Olcia - piękne zdobienie i z resztą też nie jest najgorzej więc nie marudź:)
Iraa - piękne malowanki :D
Zuzaneczka - aż mi ślinka na te pomarańczki cieknie :skacze:
Printable View
Olcia - piękne zdobienie i z resztą też nie jest najgorzej więc nie marudź:)
Iraa - piękne malowanki :D
Zuzaneczka - aż mi ślinka na te pomarańczki cieknie :skacze:
coco nie przyjęte:( pastel po dwu tygodniowym odroście...najpierw nie miałam czasu ich obfocić, a potem niestety nie zdążyłam poprawić i wysłać;( pozostałe jakieś maziaje...
Evelyn - piękne prace, głównie te z ponętnymi ustami :skacze: szkoda, że nie dałaś rady zgłosić do konkursu bo miały by na pewno szanse :ok:
Evelyn piękne pracę mam nadzieje że się nie pogniewasz jak kiedyś takie usteczka zgapię :P
A tu komplecik koleżanki :P
Dzisiaj po nieudanej rozmowie kwalifikacyjnej do pracy, zrobiłam paznokcie klientce, która dzięki Panie, nie zwraca mocno uwagi na niedociągnięcia, a dzisiaj miałam zły humor ehhhh a tu efekt mego stresu, zażenowania i wyczerpania
żel na naturalkach, produkcja własna
ewelina - oddaj mi te usta:D są meega:)
a tu dzisiejsze:)
Evelyn gębusie są zarabiste :P
souki mi się takie cieniowanie nie podoba ale klientka decyduje aczkolwiek ja swoim mówię że nie zrobię takowych aby sobie renomy nie popsuć...
olcia śliczny koplecik :ok:
Evelyn :slina: te pierwsze czarne z ustami bombowe !! chetnie bym ponosiła
a tu po rocznej przerwie moje paznokcie, już nie pracuje w poprzedniej robocie to moge sobie pozwolic :)
Ciężko było, lewą ręką robić, ale chyba są ok
i pomalowane lakierem
olcia bardzo ładnie:ok:
rudzielec,ale słodziakiii!!
dzisiejsze forma i naturalki
Evelyn. Jezu:wow::wow::wow:Usta wyszły bombowo:ok:Przepiękny efekt;)
olcia91 Bardzo ładny komplecik:ok:
souki2020 Bardzo fajny pomysł.Takie landryneczki:ok:
rudzielec Słodko wygladaja te Twoje kokardeczki:ok:
souki2020 Bardzo fajne delikatne pazurki(te różowe)a pomalowane odjazdowe:ok:
Ja dzisiaj robiłam takie .Mamie się spodobały córki i też chciała podobne więc ma.Córki te kwadratowe a mamy migdałki:)
coś skromnego ode mnie
---------- Dodano o godzinie 23:27 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:25 ----------
tylko mi zdjęcia gdzieś wcięło :o musze pokombinować z dodawaniem zdjęć bo coś chyba robię nie tak ^_^:/:
jak piszesz odpowiedź to poniżej masz dodatkowe okna
a tam przycisk ZARZĄDZAJ ZAŁĄCZNIKAMI
klikasz w to i wgrywasz :)
zaznaczam zdjęcia do dodania , klikam wyślij , wyskakuje mi ze są załadowane i dalej stoję w miejscu ale spróbuję jeszcze kilka razy może się uda
mam zdjęcia w załącznikach ale do wiadomości jak to dać ?, jak biorę podgląd wiadomości to fotek nie widać :(
o są , udało się :D
dzięki dziewczyny za pomoc , teraz już bedzie łatwiej
NIE PISZEMY post pod postem. Używamy opcji 'Edytuj' :)
mania a poza tym jak to cos skromnego? juz nie badz taka skromna, prace piękne, a zwlaszcza te pierwsze;) :kwiatek:
Te pierwsze mani to jedne z moich ulubionych prac ;)
A tak po za tym to witaj mania na forum :D
Oj tak te pierwsze boskie są:):) i do tego te kwiaty....
edit! takie proste a jaki świetny efekt :) wreszcie ciekawe zastosowanie kwiatuszków :D
mania pierwsze i drugie śliczniutkie :)
ciesze się że kwiatuchy w moim wykonaniu się podobają :D
dopiero się uczę tego forum dlatego wybaczcie mi moje gafy ;)
Ela miło widzieć znajome twarze :skacze:
a to takie prace , troszkę stare ale zawsze coś
mania dopiero sie uczysz ;p ja robie pazurki od 2009 roku i tak nie umiem jak ty;p fakt robie sporadycznie bo raz dwa razy na mies ale ty dajesz czadu sliczne
pokazuje moje wypocinki:)
souki mania napisala,ze dopiero sie uczy tego forum;)
mania jakie stare prace ?? a te na pierwszej fotce dopiero teraz widzę :huh: sa piekne ;)ehhh Ty zdolniacho :]
Mania a ja poznaję te prace z innego forum ;) śliczne
Nanami fajne pazurki,pamiętaj tylko o oliwce,ładniej się wtedy prezentują na zdjęciu :)
a tu farbkowe akrylki
Mania 1 i 3 są boskie! Kreatywnie;))