masakra te pazury fuuuj....szczególnie te na stopach a przed chwilą jadłam pizzę turecką...mogłam tu nie wchodzić :p
Printable View
masakra te pazury fuuuj....szczególnie te na stopach a przed chwilą jadłam pizzę turecką...mogłam tu nie wchodzić :p
smacznego ;]
ale nie mnie nie obrzydzają.. tylko tyle ze przeraza mnie głupota ludzka..
po prostu sandaly na koturnie jej zostaly ha ha !!! ochyda, naprawde te wszystkie paznokcie so po prostu jedno wielkie fuj!!! a zdjecia dobre dla tych co na diecie, przed kazdym posilkiem zerknijmy na ta stronke i po klopocie, nie bedzie czlowiek glodny !!!
obrzydlistwo !!! brrr...:wow:
a co powiecie na te?
Ja tylko współczuję tym facetom z którymi te babki sypiają w jednym łożku:-x
Ale pomyslcie jak dobrze maja te stylistki co im o te paznokcie dbaja,takie trzy panie dziennie i ile zakupow np.u dobrej rady hihii
Jestem ciekawa tylko jak ona kroi chleb albo trzyma cokolwiek w rekach. :D
Ciekawe czy moda z USA przyjdzie kiedyś do nas:) Nie wyobrażam sobie polek w takich pazurach...
Ja sobie wyobrazam.. Jola pewnie by pierwsza miała :) choć nie wiem jkaby wtedy pisala sms-y ... aleeee wszystko do wyuczenia
to jest paranoja sory ale dla mnie to osoby mające takie paznokcie mają troche poprzewracane w głowie wszystko z umiarem
To ja dodam dla odmiany coś milszego dla oka, ale też nietypowego. Znalazłam kiedyś w sieci
wiadomo nie praktyczne , ale na prawde super to wyglada :skacze:
Pewnie tez robione na jakis konkurs.. Bardzo ładnie wykonane.. I jaka precyzja...
różyczki bardzo ładne..
jak one to robią :)
takie to ja bym też chciała mimo ze te rózyczki i te wcześniej sa nie praktyczne to wolę róże u rąk niż krogólce u stóp:P
haha księżniczko i tu się z Tobą zgodzę :skacze:
Czegoś takiego to ja jeszcze nigdzie nie widziałam... 0_o
:Dsliczne kwiatuszki
o boże:win: te różyczki prawdziwe dzieło sztuki...:) śliczne
Normalnie wygladają, jakby ktos poszedł do kwiaciarni kupił zwykłe sztuczne rózyczki i tylko poprzyklejał. Bo normalnie w głowie sie nie mieści ze cos takiego można stworzyć z akrylu. :o
Różyczki (mimo że nie praktyczne) śliczne.
A jeśli chodzi o te z tego filmiku to ... ochydztwo, fujjj!!!!!!
różyczki są śliczne
A myślałam, żę już nic nie może mnie zaskoczyć. haha a jednak zaskoczyło. :D gorzej jak to w zime robione na stopkach to trzeba buty o 4 rozmiary większe kupić :D
Ale wstrętne te paznokcie u stóp :/