#1806 #1805 to bylo moje zamowienie, chyba za pozno odpisalam. Pewnie juz poszly oddzielnie przesylki :(:(
-
dziewczyny widzicie moje zamowienie? bo mi sie nie pokazala strona koncowa po zamowieniu i nie jestem pewna czy wszystko gra
-
spoko izaa- klej i zarabiaj dziewczyno:ok:
edytkaa-poszło jednym:D
edusia777-nie widzę Twojego zamówienia, może nie zatwierdziłas albo co
-
Ohh jak fajnie ze poszło jedna przesyłka. Bo bez sensu byloby mi placic podwojna przesylke. Ale dziewczynki bystre jestescie Dziekuje bardzo:D
-
Drogie kobietki czemu zniknęła na stronie Evo płatność za pobraniem? Zawsze tak u Was zamawiam i nie chciałabym robić problemu jeśli już nie ma takiej możliwości :)
-
Edytkaa, przede wszystkim szybkie, albo..staramy się takie być
Iza- nie zniknęło, a jak tam czegoś nie ogarniasz, zaznacz jakąkolwiek opcję płatnosci i napisz prosze w polu uwagi, jaką pobraniówkę chcesz, czy priorytetową (21 złotych), czy ekonomiczną(18 złotych)
-
Ohh dostalam dzis przesyłeczke ajccc nie moge sie doczekac jak juz bede je kleiła są cudowne ny ny ny :cwaniak2: az samej mi ich sie zachcialo...
-
Kurko prosze o wyslanie paczuszki za pobraniem priorytetowo :)
Naprawde jak robilam ostatnie zamowienie na stronie nie bylo opcji za pobraniem. Dzisiaj juz jest. Super. Dzieki :)
------------------
Stylizacja Paznokci i Rzęs - iza281 - blog dostępny pod adresem iza281.pinger.pl
-
pojdzie pojdzie :)
B 0,12 mixy mamy :)
jutro będziemy miały dla Was znów niespodziankę :)
-
edytkaa Ja już tyle razy zamawiałam z evo a jednak na każdą przesyłkę się cieszę jak dziecko :D oglądam otwieram czasem wącham... :crazy:
Edzia dzięki za info. Odłóż tam dla mnie jedną paletkę co? Ja czekam na mini i jak do Was wszystko dojdzie to zrealizuję zamówienie ok?
-
Pokazaly sie na stronie mini paletki. Szkoda tylko ze nie ma tam podanych rozmiarow. Nie wiem co zamowic. Pomocy !!!!!!!
---------------
-
Iza-chwila (a ja wiedziałam, ze jak edyta przygotuje się już na ich przyjęcie to będzie dym):D:D:D
Na razie wprowadziłysmy w sklep, ale realnie ich nie mamy, to przeciez nie mozemy sprzedawac czegos czego nie mamy-liczymy, ze jeszcze 3-5 dni, juz do nas idą:):)
-
A wyszla juz moze do mnie paczuszka :)?. Nr zamowienia 001832. Mialo byc za pobraniem:D
-----------------
-
Dzika Kurko dziękuję za moje zaległe 0,1 B i gratisik, jesteś wielka :*
-
Dziewczyny ja mam pytanko, tylko nie wiem czy tu można chciałabym żebyście mi doradziły rzęski do metody 1:1. Wcześniej pracowałam na marce LL i zazwyczaj używałam skrętu B grubość 0,15 lub 0.2. Dużo pozytywnych opinii przeczytałam o marce i postanowiłam skusić się na Wasze produkty ale nie chce się naciąć, mogłybyście mi doradzić co wybrać jak na 1rwszą styczność. * jeśli to nie ten dział proszę o przeniesienie lub wykasowanie.
-
Edytka gdzie ta niespodzianka?
-
Iza- wyszła, wyszła przesyłeczka
Mysiaczeq, moze i jestem wielka, ale staram się chudnąć:D:D:D
mucha- ja nie wiem co edyta szykuje, pourlopowała się to i szał w nią wstąpił twórczy-nie nadążam za nią, Ty też nie nadążysz:D:D:D, jak obiecała, to bedzie:D:D:D
karolasc- proponuję, abyś na początek wzięła sobie dwie kasety rzęs Mink Premium B 0,15 i B 0,2 miks 8-14. Nasz skręt B jest nieco bardziej podwinięty aniżeli LL, ale od podstawy(od grubszego konca) do połowy rzęsy ma wygięcie prawie takie samo, dopiero póżniej zalotnie się podwija, bierz, gwarantujemy, że będziesz zadowolona.
-
karolasc dokładnie Mink 0,15 B najlepsze, zaczynalam od nich rewelacja
Dzikakurko weez nie przeinaczaj, wielka w sensie czynu :P