PAZURKU, słuchaj, gdybys potzrebowała tych identyfikatorów to moge ci odstąpić bo mam 14 sztuk. zostały mi jeszcze z tych wiesiółkowskich których wam zapomniałam dac :glupek:
Printable View
PAZURKU, słuchaj, gdybys potzrebowała tych identyfikatorów to moge ci odstąpić bo mam 14 sztuk. zostały mi jeszcze z tych wiesiółkowskich których wam zapomniałam dac :glupek:
Izuś,szpilcia chetnie wezme je..:) przydadza sie... dzieki:D
to jak bede na poczcie to ci pole na ten adres c podałas w temacie zeby na ostatnią cheile nie było:good:
Izus jak chcesz to moge spokojnie po to podjechac...jednego dnia...:)
A ja mam pytanko :D
Pazurku, na identyfikatorach napiszesz tylko nick, tylko nazwisko czy to i to?? :D
nick+ imie i nazwisko:D
Pazurku można się jeszcze wpisać na listę?:)
Szpileczko ale ja doskonale wiem co pisze w pierwszym poście ale biorę pod uwagę ilość osób które się już zgłosiły stąd moje pytanie:)
jeszcze nie wiem dokłanie kiedy będą ale kamila pisała ze autem chce i z amelką więc wchodzi w gre sobota albo nd ale dpoiero najwaczesniej za tydzien, jeszcze z ivetą pogadam c ona na to, bo ona na pazury do mnie :P jeeszce sie zgadamu jako
Ladyss..kazdy ma braki..:D a warsztaciki sa własne po to aby je uzupełnać nowymi doświadczeniami i wiedzą..., wiec nie ma sie czego bać..bo tu nikt nie bedzie gryzł..:P
a co bedzie na obiad?? :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: bo ja to w sumie na kotleta jade nie na nauke... tak jak na inne warsztaty jak wiecie :hahaha:
a tak własnie mysle nad zawijancem drobiowym z serem pieczarkami..:P
jak bedzie tak dobry jak robi mój gamon to bede na pewno :lol: a tak na poważnie to bardzo bym chciała jechac nawet gamon juz sie prawie ugiął, tylko nie wiem jak to bedzie z praca moja, bo sie w poniedziałek wybieram na wycieczke do UP zeby sie zarejestrowac...
Iza to wezmiesz urlop na rzadanie..:P hehe...
Iza a Ty będziesz jechała pociągiem czy samochodem?
sylwus nie wie własnie, chciałabym zeby mnie gamn zawiożł bo on bardziej rozgarniety ale nie wiem co on na to... chyba lepi pciungiem bedzie... jak coś to nie martw sie na pewno jakis etap pojedziemy razem czy tak czy siak:P
woszczur ja będę z Poraja jechała. Oglądałam już rozkład jazdy i pociągi fajnie pasują, gorzej będzie z dotarciem ze stacji do celu:P
powiem tak: jak bede jechac pciungiem to sie gdzies odnajdziemy i razem damy rade znaleśc autobus a jak nie to mze nawet taxi se jak hrabianki podjedziemy\
jak bede jechac autem to wysiądziesz na wiesiólce i pjedziesz ze mna i bedziesz mogła spać całą droge i sie n ie przejmowac:P
Dobra, najważniejsze że się nie zgubię:P
17.04 jaki to jest dzień? Wybaczcie,ale nie chce mi się w kalendarz spojrzeć :hahaha: Mój może mnie zawiezie, bo nie mam aż tak daleko :P tylko zależy od tego czy nei będzie pracował..