Mam i ja :skacze::skacze::skacze: dziękuję bardzo Natalia :* jak obfocę to wrzucę :D
Printable View
Mam i ja :skacze::skacze::skacze: dziękuję bardzo Natalia :* jak obfocę to wrzucę :D
Moj tez dotarl, wieczorme postarm sie dodac zdjecia
:) Asiek dziękuje, będę w niej trzymać moje biżuteryjne skarby :)
http://pliki.wzorki.info/images/dFygw.jpg
Pewnie że się podoba :D pasuje mi idealnie do ławy :D a lakiery już mam na paznokciach :skacze:
Kasiu, mam nadzieję, że w gust trafiłam :)
DiamondShine Kasiu jeszcze raz dziekuje i wstawiam fotki :* :)
Gwiazdki Milki Way zjadlam - pyyyycha ! Perfumik piekny :)
i wrazenie zrobily na mnie kolczyki bałwanki :)
@Asiek jest piękna! Trafiłaś w mój gust w 100%.... szkoda, ze nie mieszkasz w Warszawie od razu bym Cię molestowała, żebyś pracowała ze mną! Taki talent! Szok
Aż takiego talentu nie posiadam :D twarz była malowana z pomocą mojej przyjaciółki :) ją możesz zatrudnić :D
ja tez dostałam:kwiatek: jak wrócę do domu to wstawię foty, choć część już w brzuszku:D
Nanami bardzo sie ciesze :* ze sprawilam Ci radosc
I ja rowniez otrzymalam prezent od mojej.mikolajki wisienki :* dziekuje bardzo, moje dziecko 3 letnie jyz ropakowalo slodycze twietdzac ze prezent dla niego od mikolaja, swieczki sie juz pala a magnes wisi, jutro wstawie foto
Piękne prezenty :)
Mój jeszcze nie przyszedł za to osoba, której mikołajką zostałam dostanie dwie paczuszki bo przez roztargnienie jednej rzeczy nie zapakowałam za pierwszym razem :(
a ja się zaczynam martwić. mam nadzieję, ze paczka dojdzie do tej osoby, do której ma dojść - bo jak sprawdzam po numerze nadania to nie wyskakują mi żadne informacje o przesyłce :(:placz:
edit
a jednak jest - awizowana - nie ma to jak wpisać sobie 3 razy zły nr i zacząć panikować :)
Mnie nie było cały dzień ale listonosz zostawił awizo, jutro rano skoczę w kolejkę;] i dam znać czy to od Mikołaja.
noi przedstawiam wam moj prezent ;)
dziekuje jeszcze raz;*****:*
No to teraz ja czekam na moją obdarowaną osobę....
jeszcze 6 osóbek czeka na swojego Mikołaja :)
spokojnie, nie ma się co denerwować :)
już jest już jest! :skacze::skacze::skacze:
u mnie dzisiaj zawitał listonosz (jak prawie codziennie ostatnio) ale za to z jakim prezentem!!!!!!!!
Mikołajko jesteś super!!
Kubeczek jest przecudowny :skacze: Szkoda że nie umiem takich rzeczy robić, bo bym coś fajnego własnoręcznie zrobiła.
Iosa nic się nie martw! Paczka dotarła! :D dziękuje Ci bardzo :* dotarła już wczoraj, ale walczę z przeziębieniem i wczoraj byłam taka słaba, ze nie chciałam jej otwierać. wolałam poczekać aż będzie trochę lepiej i mieć z tego satysfakcję :) Dziś juz nabrałam kolorków. Pięknie dziękuje:) jak tylko zobaczyłam płatki kolagenowe pomyślałam "IOSA" :D Wszystko się przyda:) śnieżki sama robiłaś? A tak nawiasem, skąd wiedziałaś że jem tylko i wyłącznie gorzką czekoladę?:D
Paczka ode mnie widzę, że leży na poczcie :) Mam nadzieje, że pomimo iż skromna, to spodoba się chociaż pomysł.
Załącznik 74191Załącznik 74192Załącznik 74193
przepraszam za słabe zdjęcia, ale robione telefonem
ufffffff ale mi ulżyło, że dotarła i trafiłam z ta czekoladką:)
chciałam coś koniecznie od siebie - ale ja jakoś wielkich talentów nie mam - wiec chociaż gwiazdki zrobiłam - aczkolwiek pierwszy raz w życiu robiłam krochmal i nie wiedziałam jak to sie robi :) - mam nadzieję, ze nie zgniotły się po drodze.
:skacze::skacze::skacze:
Nadia pięęęękneeee rzęsiska:cwaniak2:
i pyszne czekoladki.
:aniolek:
Dziękuje Ci bardzo Mikołaju, warto być grzecznym przez cały rok;]
Załącznik 74195
mam nadzieję że je wykorzystasz ;) idą Święta niebieściutkie mogą się przydać...
a ja mam pytanie do mojej mikołajki... kasiek2501, a mogę wrzątek wlewać do kubeczka? nie odpadną piękne ozdoby?
a od pięknych życzeń aż dalej mi ciepło na sercu. dzięki raz jeszcze...
Ja dziś cały dzień w domku przesiedziałam, wiec moze awizo na mnie czeka w skrzynce... bo, listonosz rzadko do mnie dzwoni..
czekamy czekamy, ale już końcówka tej zabawy :)
Ja odebrałam swoją paczkę wczoraj:) pierwszy raz cieszyłam się stojąc w kolejce na mojej poczcie :) Akademia bardzo przydatna bo:
a) nie mam dużego pojęcia o makijażu
b) kocham książki :love:
A biżu myślę, że jest handmade i to mnie urzekło:) turkusy (?) - moje piękne :)
Mikołajko dziękuję :*
No to jeszcze fryzzz została. :)
Ja swoj też mam, ale na poczcie tak jak myślałam. Wiec spokojnie Mikołajko :* odbiore najprawdopodobniej dopiero jutro :*
śmieszna cieszę się, że się podoba:yess:
biżuteria robiona przez moją siostrzyczkę :)