niezła ??!! bedzie mega impreza :D
BTW uzupełniłam dane do przelewu w pierwszym poście
Printable View
nie wątpiny:D
ojoj...dane spisane....a ja musze podac Ci te inne dane:P... ojoj....:skacze:
cześć, dziewczynki. długo mnie nie było przez ten remont w domu. Bitt cieszę się bardzo, że tak blisko będziesz nas i jeśli chodzi o warsztaty to też na pewno nie odpadnę.
Ja też na peeewno będę. Czekam na zastrzyk świątecznej gotówki i wpłacam $$$ :) Nie mogę się doczekać!
---------- Dodano o godzinie 19:00 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:59 ----------
Na Wspónej będą warsztaty :D podoba mi się...
oj nie wiem czy na wspolnej beda warsztaty bo z taka iloscia obawiam ze sie nie zmiescimy:D:D....
ja tez czekam na gwiazdora:D:D
nnisiaa ja od ciebie czekam na dane wiesz jakie bo to już czas najwyższy
wiem wiem ale mialas sajgon i nie wiedzialam czy juz Ci je dawac...posylam na PW:D....
sajogon to u mnie zawsze jest, no fakt teraz to jest mega wielki ale jeszcze nie wymyka sie spod kontroli :D uff na szczęście od jutra wolne ekhm w sensie pazurowym bo remontowym to dopiero sie zaczyna xD
daj spokoj kobieto ja mam jutro 8 klientek i jeszcze jazdy. masakra
ja jeszcze między klientkami musiałam znaleźć czas na 2 kursy pakietowe ;] także nic mi nie mów - pon i wt w domu byłam po 22 jak wyszłam o 8 rano :D
Bitt!! Żebyś nam nie padła...:przytul:
(Wesele roku było nawet spoko, opowiem Ci 23 stycznia:lol:)
Oj Karola zebys nie padla gdzies.... cos czuje ze odwiedze Cie w trakcie remontu:P
Paula czyzbys na jakis kursik szla do Karoli?:D:D:D
Valia ojoj wspolczuje ...ale dasz rade:skacze:
dziś dotarłam do domu w miare szybko :D do poniedziałku pazurkowo wolna :P za to w pełni walki z remontem :D
a ja mam jeszcze 3 klientki....... agrrrrr! no ale w końcu się coś ruszyło:P Najlepiej było na jazdach baba zadzwonila a ja odebralam, moj instruktor nie wiedzial co ma robic, mialam skrecic w lewo a chcialam zawrocic i później dostałam opieprz :D masakryczny dzien. buuu
Hmm Paula ja juz chyba sie domyslam:D..:X
Bitt super..odpoczniesz....szybko sie remontuj wpadne na odbior:D
Valia powodzenia...hehe szalona jazda byla:D
Wesołych Świat babeczki:)
Monia wiesz że ja najlepiej odpoczywam jak pracuje :D
Wesołych dziewczynki :* i smacznego jajka :P
---------- Dodano o godzinie 12:45 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:44 ----------
uzupełniłam liste i kolejne dwie osoby :D
To mozesz kiedys poodpoczywacprzy moich łapkach..... :skacze:
dla przyjezdnych HOTEL ORION w Sosnowcu
No :) Przelew poszedł :jupi:
Przypominam że do 15.01 trzeba wpłacić przynajmniej zaliczkę
dostałam pierwsze wpłaty
całość:
Sylwia Pyrak
Ilona Bryła
Agata Parzniewska
Katarzyna Piątek
zaliczki:
Iwona Morawiec
Zyta Margiciok
Donata Mrowiec
ja to bym chciała całośc od razu, ale osotanio to zapomniałam do banku podjechać, a teraz tylko do przedszkola i do domu a po drodze zero instytucji płacowej coby wysłać :)
może 11go mi sie uda jak do miasta pojade do lekarza ;P