Lili, Lilana, Lilith, Lile, lilu, lilou, lilium, lilianne Lilis heh mozesz szalec :)
u nas pozostała Marizza dwa 'z' czytane Maricca zeby sie z firma kosmetyczna Mariza nie kojarzyła :)
Printable View
Lili, Lilana, Lilith, Lile, lilu, lilou, lilium, lilianne Lilis heh mozesz szalec :)
u nas pozostała Marizza dwa 'z' czytane Maricca zeby sie z firma kosmetyczna Mariza nie kojarzyła :)
Lilly Ann - taką "staroświecką" czcionką z zawijaskami, pastelowe kolorki i lawenda . mmmm :)
Lilly Ann pięne chyba przy tym zostane :)
a wiec mam logo poddaje je ocenie
wszystko bede miec w kolorach brąu i beżu wiec i logo ;)
troche uciełam kwiatka bo robiłam zrzut z ekrani i tak zostało :D
Bardzo mi się podoba i nazwa i logo i kolorystyka :kwiatek:
no marta, świetnie sie komponuje, nazwa taka zwiewna:)
ładnie, skromnie, elegancko, dla mnie troszkę za blado, ale na pewno masz wizję reszty,
takie pole bawełny, naturalne lny, konopie i .. perły :)
Marta, mnie się bardzo podoba ! :) delikatnie ale bardzo ładnie.
Ładne, schludne, dobrze wygląda. :) Tylko nieco... przygnębiające. Dałabym jakiś akcent kolorystyczny np. na nazwę salonu. Oczywiście to moje widzimisie. ;)
ja ostatnio często zastanawiam się nad otwarciem czegoś swojego...
Wymyśliłam że nazwa "RedStudio" nie byłaby chyba najgorsza.
Dziś kuzynka mojego męża wykonała dla mnie logo... oceniajcie, podpowiadajcie, odnośnie loga, nazwy i wszystkiego :)
Red nazwa super a logo zdecydowanie to 1 mi sie podoba bardziej:)
popieram.. :) nazwa super i pierwsze logo rewelacja !!
Ja poszłabym bardziej po linii, skoro już taka nazwa i zdecydowałabym się na więcej czerwieni zarówno w logo, na wizytówkach / ulotkach i wystroju wnętrza. Żeby była spójność.
Zgodzę się z Samaron, też poszłabym w czerwień:). Nazwa śliczna, pierwsze logo też, a dlaczego nie RedSunset Studio?
RedSunset Studio...nie wiem, jakoś za dużo "S" jak dla mnie choć mężowi mojemu bardziej podoba się już z RedSunset niż samo Red. Ja ogólnie gustuję w brązach, beżach i tak też chciałabym kiedyś urządzić mój kącik...z tym że wszelkie dodatki byłyby w czerwieni. Ja również pod uwagę biorę logo z lilią wodną.
Hej Kochane. SIedze i wymyślam nazwe dla swojego salonu kosm :)
Oceńcie: (napewno kolorystycznie zmienic i ciekawszą czcionkę dodac ;))
W salonie zawiśnie napewno motyw tej kobiety. I na wizytówkach też :) Wpadla mi w oko na maxa
Logo będzie na podkłądzie koloru ściany
http://yokodesign.kei.pl/yoko_new/na...ob_kwiat/5.jpg
Kolorystyka ścian w salonie planuję biało różowo (ciemny róż) lub fiolet i dodatki z czernią: zasłonki, fotele i stolik do kawusi itp
Kobita mi sie podoba :D na pewno bedzie sie ladnie prezentowac no i bedzie element wspolny dla calosci :)
Nazwy mi jakos nie przypadly do gustu...
jedynie ta:
- Studio Urody Evelina
mi zamiast evelina bardziej Evelyn sie podoba. Spodobało mi sie jak tylko pierwszy raz natrafiłam na naszą Evelyn na forum ;) Pomyslałąm wtedy: tak nazwe kiedys swoj salon ;)
No wlasnie, pierwsza mysl najlepsza :D
Popieram Nanami :ok:
Kobitka jest świetna, niby zwykła, ale jak ulał pasuje na logo salonu kosmetycznego! :)
przyszłam po inspiracje ;)
Super wygląda to logo salonu, zarówno ta kobieta jak i cała kompozycja.
Proponuję jednak zwrócić jeszcze uwagę na prawa autorskie co do tej kobiety, bo żeby posługiwać się jej wizerunkiem trzeba jeszcze mieć zgodę :)
Bardzo ładna ta twarz kobiety choć ja z mojego fryzjerskiego punktu widzenia bym jej włosy domalowała haha :)
tzn logo i kobietka super, moja sugestia to nazwa. Nie jest łatwo wpadająca do ucha.
Jak bedziesz szukac nazwy to wyobraź sobie tekst:
Kochanie dziś mam zabieg...
gdzie? pyta mąż, kolezanka lub etc
Ide do......
Jak można sprawdzic prawa autorskie?? A może prościej bedzie zmienic delikatnie jakis detalik i juz bedzie to inna kobieta ;)
---------- Dodano o godzinie 12:30 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 14:18 ----------
jak moge sprawdzić prawa autorskie motywu tej kobiety??
Najlepiej zapytać o to osoby posługujące się tym logo. W swoim zdjęciu podajesz, że jest to jakiś szablon więc najlepiej tam zasięgnąć porady.