do cioci na kolanka i damy radę :D
Printable View
do cioci na kolanka i damy radę :D
Asiu gdzie ten dzisiejszy njus??:D
co za dzien.. dopiero net sie wlaczyl bo cos z kontaktem bylo nie tak.. dzis nie moge powiedziec bo przez brak neta nie mialam telefonów potrzebnych, jutro dogram szczegóły i mówię co i jak..:D
Asia, trzymasz nas w niepewności ogromnej :P
Z przykrością to oznajmiam , ale Asiu proszę o wykreślenie mnie z listy
elax, nie rób nam tego:(
No Ja w tych dniach bede w Warszawie bo jade na nastepne szkolenie ale z czegos innego jak pazurki..
wiec wszystko mozliwe ze wpadne do Was..:)
AAAAAAAAA Aniu super!!!!!!!!!!!!!!! ZAPRASZAMY:kwiatek::kooffa: :kooffa: :kooffa:
Elaaaaaaaaaaaaaaa nie rób mi tego ;(
Miałyśmy razem pociągiem jechać ;(
ela ja nie przyjmuje tego do wiadomości :]
kurka ale sie napaliłam a ja z Leszna aż ;(nie wiem fajnie by bylo fajowe z was babeczki chcialabym was poznac :)
aa Aniu! super!!!!!!!!!!
justi to przemyśl, jeżeli dojedziesz to zapraszamy!!:D
http://forum.wzorki.info/customavatars/avatar6850_1.gif zaproponowało nam wynajem większej sali ze stolikami i krzesłami !! za co bardzo dziękujemy!! rozmawiałam z Panią Wiolą. musiałybyśmy przynieść swoje lampki i uv, a także ceratkę na biurka (co załatwię). dwudniowy koszt byłby 20zł (sa to opłaty jedynie za prąd!! + herbatka od firmy ;) ) nie ukrywam że nasza Valia się tym zajęła :kwiatek::kwiatek:
i oczywiście pytanie do was, prosze żeby każda zapisana osoba dała znać, może być do mnie na pw, czy jesteście za, czy jednak robimy u Sylwii bez ponoszenia dodatkowych kosztów
ps. zerknijcie aktualizację postu górnego
---------- Dodano o godzinie 14:41 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:26 ----------
prosze o decyzję czy chcecie rybe czy mięsko ;)
ja jestem za (choć dostosuję się do reszty) :)
Pani Wiolu bardzo dziękujemy :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
No i oczywiście Studium Dobrego Smaku :*
[mięcha nie jadam :P]
mi obojętne ;]
a czy rybka czy miesko.. ? z racji tego ze jestem mały smietniczek zjem wszystko ;P
PS a gdzia ta sala miałby byc wynajeta ?
to jest bemowo
za Wami to i na Bródno i Bielany pojadę :P
jak ja bym chciala z wami tam byc ;(
Honey... don't worry, dziewczyny zrobią sobie specjalnie dla Ciebie oraz nieobecnych zbiorowe zdjęcie jak Wam przesyłają całuski i zamieszczą je na forum.
Prawda Valia? Zabierzesz na warsztaty aparat ;-) Zresztą słyszałam, że ktoś z aparatem się już zapowiedział, więc będą dwa.
A następnym razem...
/Ciocia Wiola/
też wezmę a co :P
ah co mi po zdjeciu ;(
photoshop i zrobimy jakbyś tam z nami była :P ;)
jeszcze nie raz natrafi się okazja :przytul:
Właśnie dlatego napisałam:
"A następnym razem..." - nie może Cię zabraknąć Honey... !
bardzo bardzo chce tam byc ;( no ale coz.... egzaminy ;( licze na nastepne warsztaciki i obym mogla przybyc :D