-
Odp: Ankieta - Najlepszy cover żel
hej
dziewczyny polecacie cover z Perfect Beauty, powiedzcie mi czy jest on gesty?? szukam bardzo gestego nie umiem pracowac na zadkich, kupilam z spn ale splywa mi naskorki, nie radze sobie, pracuje na christio, lub IBD i one sa bardzo geste, chyba ze ktos pracowal na tych markach i moze mi cos doradzic, bo nie chce kupic w ciemno tak drogie zelu i okaze sie ze kolor za ciemny, wprawdzie sa z IBD ale czy christrio tez ma??? chcialabym gesty kamuflaz i aby mial fajny bezowy , moze byc bezowo-rozowy kolorek..
pozdrawiam
-
-
kate - polecam Silcare Basic jest gesty i bardzzoo fajny
-
:przytul:dziekuje za odpowiedzi, a mozesz mi napisac gdzie moge ten z silcare dostac??
-
-
jeśli chodzi o cover żel to dzisiaj zrobiłam sobie swój osobisty myśle że całkiem mi wyszedł na pazurku dość ładnie wygląda co myślicie?
-
dzieki rudzia:przytul:karolinka chyba robilas zdjecie s fleshem, bo slabo widac, ale z tego co widac kolorek fajny, a powiedzcie mi czy ten kamuflaz z silcare tosie nazywa masced, nie znam angielskiego ale tak mi cos sie wydaje ze obilo mi sie o uszy
Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna
czy z silcare jest tylko jeden???jesli nie to ktory polecacie??
pozdrawiam
-
To ten sam kolor tylko inna pojemnosc zelu...
Kazdy zel jest opisany, wystarczu kliknac na nazwe...
-
tutaj macie masced basica z silicare:love: bardzo go lubie:love: ale...... nadal szukam tego jedynego:love::love::love:
-
A mojej firmy nie ma w opcjach ,a naprawde polecam ..:(
---------- Dodano o godzinie 11:05 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:58 ----------
Cytat:
Napisał
kate31
hej
dziewczyny polecacie cover z Perfect Beauty, powiedzcie mi czy jest on gesty?? szukam bardzo gestego nie umiem pracowac na zadkich, kupilam z spn ale splywa mi naskorki, nie radze sobie, pracuje na christio, lub IBD i one sa bardzo geste, chyba ze ktos pracowal na tych markach i moze mi cos doradzic, bo nie chce kupic w ciemno tak drogie zelu i okaze sie ze kolor za ciemny, wprawdzie sa z IBD ale czy christrio tez ma??? chcialabym gesty kamuflaz i aby mial fajny bezowy , moze byc bezowo-rozowy kolorek..
pozdrawiam
Ja Ci osobiscie polecam firme Modena Nails , maja rozowe i bezowe kolorki, dodatkowo doobrze kryje (: Ja tam jestem zadowolona , produkty mozesz zamowic na allegro lub na ich stronie internetowej, radzilabym jak juz bedziesz przy zakupie, kupic primer z ich firmy zeby ladnie sie wszytsko zgrywalo (: ceny dobre sa tez (: zel nie jest za gesty ani za rzadki, fajnie sie pracuje . sklep akcesoria tipsy paznokcie gliwice - Modena Nails - Strona główna
Pozdrawiam
-
silcare z basica jest super ;) nadal się go trzymam.
Spróbuję też niebawem tego z Modeny skoro go tak polecacie.
Aha mam jeszcze z SF i Pani w sklepie w koncu mi wytlumaczyla jak go dobrze wycieniowac, wiec jesli mi sie uda to wstwie Wam focie.
-
nanami tez mam z silcare;) i jestem rowniez zadowolona i cena spoko ;) :ok:
-
też mam z silcare i również polecam :ok:
-
Co do coverów, to jak na razie u mnie sprawdził się cover RA NAILS. Próbowałam też covera z allepaznokcie.pl, ale ten był masakryczny. Mega rzadki i w ogóle nie kryjący...
-
-
Moim ulubionym coverem ktorego nigdy nie zmienie jest Modena Nails... kocham ten odcien, cudownie kryje! po prostu kocham i nie oddam :D
-
Dla mnie piękny jest cover z Astonishing,nie ma go na liście niestety i cover i Indigo nr 1 i 3 ;)
-
Cover z Perfect Beauty ma bardzo fajny kolorek,naturalny,jest gesty ale nie jest bardzo gesty jak dla mnie ok i dobrze kamufluje nawet przy 1 warstwie.
http://img207.imageshack.us/img207/2773/img2549h.jpg
---------- Dodano o godzinie 11:49 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:46 ----------
Zastanawiam sie nad kupnem Basica Silcare bo widze ze tak zachwalacie,jak macie jakies forki to dawajce z wielka checia oblukam.. :)
-
Dziewczyny pracuję na PB no ale też się skusiłam i zamówiłam cover z Modeny ten różowy jak myślicie czy muszę mieć primer z modeny bo ten z PB trzyma super nawet żele z ND któraś eksperymentowała ??
-
ja mam cover silcare basic i też jestem bardzo zadowolona :) bo świetnie kryje, ma śliczny kolor i łączy się z żelami innych firm :) ale chciała bym jeszcze jeden dla wybrednych klientek które wolą kolor bardziej różowy niż beż... który jest dobrze kryjący i da się łączyć z innymi żelami??
-
też się przerzuciłam na silcare i jestem zadowolona :)
-
Głosik oddany,Ja używam z Ra,ale chciałabym wypróbować inny,który by się łączył z żelami z Ra i ich primerem,ciekawa jestem dlaczego nie zawsze primer pasuje do żelu i co się dzieje jeśli się okazuje że nie pasuje,po czym poznać ze coś jest nie tak?
-
Najczęściej po liftowaniu masy, czasem może np żółknąć.
-
Witam, również polecam cover silcare, dobrze kryje. Ale poszukuję jeszcze dobrze kryjącego żelu w kolorze jakby cukierkowego różu, miałam już kilka, bardzo ładnie wyglądały w słoiczku, ale za każdym razem po utwardzeniu robiły się prawie białe:o. Więc nadal szukam, może mogłybyście coś polecić?
-
Dołączam się,też by mi się przydał taki mleczny różowo cukierkowy dobrze kryjący po jednej warstwie:)