Odp: urzadzenie do pylu - Pochłaniacz pyłu
Mój jest dokładnie taki, jak na zdjęciu które pokazała Woszczur (stożek z jednym wiatrakiem) i czasem klientka uparcie trzyma rączkę obok wiatraka, ale w sumie dość łatwo się ustawia klientkę nad otworkiem, nie miała bym jednak nic przeciwko, aby ten był większy. Jest też ciut za wysoki w moim odczuciu. Faktycznie jeśli macie do wyboru coś niższego, to zachęcam. No i niestety nieco hałasuje - oczywiście da się rozmawiać, ale np radia z drugiego pomieszczenia nie słychać.
Cytat:
Napisał
woszczur
ja wam powiem tak:
(..)
w skrócie??
miałam okazje pracwać ja jedno i dwu wiatrakowych:
polecam płaski stożek jednowiatrakowy
Woszczur Ty moja świątynio wiedzy :skacze::skacze: :P
super, wielkie dzieki za informacje bo sie wlasnie nad kupnem jakiegos zastanawiam:) Od piłowania mam cały pył na twarzy i ubraniu (taki rozmach mam:P) i to nie jest zafajne :P
a np ten z allepaznokci Hurtownia kosmetyczna, tipsy, lakiery, paznokcie Ĺźelowe, akrylowe - Allepaznokcie.pl ??
ja miałam jednowiatrakowy i całe pyłki i tak leciały na mnie, teraz mam dwuwiatrakowy i ani śladu po pyłkach!! Mam taki
http://dcdpaznokcie.pl/sklep/images/...ukt_003915.jpg
ja własnie (jak pisałam wczesniej ) miałam zupełnie odwrotną sytuacje, 2wiatrakowy był do bani a jedno jest lepszy
moja rada jest taka że jak tylko macie okazję tol lepiej przejśc sie do sklepu pazurowego gdzie takowe rzeczy sprzedają i zapłacić te 20-30zł więcej niż kupić na necie gdzie sie nie "poczuje" jaki jest ciąg i być w sumie sporą sumę w plecy
bo to że pochłaniacz za słabo "ciągnie" nie jest podstawą do reklamacji czy zwrotu:)
Cytat:
Napisał
woszczur
ja własnie (jak pisałam wczesniej ) miałam zupełnie odwrotną sytuacje, 2wiatrakowy był do bani a jedno jest lepszy
moja rada jest taka że jak tylko macie okazję tol lepiej przejśc sie do sklepu pazurowego gdzie takowe rzeczy sprzedają i zapłacić te 20-30zł więcej niż kupić na necie gdzie sie nie "poczuje" jaki jest ciąg i być w sumie sporą sumę w plecy
bo to że pochłaniacz za słabo "ciągnie" nie jest podstawą do reklamacji czy zwrotu:)
Dokładnie tak :) Ja swój na jeden wiatraczek kupiłam w SPN za 130zł i super ciągnie.
ja kupilam ten stozkowy u samaron i wyciaga pył az ze skarpet wyrywa:D polecam:D
a lepszy jest z boczkami czy bez?? czyli taki zakryty z boku czy taki jak ma kobietka?? bo ja mam dylemat jak zawsze he he :D
ja mam swój bez boczków i jest bardzo wygodny:] jak robię sobie pazury to kładę go sobie wtedy na kolanach, odwracam jak mi wygodnie... cuduję:D
kobietka- super pochłaniacz, też taki chcem:)
a ja nadal mam dylemat;( czy wziasc ten z spn-u czy taki co kobietka foto wstawila...prosze doradzcie cos!;P cena praktycznie taka sama tylko czy jeden wiatrak czy dwa??;) aha no i jeszcze biore pod uwage ten od "pana fikusowego" hehe,bo skoro dobry i niedrogi to moze ten?tyle co w domu..? kurde trudna decyzja;/
a masz jakiś sklep w pobliżu? To przejdź się i zobacz. Ja swój nadal polecam bo jest wygodny i do tego ładny.
mówisz kobietka,że twój dobrze ciągnie??
a ma ktoś taki???
Załącznik 20246
bo się wacham między tym a tym co ma kobietka... wczoraj wybierałam buty godzine więc musicie mi wybaczyć :D taki typ :P
Cytat:
Napisał
Emilia B.
a ma ktoś taki???
Załącznik 20246
bo się wacham między tym a tym co ma kobietka... wczoraj wybierałam buty godzine więc musicie mi wybaczyć :D taki typ :P
Hehe Emilia to my dwie robimy zakupy w ten sam sposób:P ostatnio torbe chciałam kupić i w jednym tygodniu trzy razy w sklepie byłam ją oglądać i się nie mogłam zdecydować :piatka:
Cytat:
Napisał
Emilia B.
a ma ktoś taki???
Załącznik 20246
woszczur taki miala tylko zielony i nie byla zadowolona o ile dobrze pamietam ;) powinno byc we wczesniejszych postach 1 i 2 strona:)
dzieki agulusia :* to kupię ten kobietkowy :P naturalnie róż :D
Cytat:
Napisał
Emilia B.
a ma ktoś taki???
Załącznik 20246
Ale super kolor !!
Cytat:
Napisał
kobietazpazurem
tez juz go mam i mysle,ze lepiej wybrac nie moglam,przetestowalam i super jak narazie..:skacze:
Superanckie są te różowe pochłaniacze pyłu :] też sobie chcę taki sprawić (za jakiś czas) będzie pasował mi do lampy :D
no i ja się rozglądam za pochłaniaczem bo od tego pyłu ześwirować można, tylko czy ten co na allepaznokciach jest nie ma zbyt małej mocy? (14W) Ma któraś z Was ten?
Hurtownia kosmetyczna, tipsy, lakiery, paznokcie Ĺźelowe, akrylowe - Allepaznokcie.pl
ten chyba też ciekawie wygląda hm? dość duży wiatrak POCHŁANIACZ PYŁU - BARDZO DUŻA MOC !!! 120X120 (1015515149) - Aukcje internetowe Allegro
ja też mam z 2 wiatrakami, no nawet ok
ale się denerwuje jak ten pył osiądzie na wiatraczku i jest taki biały
macie jakieś sposoby na wyczyszczenie tego??
Mój pochłaniacz ma 25W i jestem z niego bardzo zadowolona :)
Kochani mam w planie jutro zamówić pochłaniacz pyłu <bo zawsze wyglądam jakbym z budowy wróciła>:haha:
myślałam o tym z allepaznokcie za 89 zł. Zawsze wszystko przeważnie u nich biorę i tak się właśnie przymieżam do pochłaniacza.
Hurtownia kosmetyczna, tipsy, lakiery, paznokcie Ĺźelowe, akrylowe - Allepaznokcie.pl
Co myślicie?:)
ja jakos tez nie umiem sie zdecydowac:( nie mam mozliowosci przetestowania wiec tym bardziej problem wiekszy-jedynie wasze opine moga mi pomoc..
ja też mam taki ale zrobiony przez mojego męża i jak dla mnie jest świetny ale woszczurek stwierdziła że jest troszke za słaby jak dla niej może i tak bo jeszcze nie mam odczepiony do jakiejś tam kostki która daje więcej mocy nie znam sie na tym ale 100zł zaoszczędzone hyhy