-
Odp: [Warsztaty Domowe]świąteczno-karmawałowy koncert życzeń, czyli misz-masz dla każ
piszę szybko bo musze wracać do nauki bo mam 25 obronę ;P i sram w gacie... podejrzewam że jak sie zesresuje przed komisją to się nawet podetrzec nie będę umiała...
na razie mnie nie będzie na forum... przywróice się do nałogu w srodę po południu o ile będe w stanie trzeźwości...
w razie czego, gdyby cos było nie tak z dojazdem czy jakoś to podaję mój nr tel
pozdro i do napisania w srode..
PS to moj wielki sukces... wytzrymałam kilka dni bez forum ;P
-
Odp: [Warsztaty Domowe]świąteczno-karmawałowy koncert życzeń, czyli misz-masz dla każ
Trzymamy kciuki :good::good::good:
-
połamania nóżek woszczurku ..:P:good:
-
ja również 3mam kciuki :) powodzenia
-
Powodzenia i cierpliwie czekamy na wiesci :]
-
jeszcze tylko 4 dni :yess:
-
hihi:skacze: tez nie moge sie doczekac...odliczam na paluszkach:P
-
trzymam kciuki za obronę:D;)
-
ja jutro tez od rana kciuki zaciskam mocno...:)
a dni do soboty odliczam juz od miesiaca:skacze:
-
Dziewczyny, jak Boga kocham czytam post po posćie po raz 8 i dalej nie mogę znaleźć nazwy miejscowośći Woszczurkowej, choć kiedyś już ją znalazłam i zapomniałam nazwy! Nie chcę zawrać głowy Woszczurowi z racji obrony, ale cos mnie zaraz trafi, jak jeszcze raz będe musiała przejrzeć wszytsko! :D
-
Cytat:
Napisał
insane
Dziewczyny, jak Boga kocham czytam post po posćie po raz 8 i dalej nie mogę znaleźć nazwy miejscowośći Woszczurkowej, choć kiedyś już ją znalazłam i zapomniałam nazwy! Nie chcę zawrać głowy Woszczurowi z racji obrony, ale cos mnie zaraz trafi, jak jeszcze raz będe musiała przejrzeć wszytsko! :D
miejsce spotkania: Wiesiółka- chacjenda woszczura. (okolice Zawiercia, Łaz, Siewierza, Dąbrowy GÓrniczej, łatwo dojechac pociągiem i samochodem)
hehehe w pierwszym poście masz ukryte ;)
-
I jak w koncu jedzie ktos pociagiem??umawiamy sie jakos?czy kazdy na wlasna reke swoim przedzialem :D:D:D
-
Cytat:
Napisał
Nnisiaa
I jak w koncu jedzie ktos pociagiem??umawiamy sie jakos?czy kazdy na wlasna reke swoim przedzialem :D:D:D
nisia odezwij sie do mnie w piątek, trzeba sie zgadac:skacze:
-
Bitt a ja wiem co bedzie w piatek....pisze teraz na gg :D:D:D:D..........
a reszta jak??:>
ciekawe jak Woszczur :P ale sadzac po opisie na gadulcu obronila:D:D
-
Cytat:
Napisał
Nnisiaa
(...)ciekawe jak Woszczur :P ale sadzac po opisie na gadulcu obronila:D:D
oj tak tak obroniłam sie!! widac wasze kciuki pomogły... oczywiście stresowałm sie niepotrzebnie jak zwykle (idiotka) i jak zwykle miała pecha w losowaniu pytań (pleps)
ale po ogloszeniu wyniku włączyla skuteczny RESET i stres zniknął...
teraz mam treme przez sobotą, żeby wszystko dobrze wypadło...
nie moge sie doczekać:skacze:
-
pewnie ze obroniła!!!!:skacze:
-
Hmmm... no to elegancko....mowilam ze niepotrzebnie sie stresujesz:P....
no masz Ci ja....teraz stresuje sie sobota...bedzie jeszcze lepiej jak z obrona zobaczysz;).....
teraz zoatsje opis obrone i pod te warsztaty :D:D:D:D
-------------------
to juz pojutrze:skacze::skacze:
-
Jeszcze tylko jeden dzień :D:skacze:
-
dwa razy spanko i warsztaciki:P juz sie doczekac nie moge...a jedzie ktos pociagiem z sosnowca??
-
Cytat:
Napisał
PAZURKOMANIA
dwa razy spanko i warsztaciki:P juz sie doczekac nie moge...a jedzie ktos pociagiem z sosnowca??
napisz do nnisi albo bo bitt to sie do nich dosiądziesz bo one chyba za katowić pojadą... jakos sie ustawicie :)
-
ja z paulistka mamy w sosn. o 7:49.. wiec u ciebie wysiadamy o 8:18..a daleko z dworca do ciebie??
-
Pazurkomania ja bede jechac z Sosnowca...:)
ponoc niedaleko ja mam mapke zrobiona przez Woszczurka ale nie mam jej jak wydrukowac:(
juuuz jutro haha
-
I też jedziesz o tej porze co my? :skacze: Ale fajnie :D
-
zeby zdarzyc to nie mam innego wyjscia tylko ten pociag mi pasuje :skacze::skacze:....
to teraz mowta jak Was poznam...
w pociagu bedzie jechala juz Bitt...:D wiec do niej się dosiadziemy:)
-
Jak nas poznasz? Blondynka i brunetka z wielkimi walizami ;p ja z kuferkiem, wiec na pewno poznasz hehe bo tylko MY PAZUROMANIACZKI mamy takie kuferki :skacze: