-
Odp: Różne 'sztuczki'
moje spostrzezenia :D
naklejki musza byc osobno!! ja wrzucialm swoje do pudeleczka plastikowego sie ze soba wszystkie skleily... te co schly cala noc daly sie rozdzielic ale te co byly miekkie pokleily mi plastikowe sloiczki :D
tak wiec najlepiej od raz po zrobieniu odciac razem z folia i taka folie wsadzic do strunowki i tak przechowywac... tak jak naklejki w sklepach sa pakowane :D albo na jakas sztywniejsza folie przelozyc i pochowac w strunowki tak zeby kazda naklejka byla osobno :D
-
Zyza- boskie i jakie pomyslowe :D az nie moge sie napatrzyc
-
Zyza cudeńka Ci wyszły :) ja tez w wolnej chwili planuje cosik wymajstrować, ale czy ta moja trmojca pozwoli.....??:)
-
super sposób :D warto poszperać czasami na tym forum :) a na szablonie tez sie da tak fajnie zrobić? czy tylko na tym papierku od naklejek ?
-
hm, ja nie wiem nie probowałam.. ale wydaje mi sie ze lepiej na czymś przezroczystym.. chyba ze masz formy przezroczyste ;)
-
o kurczaki :D musze koniecznie spróbowac zyza pięknie Ci to wyszło i jakie równiutkie :) te serduszka sliczne
-
już wypróbowałam na zwykłej formie i jest git :D
bo ja tak wlasnie robie z kwiatkami akrylowymi , narobię sobie na formie a pozniej juz mam gotowe :) i czas uslugi jest krótszy.
Babka na szkoleniu nam to podpowiedziala bo ona prowadzi hurtownie to mowi ze jak jej sie nudzi to siedzi robi kwiatuszki a pozniej 6 sprzedaje za 10 zl. :P
-
Świetna sprawa na innym forum czytałam że tak samo mozna robić te naklejki malując farbkami :)
-
-
Hyy, i kto by pomyslal, ze takie cudne naklejeczki z farbek mozna zrobic :)
Te z linka sa akurat swietne :)
-
no zyzka pobijasz wszystko :)
-
Zyza swietny pomysl z tymi naklejkami -musze poprobowac!!!
-
Naprawdę świetna alternatywa na szybkie zdobienie :D
-
No dziewczynki,ale Wy pomysłowe jesteście:)
Robiłam tak kiedyś kwiatki z akrylu na szablonach(wychodza tez inne proste motywy akrylowe-kwadraty,jakieś kostki,ale małe)
ale o takich sztuczkach z folia i lakierami to jeszcze nie słyszałam.
Musze spróbować:)
Ciekawe jak by szło z małymi motywami żelowymi.
Któraś już próbowała?
-
Gdzieś widziałam stepik, jak dziewczę "maziało" białym żelem na śliskiej stronie papierka od formy, żel zbijał się w nieregularne grudko-wstęgi, ona to do lampki, w potem przyklejała taki śniego-szron na pazury.
Bardzo fajny zimowy efekt.
-
hm.. nie wiem czy mysle o tym co Ty.. ale o takie cos mam:
Załącznik 48732
-
Ale fajne! nie wpadłabym na to :):):)
-
-
O tak właśnie to Natalia, bardzo fajnie to wygląda :ok:
-
-
Natalia bardzo fajnie to wygląda. Aż sama spróbuję :)
-
Natalia efekt naprawdę super:)
-
Natalia niezły pomysł trzeba bedzie spróbować :cwaniak2:
-
Odświeżę troszkę temat..
Ostatnio próbowałam w żelu zatapiać różne malowanki zrobione na lakierze i bez folii spożywczej się nie obędzie, bo odstaje z jednej strony, a później pęcherzyki się robią :ok:ale myślę, ze przy użyciu folii będzie elegancko :)
-
super pomysł, muszę wypróbować