-
Odp: [Konkurs] Inny swiat czyli Japonia i Chiny
Cytat:
Napisał
julcia88
chciazby jak na nia najdziesz kursorem to ci sie pokazuje albo klikasz na swoj nick i tez bedziesz widziec :)
dzięki:)
-
Cytat:
Napisał
Belunia
Ja tez chcę już móc brać udział w konkursach ;( ;( ;( :cisza:
a co jeszcze nie mozesz??
-
-
w ostatnich "Paznokciach" i "AP" bylo mnóstwo orientalnych zdobień, więc macie dużo źródeł inspiracji:)
-
to ja zarzuce pytanie paznokcie japonia mozna wykonac w stylu "japan style" ??
-
tak-w regulaminie jest napisane, że technika, kształt i zdobienie dowolne :)
-
Cytat:
Napisał
agulusia
to ja zarzuce pytanie paznokcie japonia mozna wykonac w stylu "japan style" ??
Interpretacja tematu jest sprawa indywidualną, dla mnie jak najbardziej:D
-
dziewczyny dobre jestescie wlasnie jem i czytalam posty i co czytam o ... kiblu.... :P haha
ja pomysl mam ale na razie nie mam kiedy robic ;p a w ktorym nr paznokci bylo o stylu orientalnym ?
-
mi się japan style kojarzy z różem mnóstwem cyrkoni i helo kity czy to nie inny temat?
-
Julcia - a no nie mogę jeszcze :( dopiero 13.04 będę miesiąc na forum :( masakra jak ten czas sie wlecze :(
-
Mam nadzieję, że zdążę do jutra zrobić i sfotografować, bo na uczelnię wolała bym nie iść z jedną ręką w Japonii a drugą krótszą pokrytą ciemnym lakierem :P
-
Cytat:
Napisał
Belunia
Julcia - a no nie mogę jeszcze :( dopiero 13.04 będę miesiąc na forum :( masakra jak ten czas sie wlecze :(
aaa no faktycznie ... ale juz w nastepnym jak bedzie, bedziesz mogla spokojnie brać udział :D :przytul:
-
idziecie jak burza z postami w temacie :D
ja dopiero teraz doszlam do kompa po swietach i widze, ze konkursow nie brakuje :P
a ten konkurs moze byc bardzo ciekawy :D
-
pewnie będzie duzo prac i wysoko poprzeczka postawiona :skacze:
-
skoro już stanęłam raz n podium nie wiem czy barć udzial w konkursie, bo poprzeczka mi wyżej podskoczyla i nie chcę się zbłaźnić :D
-
temat ciekawy i walka faktycznie będzie ogromna,
tylko czasu brakuje :))
-
ja juz mam pomysl, ale nie wiem kiedy zdarze go wcielic w zycie :P juz nie moge sie doczekac Waszych prac :D
-
Cytat:
Napisał
plushak
mi się japan style kojarzy z różem mnóstwem cyrkoni i helo kity czy to nie inny temat?
mi tez się tak kojarzy "japan style" :D
a sam temat konkursu w mojej głowie to klimaty a'la manga, chinskie pismo, kraj kwitnącej wiśni itp:D
Cytat:
Napisał
dzoana
skoro już stanęłam raz n podium nie wiem czy barć udzial w konkursie, bo poprzeczka mi wyżej podskoczyla i nie chcę się zbłaźnić :D
no chyba żartujesz! w ogóle mi sie nie podoba to co piszesz, w każdym konkursie ktoś musi wygrac ktoś musi przegrac, to po pierwsze. po drugie to ma być świetna zabawa!!!!!!
-
Cytat:
Napisał
dzoana
no własnie masz brać udział i tyle mam do powiedzenia, dla mnie zawsze lepiej mierzyć siły z mistrzami :skacze:
-
ja pomysł juz mam:):):) tylko nie wiem jak go zrealizuje ale dziś biorę się do pracy:):):)
-
no i praca wysłana :) ciężko mi było się zdecydować jak zawsze hi hi :D
-
Cytat:
Napisał
natka_23
no własnie masz brać udział i tyle mam do powiedzenia, dla mnie zawsze lepiej mierzyć siły z mistrzami :skacze:
do mistrza to mi baaaaardzo daleko jeszcze, ale jeśli znajdę odrobinę czasu na pewno coś zrobię, tylko i tak nagrody nie będę miała raczej jak zrealizować, ale dla samej satysfakcji zrobię jak tylko czas pozwoli :)
-
ciekawy konkurs i wiele mozliwosci:P
-
i niby zrobiłam itd ale jak tylko zrobiłam to zdjęłam bo okropnie to wyszło... może jeszcze jutro coś wymyślę...;/
-
Ja jestem zadowolona z jednej piątej mojej pracy :P Ale wyślę, co mi tam...
Kod:
Należy przesłać 3 ujęcia paznokci:
-profil na którym widać zdobienie (2 zdjecia)
-krzywa c
Rozmiar fotki to minimum 1024x768px
Może pytanie głupie, ale "profil na którym widać zdobienie" to nie profil dłoni, tylko zdjęcie en face zdobienia, tak? Takie z góry - całej dłoni?