Chanti słodziachny Twój pieseczek :)) Sprawię sobie takiego w przyszłości :) Mniej kłopotu niż z takim wielgaśnym :
Załącznik 832
To pies mojej przyjaciółki - Rajzer.Prawda, że piękny?? A jaki mądry :))
Printable View
Chanti słodziachny Twój pieseczek :)) Sprawię sobie takiego w przyszłości :) Mniej kłopotu niż z takim wielgaśnym :
Załącznik 832
To pies mojej przyjaciółki - Rajzer.Prawda, że piękny?? A jaki mądry :))
Chanti ale na lato by bylo psince chlodniej :P
[quote=Czarnulka;6849]Chanti słodziachny Twój pieseczek :)) Sprawię sobie takiego w przyszłości :) Mniej kłopotu niż z takim wielgaśnym :
To tylko pozory że mniej kłopotu :( Ta rasa jest bardzo wrażliwa i delikatna więc co chwile na coś chorują ;( Wyobraź sobie że jak była szczeniakiem dałam jej łyżeczkę serka wiejskiego z lodówki a Ona odwdzięczyła mi sie zapaleniem oskrzeli:o
Tak Kamisku latem sie nie spoci tak szybko jak jest krótko obcięta ha ha ha
Ups no to chyba jeszcze to przemyślę :D Chyba, że będzie stać mnie na cotygodniowe wizyty u weterynarza hihi :P Zawsze mi się doberman marzył, ale w sumie o kazdego rasowego pieska trzeba dbać w jakiś specjalny sposób.Mój kumpel miał właśnie dobermana i jego rodzice tak kochali tego psiaka, ze był tak utłuczony, że można było wbić się w ciężki szok jak on mówił, że to właśnie ta rasa hihi :D
piękny ten psiaczek.wogóle pieski to cudowne stworzonka. uwielbiam je
a to mój wypłoszek :)
---------- Dodano o godzinie 12:42 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:40 ----------
wybaczcie za ilosć zdjec ale nie umialam sie zdecydowac :D
dlaczego wypłoszek ;]
ps. roooksanka na przyszłość używaj tagu ukryj jak wrzucasz więcej niż 2-3 zdjęcia ;)
Ale słodziak z tego pieska :D
Dzisiaj przybłąkał się do nas taki wielki kudłaty pies i rozłożył się u nas na balkonie ;) i tak od razu mi się przypomniało, że widziałam niedawno ogłoszenie o zaginięciu więc dzwonie do mojego chłopaka żeby wziął numer z tablicy z ogłoszeniami bo już było ciemno a on miał bliżej :) ale on przyjeżdża o mówi, że ktoś zdarł już to ogłoszenie, dzwoniłam po znajomych ale oni o niczym nie słyszeli :( no ale pojechał szukać jeszcze raz i znalazł patrzymy a to jakieś stare ogłoszenie. Pojechał jeszcze raz i nic :( a szkoda mi było tego psa bo ja go raczej nie mogłam przygarnąć a nie chciałam go zostawić na pastwę losu no ale nic się już nie dało zrobić więc poszłam do domu a on siedział sobie dalej na balkonie.
Za jakiś czas dzwoni mój chłopak i mówi, że ktoś mu powiedział gdzie jest to ogłoszenie i zaraz będzie:) Przyjechał i już zadowoleni, że piesek wróci do swojego właściciela dzwonimy a tu co ?? Mówią, że pies się już znalazł...:( ale na szczęście moj chłopak powiedział, że weźmie go do domu i jak się nikt nie zgłowi to go przygarnie :jupi: zrobiłam mu smycz z paska od spodni i poszliśmy jakieś pól godziny temu zaprowadzić do niego tego wielkiego potworka :) a jeszcze jak siedział sobie na balkonie to pogryzł mojego taty ciapy ;P jak to zobaczy to się pewnie troszkę zdenerwuje ;P
Ale mówię Wam jaki cudny ten piesek :D taki wielki, włochaty... tylko nie mam pojęcia jaka to rasa?
Ale się rozpisałam :P
Szkoda że nie zrobiłaś mu zdjęcia :(
zrobiłam Chanti ;) zaraz wstawię, tylko było już ciemno i nie wiem czy będzie dobrze widać
:brawa: To czekamy ...:szabelka:
Oto on :) jak z nami zostanie to mu zrobię ładniejsze zdjęcia w dzień :)
Super :P ale włochacz:wow:
A jaki wielki:o jak stanął na dwóch łapach to mało co mniejszy był ode mnie ;)
---------- Dodano o godzinie 23:34 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:28 ----------
Chanti Ty byś go tam pewnie ostrzygła tak jak swoją piesie:D
A jak ciach ciach ciach i byłby niczym ratlerek ( tylko wyższy) hi hi hi
i kokardka na czubku głowy :D
super pies :)
kojaży mi sie z nowofunlandem (nie wiem czy tak sie to pisze) ale one są chyba zawsze czarne :) moze to mieszaniec z tą rasa
Całkiem możliwe:) może się dowiemy jak się go zawiezie do weterynarza
o jaaaaaka słodka ta psina, dobrze że trafił na Ciebie, inni na pewno by go przegnali ...
miminka
A mnie się kojarzy z kaukazem.
miminka jestem pod wrażeniem większość ludzi by go przepędziła gratuluje wielkiego serca :serce:
ivonna co za oto on ?
Chciałam zacytować tylko fragment wypowiedzi miminki i tak jakoś głupio wyszło:P
Już poprawiłam.