no może niebawem się na coś fajnego załapiemy:)
Printable View
no może niebawem się na coś fajnego załapiemy:)
witajcie :)
ja rowniez dzis zarejestrowalam sie na streetcom :D wypelnilam ankiety ogolne i chcialam rowniez wydrukowac oswiadczenie.. jednak wyskakuje mi pusta stronka.. nie wiem co zrobic..:huh: czy moze ktoras z was wyslac mi oswiadczenie na mejla? bylabym wdzieczna :)
to oświadczenie znika ze strony, jak już się jest w pełni zarejestrowanym, więc niestety nie mogę ci pomóc
hmm no trudno.. jeszcze nad tym pomysle moze wkoncu uda mi sie otworzyc te oswiadczenie :)
ja mam tu gdzies to zaswiadczenie,dla doroslej osoby,czy to cie interesuje?
właśnie potwierdziłam adres do wysyłki lady speed stick
ja tez mam oswiadczenie na kompie, jak coś to na PW;)
juz sobie wczoraj z tym poradzilam :) ale dziekuje bardzo :) teraz tylko wystaczy czekac na odblokowanie ankiet :)
oto zestawy które przyszły wczoraj ze streetcom, mam prośbę, jak byście mogły mi napisać, coś o wódce, czy próbowałyście żołądkową gorzką na trawie żubrowej, czy słyszałyście o niej, czy w ogóle lubicie żołądkową itp
i o lady speed stick, czy znacie marke, lubicie czy nie, cxzy znacie linię po depilacji, czy próbowałyście i np czy korzystacie z produktów deo po depilacji (wolniejsze odrastanie włosków) innych firm itp
ty tak na poważnie?:D na razie moja opinie o deo że ładnie pachnie, na mnie niestety nie działa, ale ja mam deo z apteki, syneo5, (w pl tylko przez net), bo nic na mnie nie działa. jeszcze nie wiem jak z odrastaniem włosków, ale miałam kiedyś z avonu i wolniej odrastały, ale nie pachniała jakoś super
ja nie wybredne zwierzę jestem :P
a na serio serio w sobote degustacja,bo oboje uwielbiamy żubrówkowate wódki nawet sami robimy (tylko sie trawka skonczyla :() takze dam znac :)
u mnie trawka jest, w białowieży w tym roku byliśmy, zapraszam:D
A ja już z pare miesięcy jedtem zapisan do streetcom i wypełniłam wszystkie ankiety i zaświadczenie też już dawno wysłałam i nic mi nie chcą dać do testowania :( A miałam chociaż nadzieje na tą wódeczke a tu nic ;p
wlasnie sie zalogowalam ,musze tylko wyslac oswiadczenie i zobaczymy czy cos przysla :)
mi maja w srodku stycznia przyslac mentosy a Wam moje drogie?
mmm to super, nio ja jestem już jakiś czas zalogowana, ankiety wypełniam i nic... ale jak ktoś nie ma szczęścia to tak to już jest, nic za darmo nigdy nie dostałam, i chyba nie ma to się zmienić
nic o mentosach nie wiem, zaraz zerknę, ale chyba by maila wysłali. ciekawe czy coś w styczniu nam przyślą:)
dziewczyny tak czytam sobie o tej stronce i waszych wypowiedziach i naprawdę to jest za darmo?? nic się potem nie płaci?? albo za jakiś czas ??
nie na prawde nic sie nie płaci, chodzi o to że ty im musisz wysyłać raporty, jak tego nie będziesz robić to ci nie wyślą nic więcej. a dla nich te informacje co im dostarczasz są znacznie cenniejsze niż taka paczuszka:)
a ja już próbuję się zarejestrować od pół godziny chyba ale tak strasznie wolno stronka się ładuje, że za przeproszeniem k .. ekhm mnie strzela! :sciana: u Was też tak się to ślimaczy? ;(
---------- Dodano o godzinie 12:57 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 01:41 ----------
dziś poszło bez problemu, widocznie coś z netem było nie tak. Już wypełniam jakieś ankiety a jutro wyślę tą zgodę, zobaczymy co będzie się działo :skacze:
dzięki asia wczoraj zarejestrowałam się ale nawet na @ nic mi nie przyszło o aktywacji a tą zgodę to gdzie to można znaleźć i te ankiety???
ja wczoraj dosta;lam darmowe ksiazeczki w jezyku niemieckim, dostalam 6 ksiazek,sa cienkie ale ciekawe:yess:
biała po prawej na dole masz wszystko. nie wiem nie pamiętam czy mi coś przyszło na maila:(
ja pare dni po zalogowaniu dostalam na street com ta ankiete zachecajaca di udzialu w tej kampani. gdy ja zatierdzialm to dopiero dostalam na emaila wiadomosc, mialo byc w grudniu wysylane ale przedluzylo sie i w polowie stycznia ma byc wysylane. taka wiadomosc dostalam w emailu, i przwed wyslaniem mam dostac rowniez wiadomosc. tylo wiem o kampani z mentosami pere fresz....
---------- Dodano o godzinie 19:01 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:00 ----------
sory za bledy.. mam nadzieje ze doczytacie sie:( dlugie mam pazury i ciezko mi sie pisze :(