Odp: co robicie oprócz pazurków
miminka zaje*** te kwiatki dobry pomysł byłby aby je sprzedawać z tym się w zupełności zgodzę sama bym sobie taki bukiecik sprawiła:)
a ja oprócz pazurków zajmuję się motoryzacją a konkretnie jazdą po torach kartingowych itp
to może nie wymaga takiego talentu jak np robienie takich kwiatków jak robi miminka ale mi się tam podoba:)
miminka - piekne te kwiaty,
oprocz pazurkow rysuje obrazki-a dokladniej akty (nie wiem czy moge wrzucic fotki ) i sprzedaje na ebay-choc ostatnio mam coraz mniej czasu na to
ta 3 fotka to prezent dla meza na urodziny-wisi w przedpokoju.
Wow super !! alien zawodowy też takiego chcę :P
dzieki-rok czasu mi to zajelo :) 1/ jest dosc duzy a 2/ musialam dzialac jak meza w domu nie bylo :)
Dziękuję :)
rudi świetne te Twoje rysunki :o ja też lubię sobie porysować od czasu do czasu, nawie mój chłopak dostał ode mnie rysunek ale w porównaniu z Twoimi, moje to zwykłe bazgroły:) masz talent :)
spokojna88 ojj powiem Ci, że to też wymaga talentu, którego ja w tej dziedzinie nie posiadam:P jakoś nie ciągnie mnie do samochodów a jak ostatnio byłam zmuszona gdzieś pojechać to wjechałam w trawe ...ehh:P:sciana:
Miminka Twoje bukiety sa przesliczne mogla bys pomyslec o jakims kursie dla florecistek,albo zrobic portfolio i moze tam gdzie organizuja wesela bylo by zainteresowanie bo przypuszczam ze stol ozdobiony takimi kwiatami by przepieknie wygladal:)
Rudi80 super akty,mam nadzieje ze moja corcia tez niedlugo tak bedzie machac olowkiem:)
ale na pewno to czym ja się zajmuję oprócz pazurków wymaga zdecydowanie mniejszego talentu niż twój miminka :)
a ja sie zajmuje oprocz pazurkow...nauką... :D
Cytat:
Napisał
edusia777
a ja sie zajmuje oprocz pazurkow...nauką... :D
a czego się tak uczysz ?
miminka powaliłaś mnie tymi kwiatami, są po prostu boskie
A ja oprucz pazurków programuje w maszynach CNC a w torebce codziennie nosze lutownice .. : )
miminka te kwiaty sa wrecz boskie...jestem pelna podziwu