xena widzę że normalnie hurtem :D bardzo ładne-wszystkie:good:
Printable View
xena widzę że normalnie hurtem :D bardzo ładne-wszystkie:good:
To jeszcze coś na krótko :D
I widzicie... i skąd ja mam brać pomysły na tyle krótkich pazurów!?
Xena na krotkie jest wiele mozliwosci :D
Musze przeleciec :P laptopa, bo wiem ze mialam duz takich krotkich wzorkow, tesciowej malowalam hehe.
Będę wdzięczna za pomysły, bo czasami nie mam już sił wymyślać na te krócizny wzorów, a jeszcze żeby to ładnie i kształtnie (tzn. nie poszerzało np.) wyglądało... ech cała gimnastyka ;D
Super króciaki;)
Widzę zastój :D to wrzucę jeszcze cosik :D:D:D
bardzo ładne wzorki na pewno sie przydadzą jak zabraknie natchnienia w razie co :P
:D no to proszę bardzo jeszcze coś dorzucę :D
Pierwsze czarne mi się podobają :D
xena szalejesz z tymi pazurkami:good:
xena super te frenczyki z maziajkami
i mam pytanie do zdobienia z postu 110 2 zdjęcie jak to zrobiłaś
xena śliczne króciaczki ale w tyłek za proste frenche :aty:
Xena jak sie nie myle, to chialas wzorki na krotkie pazurki, moze te sie nadadza :D
dzieki, choc to nie dla mnie :P fajne zdobionka :)
zapomniałam o tym temacie :P większość paznokci które tu pokazujecie jest i tak za długa dla mojej mamy. Moja mama jest opiekunką w zakladzie opiekuńczo leczniczym i niewygodnie jest jej w dłuższych, musi mieć tak tylko delikatnie za opuszek. Jakiś czas temu namówiłam ją na migdałki i od tamtej pory nie chce innych. Zawsze frencz, czy to biały czy brokatowy, bo ona ma bardzo krótkie łożysko i bardzo krotkie palce więc łożysko musi być przedłużone i faktycznie krótki frencz najlepiej się prezentuje, a ostatnio się okazało że przepisy nie pozwalają na to żeby mieć "coś" na paznokciach, nawet lakieru nie powinna mieć, więc może nie będę jej paprać coby sie w oczy nie rzucały kolorowe wzorki. Ale za dwa miesiące jedziemy na wesele to zaszalejemy z pazurami :) Dzięki dziewczyny za super pomysły, nie które są naprawdę ciekawe.
:D no bo na takie króciaki mam najwięcej chętnych :( i co począć? :D
---------- Dodano o godzinie 15:18 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 14:54 ----------
Przedłużyłam ociupinkę pazurki, a zdobienie zrobiłam "na wodzie"- do naczynka z wodą puszcza się po kropelce lakiery, potem robi na tym wzorki wykałaczką, zanurza w tym paznokieć. Na wierzch nabłyszczacz i gotowe. Trochę roboty jest z umyciem paluchów, ale efekt niezły, więc warto ;)
---------- Dodano o godzinie 15:21 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:18 ----------
Tylko nie bij ;( Te proste frenche, to są żele maczane w proszku akrylowym, więc nie da się większego uśmieszku zrobić, bo to samo się robi w sumie. No chyba, że jest jakiś sposób i na tę metodę??
---------- Dodano o godzinie 15:23 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:21 ----------
Fajne, dzięki i jakby co... to proszę o jeszcze :kwiatek:
ten niebieski, odjazd :D
to i ja coś dodam tutaj bo dawno nic nie dodawałam hehe;)
źle mi się znak wodny wstawił:placz:
Ostatnio uparłam się na ten różowy:P:P:skacze::skacze:
ale nie tylko ja bo i moja koleżanka też i takie wyszły jak wyszły:tany2::tany::mml::tany::tany2::mml::tany2:
xena a jakby pazurkiem robić takie półkola (łódeczkę) to i by może uśmiech się zrobił )
madzia fajny kolorek
Naturalki z cudowną płytką
fajniusie :)
eleganckie;)
Dziękuję:*:przytul:
coz tu mowic...... pikne :D