-
Odp: [Konkurs]Grzeszne Szpony NieGrzecznej Dziewczyny
jak tak sie z tymi szpicami będę męczyć to chyba Edge poprubuję ;P
-
"żeby NieGrzeczna dziewczyna mogła w nich grzeszyć :D)""
haha-skads.kojarze.to.zdanie:P
-
zapomniałem dopisać copyrights.by.Dymcia :P
-
szkoda ze nie moge wziasc udziału((
-
Cytat:
Napisał
ciotka69
szkoda ze nie moge wziasc udziału((
Mozesz tylko musisz uzbierac 30 postów :) Np w dziale off :) lub dobrze radzić koleżankom :)
-
To na jednej ręce zawsze można zrobić na sobie <dziękuje Aniu za one day glue > :D
Albo koleżance na lakierze? też tak dziewczyny robiły :)
Dziewczyny zawsze to okazja żeby wypróbować czegoś nowego :)
W ogóle szpice są bardzo wygodne :) kwestia przyzwyczajenia :) Do pędzli i szalejmy!!
-
to dopiero będzie wybór! hahah pewnie tyyyyle zaje***tych prac będzie , że to głowa mała... :D :skacze:
-
a ja jak zwykle mam pytanie techniczne:
kto będzie zasiadał w jakże szanownym Jury??
-
Cytat:
Napisał
woszczur
a ja jak zwykle mam pytanie techniczne:
kto będzie zasiadał w jakże szanownym Jury??
- Najlepsze prace zostaną wyłonione przez użytkowników w sposób wskazany przy wystawieniu prac.
Będą wybierane tak jak w pierwszym konkursie.
-
Cytat:
Napisał
ivonna70
- Najlepsze prace zostaną wyłonione przez użytkowników w sposób wskazany przy wystawieniu prac.
Będą wybierane tak jak w pierwszym konkursie.
aaaaaaaaaa :glupek: :glupek: :glupek: :glupek: :glupek: no tak tak... widac czytanie ze zrozumieniem nie jest moją mocną stroną;P dzięki dzieki:huh:
-
Cytat:
Napisał
woszczur
aaaaaaaaaa :glupek: :glupek: :glupek: :glupek: :glupek: no tak tak... widac czytanie ze zrozumieniem nie jest moją mocną stroną;P dzięki dzieki:huh:
ahahahaha!! też tego punktu nie zauważyłam!!:skacze:
:glupek::glupek::glupek::glupek::glupek:
-
nowy konkursik :)
super.. :)
-
Kobitki nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi.
-
ja bym sprobowala ale nie mam na kim;(;(
-
a mozna na swoich Lapkach tez zrobic????????
bo ja tez chyba nie bede miala kogo zgwalcic????
-
Cytat:
Napisał
donna69
dziewczyny to jasne, że można :D W regulaminie jest napisane że zdjęcie ma być 1 łapki więc spokojnie możecie zrobić na sobie ;P
-
Cytat:
Napisał
donna69
tak dona mogą być na własnych lub na cudzych. nie mogą być na sztucznych rękach.
dziewczynki jak macie jakieś pytania piszcie do mnie lub do Kamisa na pw. odpowiemy wam.:*:*:*
-
a o co chodzi z tym że na lakier przedłużać i później acetonem ? i to sie tylko akryli tyczy? czy się mylę
-
zeli chyb a tez sie tyczy ;P ja bede zelowe na lakier robic zeby mozna bylo sciagnac;P
-
A da sie tak akryl na lakier?
-
donnka mnie mozesz zgwalcic jesli sobie tez dasz robic hahahah
przyjezdzaj w niedziele bdziemy dzialac
-
świetny pomysł mała :) chętnie zobaczę co z tego wam wyjdzie :] zizia od tego jest ten temat żeby pytać, przy okazji inne dziewczyny mogą skorzystać z odpowiedzi.
-
Cytat:
Paznokcie mają być użytkowe
Z długością szpiców, edzi możecie zaszaleć do woli
prseczy samo sobie:wstydek::P
troche zagmatwaliscie z regulaminem:P i wyjasnie dlaczego:D bo teraz to ja sama zglupialam o co w tym chodzi:P i co wkoncu trzeba na konkurs wykonac
paznokcie nieuzytkowe to nie tylko te z odstajacymi ozdobami to rowniez dlugieeee szpice/sztylety, edge i kwadraty:)
natomiast to co jest pokazane jako nieuzytkowe oczywiscie sa takie, ale sa to paznokcie konkursowe mistrzowskie tzn wykonywane na mistrzostwa:)
a paznokcie konkursowe uzytkowe jesli dobrze pamietam sa do 1cm dlugosci
byl kiedys na ten temat artykul dlatego pytam o jakie wkoncu chodzi:D;)bo regulamin zaprzecza sam sobie;)
to sa paznokcie haute conture czyli nieuzytkowe konkursowe (nie mylic z konkursowymi mistrzowskimi z odstajacymi duperelami) i jak widac zadnych odstajacych przedmiotow nie posiadaja
ja zglupialam:wstydek:
-
Cytat:
Napisał
agulusia
prseczy samo sobie:wstydek::P
troche zagmatwaliscie z regulaminem:P i wyjasnie dlaczego:D bo teraz to ja sama zglupialam o co w tym chodzi:P i co wkoncu trzeba na konkurs wykonac
paznokcie nieuzytkowe to nie tylko te z odstajacymi ozdobami to rowniez dlugieeee szpice/sztylety, edge i kwadraty:)
natomiast to co jest pokazane jako nieuzytkowe oczywiscie sa takie, ale sa to paznokcie konkursowe mistrzowskie tzn wykonywane na mistrzostwa:)
a paznokcie konkursowe uzytkowe jesli dobrze pamietam sa do 1cm dlugosci
byl kiedys na ten temat artykul dlatego pytam o jakie wkoncu chodzi:D;)bo regulamin zaprzecza sam sobie;)
to sa paznokcie haute conture czyli nieuzytkowe konkursowe (nie mylic z konkursowymi mistrzowskimi z odstajacymi duperelami) i jak widac zadnych odstajacych przedmiotow nie posiadaja
ja zglupialam:wstydek:
Agulusia. Tu chodzi o to że nie może być odstających ozdób. Owszem kwiatki i cyrkonie pewnie mogą być, ale napewno jakieś figurki i odstające róże czy inne duperele odpadają. Jeśli chodzi o długość to może być dowolna i taka długa jak my chcemy. Nie wiem kto to wymyślił że pazurki powyżej 1 cm są nieużytkowe. Wiele kobitek nosi szpice które mają po 5, 6 czy nawet i 7 cm a robią wszystkie prace domowe, sprzątają, pracują, piszą na komputerze.... więc to czy pazurki będę użytkowe czy nie zalezy już od ciebie (tutaj mówię o długości)
---------- Dodano o godzinie 09:13 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:11 ----------
to jest konkurs na szpice i Edzie, a wiadomo że w szczególności szpice nie wyglądają łądnie jak są króciutkie, tylko im dłuższe tym ładniejsze ;P (według mnie :D)
-
Dziewczynki długość paznokci może przekraczać 1cm i powinna być dostosowana maksymalnie do długości formy.
To co jest napisane w regulaminie jest wiążące, natomiast FAQ nie.